Dupa lungi cautari si recalculari ale bugetului am ajuns in clubul orezarilor

Este vorba despre un Accent 1.5 CRDI cu 19.500 km din dec 2008 si garantie 2 ani.
Ca dotari le are cam pe toate de bun simt: ABS+EBD, AC manual, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, scaun sofer si volan reglabile pe inaltime, radio CD MP3 Sony Xplod cu 4 difuzoare, proiectoare de ceata, ah da si senzori de parcare. Nu are computer de bord, dar nu prea ma deranjeaza

Un consum in astea 3 zile de cand am luat-o 9.2 litri / 100 km (in vreo 180 km cat am facut), dar am cam frustrat in trafic

o sa incerc sa merg \"la consum\" sa vad cat scot. Imi place cum trage motorasu, dar tre sa ma mai obisnuiesc cu diesel

ca am mai condus, dar rar. In rest spatii de depozitare la greu

. M-am jucat nitel cu ea prin oras si mi-a placut cum se comporta, desi are pneuri de vara Pirelli P3000. Maxim ce am apucat sa merg a fost 140 si singur chestie deranjanta un pic e zgomotul.
Povestea ei are in centrul atentiei un Logan

pe care vroiam sa-l verific si de la care am ajuns sa o gasesc pe orezara argintie

Pana acum sunt super multumit de ea. Dar trebuie sa ajung in service sa indrepte volanul, ca atunci cand au schimbat caseta de directie l-au montat usor stramb. Acum cateva poze facute ieri in drumurile pe care le-am avut (urmeaza sa-i fac mai multe si mai interesante

):

PS: Alaltaieri i-am luat niste presuri universale si azi a primit primele accesorii: soricei de la Relu

:beerchug: