Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Un Freezone

• Topic inchis Acest topic e inchis
2024 replies to this topic

#1651 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 02 iulie 2010 - 10:50

Peste balta, cat de curand :ph34r: Deocamdata plecam in luna de miere, cu o "mica" intarziere de ... 10 ani... Atat ne-a luat sa reusim sa plecam si noi undeva... Despre taxe, aia e, nu o sa ne impuscam acum inainte de vacanta...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1652 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 02 iulie 2010 - 11:20

:ph34r:
lasa mosule, mai bine mai tarziu decat niciodata ;)
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1653 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 02 iulie 2010 - 11:33

bravo 1qle! ;)
ska are dreptate, si iti doresc sa sari balta cat mai repede :ph34r:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#1654 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 02 iulie 2010 - 11:39

Cât mai repede, până nu pun ăştia impozit pe "aerul" expirat.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1655 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 02 iulie 2010 - 11:54

Io scap, ca din fabricatie consum mai putin aer cu vreo 33% :ph34r:
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#1656 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 02 iulie 2010 - 12:02

Aer Curat, bineinteles. :ph34r:
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#1657 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 02 iulie 2010 - 01:19

Viper, sa obtii ceea ce vrei!
  • 0

#1658 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 02 iulie 2010 - 03:49

Este o urare cu un grad ridicat de periculozitate :lol: Dar, multumesc :lol:
  • 0

Flickr - pozele mele

#1659 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 02 iulie 2010 - 04:52

pentru seleka, nu ??
:lol:
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1660 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 02 iulie 2010 - 06:42

Oaspete, mai pricepi si tu cate ceva din filozofie, psihologie... :lol:

Credeam ca ai facut doar chimie... :D
  • 0

#1661 greierasul

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 701 Mesaje:
Inregistrat: 14-octombrie 03

Scris 04 iulie 2010 - 03:14

Sunt jale mare dupa ce mi-au dublat impozitu la 40 jdamilioane....

Aceasta postare a fost editata de greierasul: 04 iulie 2010 - 03:15

• 0

#1662 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 04 iulie 2010 - 03:19

La ce masina ai, ce-ai fi vrut, impozit de logan?
Asta a ta, chiar e exclusivista :) , fiindca majoritatea zic ca mai pun un pic la bani si iau in 5 portiere, sa fie acolo... :D
  • 0

#1663 greierasul

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 701 Mesaje:
Inregistrat: 14-octombrie 03

Scris 04 iulie 2010 - 03:34

De la 50 lei cat e impozitu pt un Logan la 4.000 lei cat imi cer mie impozitu nesimtirea e prea mare. Dar daca era una veche de 15 ani cumparata cu 5.000 de euro ? La impozitul asta ar trebui sa imi dea o banda speciala de mers si o parcare acoperita http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif Dupa ce ca vom plati banii astia ne mai si trezim injurati : "...astia cu gipurile lor..." Si uite asa se incurajeaza nemunca si gura mare a puturosilor. La ce naiba sa-ti mai iei un RangeRover dasta , Vogue ? Ca oricum statul te forteaza catre Duster.
  • 0

#1664 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 04 iulie 2010 - 04:09

+1 la ce spune greierasul.

pai 90% din masinile de pe strada au motoare de pana in 2000 si ei acolo pluseaza cu 1 ron la 200cc ... 10% au motoare peste.
atunci logica mea spune ca daca pui impozit cu 100% mai mare la motoarele mici vei castiga la buget cu 90% mai mult .
pai fu'tu'te'n aripa dom boc ... sa ii ardem pe aia care au cateceva , ca oricum nu platesc taxe destule , ca oricum , e urat sa ai firma ta , sa muncesti sa bagi bani la stat si sa ajungi sa castigi o masina cu motor mai mare . sa moara ei toti. mori tu pitic scarbos si cu ala de ii tii limba in cur toata ziua.

si solutia pentru impozit ar fi urmatoarea :
- impozit pe cat polueaza masina ! dar avem problema cu parcul de dacii , care sunt non euro. deci pierdem votanti
- impozit pe 200cc egal si sa fie cat o vrea el. atunci stiu ca eu platesc la fel pe fractie cat ala de merge intr-un non euro si polueaza cat 10 ml uri 63 amg .
dar lovim tot in aia care sunt votanti

deci impozit pe fractie de 200 la 200 lei sa fie.
asta inseamna ca unul cu o dacia logan de 1.4 va plati 1400 ron (ca mult de la nici 100 cat plateste acum)
iar unul cu o motorizare de 3.0 va plati 3000 ron .

eu sunt de acord cu asta ! platesc nenica la fel ca oricare altul. dar sa ii tinem calduti pe aia care oricum nu aduc bani la stat ! nu de alta dar unu' care nu are bani sa-si ia o masina cat de cat ok va fi angajat probabil undeva unde ia bani la negru deci oha bani la stat.
si asa imi vine alta propunere :
- impozitul la masina sa poata fi dedus cumva (macar o parte din el) din taxele care le platesti la stat .

Aceasta postare a fost editata de berkut: 04 iulie 2010 - 04:12

• 0
imatur pentru ca am subaru.

#1665 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 04 iulie 2010 - 04:16

Aveti idee cum e in Franta, Germania, etc ... ? Intreb serios.
Eu am senzatia ca acolo nu exista notiunea de impozit pe masina, ci impozit pe circulatia masinii. Pe linga faptul ca ar fi interesant de vazut cum se stabileste la ei acea taxa functie de masina.
  • 0

#1666 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 iulie 2010 - 04:18

TU (general vorbind) nu eşti plebea. TU vrei LUX. Cine vrea LUX, PLĂTEŞTE!!! Ce plăteşte? Păi plăteşte să susţină cercurile de interese şi plebea. Cercurile de interese reţin cam 90% din venituri pt. ei şi restul pleacă către cei mulţi şi amărâţi, care sunt grosul voturilor evident.

Dar nu-i bai, dacă o ţin aşa vor dispărea maşinile cu motoare mari, cu tot cu pierderi sau se vor diminua serios. Nu mai e mult până cresc impozitul pe venit şi poate încă o majorare de TVA.

Ar mai fi soluţia să ai rude pe afară şi să plăteşti taxe acolo.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#1667 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 04 iulie 2010 - 07:38

eu sunt de acord sa platesc daca vreau lux. doar ca e aberant . ma gandesc doar la offroadere unde motoarele mici nu au ce cauta. cand in iarna ISU a fost scos din (cuvant urat), pardon, zapada de niste offroadere de 4-5000 cc a fost bine, nu ?
doar ca masinile alea costa vreo 20 000 eur cu tot cu dotarile de top care le aveau pe ele . MAXIM ! de altfel erau si masini de 5000-6000 super bine intretinure , doar ca erau din 90 toamna .
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#1668 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 iulie 2010 - 08:26

Vorbeşti de parcă cineva care a fost vreodată la putere a dat 2 lei pe noi toţi. Pt. ei suntem consumabile. Nici nu vreau să mă gândesc cam câte taxe plătesc la stat pt. maşina asta, că se adună de nu mai văd bine şi nu primesc nimic de banii ăia. Am început să am pretenţii din ce în ce mai mici, măcar un canal la nivel, nu mă leg că iarna trecută unde era asfalt perfect uscat pe jos erau aruncate nisip şi PIETRE de ziceai ca sunt pe rulmenţi, iar în cea mai periculoasă curbă, nu era dat cu absolut nimic, gheaţă luciu. Nici măcar semnalizată nu era. Încă o zi cu bulan la volan în România şi aşa m-am dus puţin în exterior.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1669 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 04 iulie 2010 - 08:30

Eu am mai spus si cu alte ocazii: daca vroiau sa impoziteze luxul impozitau valoarea masinii dupa niste grile cum au cei de la CASCO. Despre ce vorbim aici?

Despre joaca unor cretinei care au impresia ca au descoperit ei semnatura masinilor de lux: cilindreea mare.
  • 0

#1670 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 04 iulie 2010 - 08:33

Ah, sa intorc nitel cutitul...

Calculasem, am scris atunci, acum ceva luni cat ma costa lunar taxele obligatorii la motor de 1.8.
Erau in jur de 70-80 lei lunar, aici intrand impozitul, rca-ul, itp-ul. Nu cred sa fi scapat ceva.

In prezent, la motoare mari...se duc 1-2 milioane pe luna, cred...
  • 0

#1671 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 iulie 2010 - 08:50

Asta e, ne luăm toţi Duster, marcă "românească" vorba aia.

La noi se guvernează după ureche, o spun de ani de zile, tot importăm "modele", tot comparăm cu ţările europene, unde evident că taxele sunt mai mari, anumite preţuri mai mari, dar şi veniturile altele sau statul chiar oferă o politică de protecţie socială reală. La nemţi mă uitam ca un bou cât de ieftină e mâncarea şi ce mult diferă calitatea faţă de ce găsim la noi.

Aici legile se dau cu interes în primul rând, iar restul sunt aşa să fie, că oricum se aplică după cum e mai avantajos. Iar Germania vs. România, acolo n-am auzit motocicletă să mă arunce din pat noaptea (sau vreo maşină), nici măcar în Spania, deşi era plin. Aici de ani de zile s-a tolerat comportamentul. "Loud pipes" mă deranjează pe mine. Dacă vor respect în trafic să meargă uman.

Şi sunt aşa de multe lucruri că nici nu mai ştiu de care să mă leg mai repede. Suntem o ţară coruptă de lumea a 3-a şi trebuie să acceptăm asta, pt. că e peste puterile noastre să facem ceva. Cu statul nu te poţi pune.

Ah, sa intorc nitel cutitul...

Calculasem, am scris atunci, acum ceva luni cat ma costa lunar taxele obligatorii la motor de 1.8.
Erau in jur de 70-80 lei lunar, aici intrand impozitul, rca-ul, itp-ul. Nu cred sa fi scapat ceva.

In prezent, la motoare mari...se duc 1-2 milioane pe luna, cred...

Nu e vorba de sume în valori absolute, ci de rezultate.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1672 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 04 iulie 2010 - 08:55

Am intrebat ceva in postul 28. Chiar nu stie nimeni ? :blink:
  • 0

#1673 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 04 iulie 2010 - 08:58

Legat de multi motociclisti, ai dreptate. Unii pe mine ma irita, dar nu pe unul care nu are nici o treaba cu motocicletele.
Tobe lucrate , depasiri pe partea dreapta, accelerari nonsens, exbitionism, ce mai...
  • 0

#1674 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 10
  • Marca:Doua
  • Model:Nu le zic
  • Motorizare:Strict Secret

Scris 04 iulie 2010 - 09:05

Povesti ale piticului si ale chiorului. Oricum toti politicienii sunt o apa si-un pamant. Urmeaza sa mai majoreze accizele la combustibili si mai gasesc ei cate ceva, dar nu vad barnele din ochii sistemului :blink:
  • 0

#1675 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 iulie 2010 - 09:29

Am intrebat ceva in postul 28. Chiar nu stie nimeni ? :blink:

Din ce ştiu eu, cam doreau să bage taxe bazate pe CO2 sub diverse forme. Francezii parcă au scos taxa anuală, nemţii nu. Oricum plăteşti peste tot câte ceva. În principal se bazează pe nişte bonificaţii şi penalităţi legate de anumite limite ale emisiilor, care în final te duc la sume mai mari decât la noi pt. maşinile mici, poate şi la cele mari. Dar repet, şi alte venituri acolo.

La ei sunt foarte scumpe asigurările, în funcţie de maşină, şofer, evenimente. Vor şi la noi să aducă RCA-ul la nivelul de acolo (care e cam cât CASCO). Atunci va fi destul de crunt. Oricum FMI-ul ne avertizează că viaţa în România se va scumpi de câteva ori. Normal, trebuie să plătim împrumuturile, lucru pe care nu-l văd realizabil niciodată şi dacă fac TVA-ul 50% şi impozitul 80.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi