Io tot nu pricep in ce a constat friptul cu mps-ul?
Consumul se putea anticipa... nu avea de unde sa vina acea putere decat dintr-un consum proportional...
N-am idee cat ai tinut-o, am impresia ca doar cateva luni, dar la cati km faci tu intr-un an...
Legat de spatiu...o cutie deasupra si s-a rezolvat.
Ma distrez, sa nu crezi ca incerc sa caut scuze in fata ta sau oricui vizavi de aceasta achizitie.
Sint banii mei, nu sint obligat sa dau explicatii nimanui.
MPS-ul a fost o masina care a pacatuit in primul rand prin minciuna celor 260 de cai.
Sau cum sa-ti explic, spunea adevarul intr-un interval extrem de subtire.
Da consumul era identic pe toata plaja.
Nu mai vorbesc de acea tractiune integrala subtirica.
Sau problemele din coloana de directie ce s-ar fi putut materializa in perioada urmatoare.
Intr-adevar, nu e urat sa ai o masina noua. E chiar frumos, desi eu eram cam impotriva achizitiilor de new cars, exceptand eventual o megaoferta.
Dar sincer, consider ca 24000 sint mult prea multi bani pentru a-i arunca pe o masina cu peste 100 000 km, cand indiferent de brandul masinii si renumele in ale fiabilitatii, shit can happen.
Apoi am ramas suprins sa descopar ca "ma descurc" si cu 102 cai pe afara, evident pe o caroserie acceptabila ca greutate. Normal, nu fac megadepasiri sau zboruri la mica inaltime, dar cu un mic spor de atentie si pregateala a fost OK si cu Golf-ul. Ma gandesc ca 170 de cai, posibil usor gatuiti de DPF, dar sustinuti si de 350 Nm nu s-or face de rusine la 1600kg. Si primele impresii arata ca nu m-am inselat.
@aer curat, ai fi suprins de consumurile din Bistritz. Evident, nu e asa de aglomerat, dar la noi nu ai efectiv loc unde sa-ti dezmortesti masina, e exclus sa existe juma de km sa-l poti rula liniar. Mai ales in ultimul an, cand s-au inmultit sensurile giratorii ca ciupercile dupa ploaie. Unde mai pui ca de exemplu, Ven face 3 km pana la scoala si 3 km inapoi. Poi nici o benzinara nu prea are vreme sa se dezmorteasca.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 02 iunie 2010 - 06:38
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.