Un Freezone
Scris 02 iulie 2010 - 10:50
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 02 iulie 2010 - 11:20
lasa mosule, mai bine mai tarziu decat niciodata
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 02 iulie 2010 - 11:33
ska are dreptate, si iti doresc sa sari balta cat mai repede
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 02 iulie 2010 - 11:39
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 iulie 2010 - 11:54
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 02 iulie 2010 - 12:02
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 02 iulie 2010 - 03:49
Flickr - pozele mele
Scris 02 iulie 2010 - 04:52
Scris 02 iulie 2010 - 06:42
Credeam ca ai facut doar chimie...
Scris 04 iulie 2010 - 03:14
Aceasta postare a fost editata de greierasul: 04 iulie 2010 - 03:15
Scris 04 iulie 2010 - 03:19
Asta a ta, chiar e exclusivista , fiindca majoritatea zic ca mai pun un pic la bani si iau in 5 portiere, sa fie acolo...
Scris 04 iulie 2010 - 03:34
Scris 04 iulie 2010 - 04:09
pai 90% din masinile de pe strada au motoare de pana in 2000 si ei acolo pluseaza cu 1 ron la 200cc ... 10% au motoare peste.
atunci logica mea spune ca daca pui impozit cu 100% mai mare la motoarele mici vei castiga la buget cu 90% mai mult .
pai fu'tu'te'n aripa dom boc ... sa ii ardem pe aia care au cateceva , ca oricum nu platesc taxe destule , ca oricum , e urat sa ai firma ta , sa muncesti sa bagi bani la stat si sa ajungi sa castigi o masina cu motor mai mare . sa moara ei toti. mori tu pitic scarbos si cu ala de ii tii limba in cur toata ziua.
si solutia pentru impozit ar fi urmatoarea :
- impozit pe cat polueaza masina ! dar avem problema cu parcul de dacii , care sunt non euro. deci pierdem votanti
- impozit pe 200cc egal si sa fie cat o vrea el. atunci stiu ca eu platesc la fel pe fractie cat ala de merge intr-un non euro si polueaza cat 10 ml uri 63 amg .
dar lovim tot in aia care sunt votanti
deci impozit pe fractie de 200 la 200 lei sa fie.
asta inseamna ca unul cu o dacia logan de 1.4 va plati 1400 ron (ca mult de la nici 100 cat plateste acum)
iar unul cu o motorizare de 3.0 va plati 3000 ron .
eu sunt de acord cu asta ! platesc nenica la fel ca oricare altul. dar sa ii tinem calduti pe aia care oricum nu aduc bani la stat ! nu de alta dar unu' care nu are bani sa-si ia o masina cat de cat ok va fi angajat probabil undeva unde ia bani la negru deci oha bani la stat.
si asa imi vine alta propunere :
- impozitul la masina sa poata fi dedus cumva (macar o parte din el) din taxele care le platesti la stat .
Aceasta postare a fost editata de berkut: 04 iulie 2010 - 04:12
Scris 04 iulie 2010 - 04:16
Eu am senzatia ca acolo nu exista notiunea de impozit pe masina, ci impozit pe circulatia masinii. Pe linga faptul ca ar fi interesant de vazut cum se stabileste la ei acea taxa functie de masina.
Scris 04 iulie 2010 - 04:18
Dar nu-i bai, dacă o ţin aşa vor dispărea maşinile cu motoare mari, cu tot cu pierderi sau se vor diminua serios. Nu mai e mult până cresc impozitul pe venit şi poate încă o majorare de TVA.
Ar mai fi soluţia să ai rude pe afară şi să plăteşti taxe acolo.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 iulie 2010 - 07:38
doar ca masinile alea costa vreo 20 000 eur cu tot cu dotarile de top care le aveau pe ele . MAXIM ! de altfel erau si masini de 5000-6000 super bine intretinure , doar ca erau din 90 toamna .
Scris 04 iulie 2010 - 08:26
despre fotografie
Scris 04 iulie 2010 - 08:30
Despre joaca unor cretinei care au impresia ca au descoperit ei semnatura masinilor de lux: cilindreea mare.
Scris 04 iulie 2010 - 08:33
Calculasem, am scris atunci, acum ceva luni cat ma costa lunar taxele obligatorii la motor de 1.8.
Erau in jur de 70-80 lei lunar, aici intrand impozitul, rca-ul, itp-ul. Nu cred sa fi scapat ceva.
In prezent, la motoare mari...se duc 1-2 milioane pe luna, cred...
Scris 04 iulie 2010 - 08:50
La noi se guvernează după ureche, o spun de ani de zile, tot importăm "modele", tot comparăm cu ţările europene, unde evident că taxele sunt mai mari, anumite preţuri mai mari, dar şi veniturile altele sau statul chiar oferă o politică de protecţie socială reală. La nemţi mă uitam ca un bou cât de ieftină e mâncarea şi ce mult diferă calitatea faţă de ce găsim la noi.
Aici legile se dau cu interes în primul rând, iar restul sunt aşa să fie, că oricum se aplică după cum e mai avantajos. Iar Germania vs. România, acolo n-am auzit motocicletă să mă arunce din pat noaptea (sau vreo maşină), nici măcar în Spania, deşi era plin. Aici de ani de zile s-a tolerat comportamentul. "Loud pipes" mă deranjează pe mine. Dacă vor respect în trafic să meargă uman.
Şi sunt aşa de multe lucruri că nici nu mai ştiu de care să mă leg mai repede. Suntem o ţară coruptă de lumea a 3-a şi trebuie să acceptăm asta, pt. că e peste puterile noastre să facem ceva. Cu statul nu te poţi pune.
Ah, sa intorc nitel cutitul...
Calculasem, am scris atunci, acum ceva luni cat ma costa lunar taxele obligatorii la motor de 1.8.
Erau in jur de 70-80 lei lunar, aici intrand impozitul, rca-ul, itp-ul. Nu cred sa fi scapat ceva.
In prezent, la motoare mari...se duc 1-2 milioane pe luna, cred...
Nu e vorba de sume în valori absolute, ci de rezultate.
despre fotografie
Scris 04 iulie 2010 - 08:55
Scris 04 iulie 2010 - 08:58
Tobe lucrate , depasiri pe partea dreapta, accelerari nonsens, exbitionism, ce mai...
Scris 04 iulie 2010 - 09:05
Scris 04 iulie 2010 - 09:29
Am intrebat ceva in postul 28. Chiar nu stie nimeni ?
Din ce ştiu eu, cam doreau să bage taxe bazate pe CO2 sub diverse forme. Francezii parcă au scos taxa anuală, nemţii nu. Oricum plăteşti peste tot câte ceva. În principal se bazează pe nişte bonificaţii şi penalităţi legate de anumite limite ale emisiilor, care în final te duc la sume mai mari decât la noi pt. maşinile mici, poate şi la cele mari. Dar repet, şi alte venituri acolo.
La ei sunt foarte scumpe asigurările, în funcţie de maşină, şofer, evenimente. Vor şi la noi să aducă RCA-ul la nivelul de acolo (care e cam cât CASCO). Atunci va fi destul de crunt. Oricum FMI-ul ne avertizează că viaţa în România se va scumpi de câteva ori. Normal, trebuie să plătim împrumuturile, lucru pe care nu-l văd realizabil niciodată şi dacă fac TVA-ul 50% şi impozitul 80.
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi