Nu ti-am permis sa ai glume cu mine. Asa ca abtine-te.crede-ma ca nu e niciun atac la persoana,poate o gluma cam intinsa...
.......
Un Freezone
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:21
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:22
Tu ti-ai gasit sa atentionezi...
La cine ai vazut d-le?
de ce esti kakanar ?? te-am rugat sa te faci ca nu ma vezi in incinta. e asa de greu ??
@relu, nu vreau sa par ca ma umflu in pene. oamenii vor privi mai atent si isi vor corecta pe viitor greselile. cum s-a mai spus, e evident ca mai scapam cate o litera in plus sau poate fi vorba chiar de un typo, dar cand greseala se repeta e clar ca nu e cazul de asa ceva.
normal ca nu ma supar daca sint la randu-mi corectat. conteaza foarte mult abordarea, cateodata mai mult decat mesajul in sine.
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:23
deci asta cu permisu cade
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:23
Nu mai ai rabdare ??Mai degraba asa ceva decat un i-orice
.........
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:27
despre ce permis e vorba ??nici eu nu ti-am permis,si totusi ai facut-o...
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:27
Bai baiatule,nici eu nu ti-am permis,si totusi ai facut-o...
Nu stiu cine esti, si nici nu ma intereseaza. Nu am glumit cu tine, ci am ris de tine.
Nu te obosi sa-mi raspunzi, te-am pus pe ignore.
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:30
[...] sunt [...]normal ca nu ma supar daca sint la randu-mi corectat.
Litera mare la inceputul frazei... Asta daca tot corectam posturile altor persoane...
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:33
aviz amatorilor, voi scrie mereu asa.
ah, litera mare e la inceputul propozitiei.
si ca sa nu fiu gresit inteles, nu ne tragem de chiloti.
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:34
ups!ce-ai facut,m-ai scos de pe ignore?esti curios,nu-i asa?
Aceasta postare a fost editata de plus8: 27 ianuarie 2010 - 11:35
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:35
Sau cel putin asa mi se pare normal...
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:35
Nu mai ai rabdare ??
N'am mai avut de mai demult rabdare
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:38
Nu ne tragem de chiloti, dar din moment ce incepi sa corectezi posturile cuiva, ale tale trebuie sa fie absolut impecabile din punct de vedere gramatical.
Sau cel putin asa mi se pare normal...
N-ai diacritice. Între a corecta şi a deveni penibil nu-i distanţă mare. Din păcate forumul a devenit tot mai trist, fapt pt. care voi lua o pauză ... destul de lungă.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:41
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:42
si secundo, atata timp cat e evident ca mi-e lene sa incep propozitia cu litera mare, nu cred ca pot fi banuit ca nu stiu asta.
sa facem distinctie si sa ramanem cu picioarele pe pamant.
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:46
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:47
crede-ma ca nu e niciun atac la persoana,poate o gluma cam intinsa...
m-am gandit ca e un freezone...mai radem,glumim...
am si spus,nu vreau sa se supere...
relu e om serios,device-urile astea sunt pt domnisoare care au descoperit placerea cu degetelul
dc tot suntem in zona asta mai free,cred ca ar fi ma ok sa ma intrebi inainte sa sari cu suspendarile...multe aspecte le interpreteaza fiecare cum vrea.
freezone nu inseamna ca nu se aplica regulamentul ci doar ca poti sa fii oricat de offtopic doresti.
@all
Ce naiba v-a apucat pe toti. Eu zic sa va duceti la culcare si sa reveniti maine cand sunteti relaxati si odihniti.
ps. stiam eu ca trebuia sa-i dau ban lui lks din primul moment in care l-am vazut pe forum
Life must be taken one disaster at a time
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:52
Chestia e ca Jobs iarasi nu a inventat apa calda, Archos facand asa ceva de ceva vreme (are un prieten). E doar masina de marketing incredibila a Apple care va functiona excelent si de aceasta data. Cele 2 produse (Archos 9 vs iPad) sunt f apropiate ca specificatii si pret, dar bineinteles ca Apple va vinde de 10 ori mai mult.
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:59
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:00
Apple iese in evidenta prin 2 lucruri: sistemul de operare extrem de stabil, si HW de foarte buna calitate. Ca toate produsele lor sunt scumpe, e foarte adevarat. Dar nu mai scumpe decit produsele similare ( din aceeasi categorie de calitate ) ale concurentei.
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:00
Mai relaxati-va putin, mancati ceva bun, beti un paharel (sau chiar 2-3 ), faceti amor, etc.
Vorba lui Aztec, viata e scurta nu merita sa fii trist.
Sper ca vei reconsidera chestiunea.N-ai diacritice. Între a corecta şi a deveni penibil nu-i distanţă mare. Din păcate forumul a devenit tot mai trist, fapt pt. care voi lua o pauză ... destul de lungă.
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:03
acu serios, luati o pauza de 10 min, nu cum zice cata una lunga si reflectati asupra celor intamplate
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:04
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:04
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:08
@Relu buna si aia bre
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:18
cat despre sint insist sa-l scriu asa.
aviz amatorilor, voi scrie mereu asa.
... si eu
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi