Io, la scoala, pe vremea lui Ceausescu am invatat ca altele sunt valorile...
Capitalistule!
Scris 23 iulie 2013 - 08:46
Io, la scoala, pe vremea lui Ceausescu am invatat ca altele sunt valorile...
Capitalistule!
Scris 23 iulie 2013 - 08:50
Atunci trimite clientii la Ceausescu !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 23 iulie 2013 - 08:50
Scris 24 iulie 2013 - 06:26
In mare asa e, o marfa. Tine in primul rand de persoana de dupa tejghea, daca vinzi medicamentele ca papucii.
Secundo, cu papucii poti maxim sa faci o besica, nici macar atunci nu e de vina salesmanu.
Sa nu mai vorbim de pleiada de reglementari ce guverneaza sectorul asta.
Altii iti impun pretu, cat si cum sa vanzi, dar e exact la fel.
Desigur si ala care vinde papuci trebui sa-i tina la frigider pe aia termolabili si sa faca zilnic grafice de temperatura si umiditate.
La urma urmei, Skoda = Subaru, doar sunt masini, nu-i asa ?
Scris 24 iulie 2013 - 08:35
ce gafa monumentala...
eu inteleg ca esti in concediu...
cum sa zici mah ca skoda e MASINA?!?!?
pai skoda nu poate sa stea nici macar in aceeasi propozitie cu subaru, care este O MASINA
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 24 iulie 2013 - 10:51
In mare asa e, o marfa. Tine in primul rand de persoana de dupa tejghea, daca vinzi medicamentele ca papucii.
Secundo, cu papucii poti maxim sa faci o besica, nici macar atunci nu e de vina salesmanu.
Sa nu mai vorbim de pleiada de reglementari ce guverneaza sectorul asta.
Altii iti impun pretu, cat si cum sa vanzi, dar e exact la fel.
Desigur si ala care vinde papuci trebui sa-i tina la frigider pe aia termolabili si sa faca zilnic grafice de temperatura si umiditate.
Apropo...Salesman ce-o mai face? Ii simt lipsa pe aici.
Scris 24 iulie 2013 - 11:10
Si-o fi revenit, a trecut la ,,normalitate'', fata de noi...
Scris 24 iulie 2013 - 11:47
Probabil e pe la vreun curs
Scris 24 iulie 2013 - 11:47
Foto !
Scris 24 iulie 2013 - 12:27
color
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 24 iulie 2013 - 02:41
cu Canon !
Scris 24 iulie 2013 - 02:42
Hai Nikon !
Scris 25 iulie 2013 - 08:58
un banc cam dur, dar merita
Doi amici mergeau pe o stradă. Unul dintre ei, intra într-o farmacie sa cumpere medicamente.
Iese afara și arunca medicamentele la canal.
Celalalt îl întreabă consternat:
- De ce ai aruncat medicamentele ?
- Am fost la doctor, la un consult. Mi-a dat o rețetă de medicamente. L-am
plătit ca trebuie sa trăiască si el. Am intrat la farmacie, am platit medicamentele
ca trebuie sa trăiască și farmacistul....
- Si atunci.... de ce le-ai aruncat ?
- Pai... trebuie sa trăiesc și eu ...
Scris 25 iulie 2013 - 09:18
Cat adevar ......
Scris 26 iulie 2013 - 05:51
Atata timp cat exista prescriptia medicala, are dreptate si Relu odata.
Scris 27 iulie 2013 - 06:45
Reporterul intervievand clientul unui spital:
- Care sunt conditiile din spital?
- Pai nu sunt mai multe. O singura conditie exista: Sa ai bani...
Scris 11 august 2013 - 10:36
Trei moduri prin care "ne păcălesc" farmaciile
Odată cu implementarea rețetei electronice, farmaciștii sunt obligați să vă elibereze cu decontare o parte din rețetă, dacă dumneavoastră doriți acest lucru. De pildă, dacă aveți trei medicamente diferite de luat, iar farmacia X nu are decât unul dintre acestea, farmacia este obligată să întocmească toate formularele necesare pentru ca dvs. să puteți lua doar acel medicament. Restul rețetei îl puteți lua chiar și de la farmacii din alte orașe. Problema este că deocamdată, din neștiință sau rea-voință, farmaciștii nici măcar nu menționează această posibilitate pacienților, sau îi refuză în cazul în care cer o astfel de facilitate permisă de lege.
@oaspetele ... despre ce formulare este vorba ???
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 11 august 2013 - 10:36
Scris 11 august 2013 - 01:59
Din pacate, deocamdata am fost informati ca nu merge treaba asta.
Formularul respectiv e exact ce iese din imprimanta laser a farmaciei dupa ce termina introducerea retetei.
Cu un astfel de exemplar pacientul poate sa mearga la o alta farmacie iar aceasta i-ar putea elibera restul retetei.
Cel putin in urma cu o luna nu era posibil, sistemul nerecunoscand reteta partial eliberata.
DAR, legea obliga farmacia sa aduca un medicament in 48 de ore (pt afectiuni cronice, normal), asa ca pacientul poate sa revin a doua zi dupa restul de reteta. Foarte simplu.
Ce mai zice acolo la articol ??
Lipsa genericelor de la rafturi, adaosuri comerciale astronomice sau recomandări făcute pacienților doar cu scopul unui profit mai mare. Sunt doar câteva dintre modalitățile prin care marile lanțuri farmaceutice încearcă să își maximizeze profiturile pentru a contracara efectele termenelor de plată mult prea mari ale statului.
aha, ce spuneam eu acum 2-3 ani ?? iar ultima parte (cu pentru a contracara) putea sa dispara.
Altceva
Odată intrat într-o farmacie, ai impresia că te afli de fapt la un stand de cosmetice dintr-un supermarket.
EXACT ! Farmacia devine strict o afacere, interesul pacientului e pe ultimul loc, targetul fiind regele (sau presedintele, pentru republicani).
La o privire superficială, situaţia micilor farmacişti ar putea fi calificată drept normală într-o piaţă concurenţială. Sunt însă semne clare, atât de la cei din profesie, cât şi de la autorităţi, că există mari breşe în etica celor care au depus jurământul de a lucra mereu în interesul bolnavilor. Farmacia nu mai este a farmaciştilor!, exclamă Clara Popescu, vicepreşedinta Colegiului Farmaciştilor din România (CFR). „În ultimii doi ani, s-au vândut către distribuitori sau persoane din afara profesiei cam 30% dintre farmaciile independente, care erau în proprietatea celor din profesie“, spune vicepreşedinta CFR.Cei mai mari pierzători ai acestei lupte pentru profit sunt cetățenii.
Succesuri !!
Scris 25 septembrie 2013 - 07:49
Reputatul medic Iancu Mocanu, şeful secţiei de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Centrului de Boli Cardiovasculare al Armatei „Vasile Cândea“, reţinut de procurorii anticorupţie luni, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 2.000 de euro mită de la un pacient, le-a declarat procurorilor că gestul său este plin de „moralitate“. El şi-a justificat gestul prin necesitatea de a-şi menţine un anumit nivel social, adecvat statutului său.
Scris 25 septembrie 2013 - 08:24
Da, bun, asta e unul (prins). Cu ailalti jdemii (neprinsi) cum ramane?
Scris 28 septembrie 2013 - 04:49
http://www.evz.ro/de...al-1059343.html
Peste 60% din români dau ŞPAGĂ personalului medical.
Scris 28 septembrie 2013 - 09:34
La aia 62% eu zic sa mai adaugam un 20% lejer... nu de alta, dar traim, totusi, de ceva ani pe planeta asta, la coordonatele de rigoare, si stim cu ce se mananca medicina in sistemul public.
Scris 29 septembrie 2013 - 07:01
in sistemuil de stat in bucuresti e 100%, poate la tara sa nu fie asa dar 62% e o cifra de bascalie.
Scris 29 septembrie 2013 - 07:45
probabil intra si medicii de familia aici.
Scris 02 octombrie 2013 - 07:23
Scris 09 octombrie 2013 - 08:35
Conform Hotararii Consiliului Stiintific al ANMDM, numai societatile independente tip Infotreat pot elibera carduri de reducere la co-plata medicamentelor. ANMDM va face controale in teritoriu daca se respecta hotararea.
opa!?!?!?!??!
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi