Hyundai Accent 1.5 CRDI
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:06
altu care o sa ne frustreze in trafic !!!
pana mea, asta are mai multe giamuri electrice decat am eu la masina mea.
soriceii sunt buni. si eu am. oricum, la capacele mele ( 60lei setul, luate de la ... bronzati(am voie sa zic asa?) ) erau chiar obligatorii.
cat despre cutite, brisci, sau sabii ninja, e ok, dar vorba lu unu din voi, ai grija sa nu-ti tai dejtele...
bravo. felicitari ptr achizitie.
la cat mai multi km fara hincidente stapane !
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:12
cu noi hai ca ne mituiesti cu o palinca de la oaspetele si mai inchidem ochiiluate de la ... bronzati(am voie sa zic asa?) )
dar daca te prinde seful ala mare "care se invarte"....ai cam pus-o
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:20
da e lovita bara fata, asa am luat-o. si da frustreaza in trafic
@frank multam! fara tine n-ajungeam la meridian si deci n-o gaseam
LE: mike mi-a deschis ochii.....ca am capace prinse cu prezoanele :laugh: deci l-am stresat pe relu degeaba...sorry...cred ca o sa dau jos soriceii sa nu mai chitaie
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:29
eu ma refeream la ceilalti bronzati...dar daca te prinde seful ala mare "care se invarte"....ai cam pus-o
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:36
LE: mike mi-a deschis ochii.....ca am capace prinse cu prezoanele :laugh: deci l-am stresat pe relu degeaba...sorry...cred ca o sa dau jos soriceii sa nu mai chitaie
Stiam ca la Rio asa era, da in poze nu mi s'a parut ca ar fi la fel si la Accent. E bine in cazul asta, atunci
LE: Acum m'am uitat la niste poze mai mari pe net si am vazut ca in mijloc e un capacel, de fapt, care acopera prezoanele
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 17 ianuarie 2010 - 11:40
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:39
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:40
Daca vrei sa te simti mai bine cu ea si mai ai vreo urma de biștar, niste roti mai late, de preferință pe 15 fac minuni.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:44
*doar e facuta in Turcia.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:46
@za uan bine ca ai tu orezara de la mama ei si o tii in parcare :laugh: eu am facut aproape 200 km de joi seara
Scris 17 ianuarie 2010 - 11:57
Ali Yuksel. Fatih Celik. Erdal Ozgur. La alegere. Hai, cum o botezi?
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:01
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:03
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:05
Cat despre rotile de 15, nu sunt f convins ca se merita investita (jante + pneuri), mai ales ca anvelopele actuale banuiesc ca's in stare destul de buna. Plusul de stabilitate e doar in situatiile de limita ... poate prea putin important
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:08
oricum are saracia asta atata cuplu ca subvireaza cand te-ai astepta sa supravireze un pic i-am dat in seara asta pe zapada si asta a fost rezultatul cu frana de mana evident e fun
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:20
Am vazut pneuri de pe un Cee'd care la 10k km aratau de parc'ar fi rulat 50k. Cele de pe Cee'd'ul fratelui meu, la 15k km aratau ca noi pe langa alea
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:24
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:31
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:32
Marcela
Cat despre rotile de 15, nu sunt f convins ca se merita investita (jante + pneuri), mai ales ca anvelopele actuale banuiesc ca's in stare destul de buna. Plusul de stabilitate e doar in situatiile de limita ... poate prea putin important
P3000 sunt prastie. Merita schimbate, si de ar fi noi. Rotile sunt inguste, si se simt si mult inainte de limita. Daca m-au suparat la Accentul meu, care este mult mai jos, mai aerodinamic si cred eu mai stabil, daramite la asta nou ca e mai cocotat si are rotile la fel de inguste desi sunt cu un nr mai mare?
Cand or fi bani, chiar se merita! Si pastreaza tablele pentru gume de iarna.
Aceasta postare a fost editata de Forester: 18 ianuarie 2010 - 12:33
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:36
@forester da tu zici foarte bine. poate la vara sa le pot schimba. acum nici n-as avea unde sa le tin pe astea, dar principala problema sunt banii oricum.
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:36
Un Casco achitat deja ptr o masina care e vanduta se transmite noului proprietar?
daca vechiul proprietar e de acord, in principiu da. s-ar putea sa depinda totusi si de firma de asigurari. tot in principiu daca ai achitat casco si vinzi masina, primesti o parte din bani inapoi (eu am primit la toate masinile). deci ar fi mai convenabil sa accepte prelungirea, pt ca noul proprietar nu e obligat sa se asigure la aceeasi firma, de aici riscul de a pierde un client.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:40
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:45
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:49
Am acelasi model de 12K km si n-am fost multumit de la bun inceput de pneuri (P3000, made in TK - sunt foarte atent la gropi, dar cu toate astea am avut deja galme pe unele si uzura neuniforma pe aproape toate => echilibrat foarte des). Am pus penuri de iarna 185/65/R14 folosind aceleasi jante cu care a venit masina si s-a simtit imediat (directia cu raspuns mai bun, balans un pic mai mic). Abia astept 195/55/R15 in vara (Turanza ER300 sau Proxes T1-R) pentru ca sunt convins ca schimbarea va avea cel putin acelasi impact ca prima trecere.
Consumul este ok si vei vedea ca daca mergi in limite legale nu difera prea mult de ceea ce scrie in specificatiile tehnice (urban am avut 8% si extraurban undeva la 4,8% - stil de mers un pic sportiv; metoda e clasica, neavand BC).
Drumuri bune...
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:54
Cam mare prima de asigurare, masina e inmatriculata pe numele tau ?hoho acopera and then some....la 9.700 de euro e evaluata ...la allianz...2700 ron pe an ca am ales in 4 rate...fransiza 600 ron/eveniment si 0 la dauna totala/furt
Scris 18 ianuarie 2010 - 12:58
@Aer Curat nu, e pe numele lui taicamiu. dar e cu di tati, mai putin inundatii si inca un spanac.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi