Abia acum am reusit sa mai ajung la calculator.
Insignia aia e clar ca la infatisare, cel putin la interior e naveta spatiala fata de troacele mele, mie insa mi-a cam displacut ca m-am pierdut intre atatea butoane. Evident, pot lua un manual si sa ma pun la punct, dar mie mi se pare foarte periculos, deoarece oricat de bine le-ai invata, tot trebuie sa te uiti unde apesi si daca ai nevoie sa o faci relativ frecvent nu e tocmai bine.
Pentru o masina din clasa ei mi s-a parut o idee cam zgomotoasa suspensia peste gropi si denivelari - ma rog, denivelari ca gropi nu prea mai putem spune ca gasim totusi.
Luneta mi se pare minuscula iar oglinga de interior nu prinde decat fix luneta, imi da senzatia de ochelari de cal.
2.0 diesel 143 de cai care misca destul de lenevos agregatul. Pana la urma m-am decis ca totusi hyundaiu' meu de 1.6 aspirat e putin mai vioi.
Partile mai placute - iti da impresia de tanc cand inchizi usi, cand deschizi hayonul si vezi grosimea "peretului" de la portbagaj. Evident cu repercursiuni negative asupra spatiului de bagaje.
Alt plus - consumul, 8.8 in oras si presupun ca n-a fost tocmai menajata.
Per ansamlu insa creierul meu nu poate procesa un pret spre 30k cu dinamica acelei masini. E adevarat ca nu vin din directia potrivita din acest punct de vedere, dar totusi... recunosc ca dupa drive-test am ramas si mai hotarat sa trag de gloabele mele cat pot.
A mai fost si Fluence-ul care are acel motoras chiar foarte fain, recunosc, pentru o masina compacta este foarte bun si fasnet. Suspensia inspira niste senzatii ciudate, in rest nu pot sa spun ca am fost foarte atent, eram ocupat sa savurez motorul.
Eu mi-as dori o compacta cu acest motor, dar cu pret mai de pe vremuri, de 13-15k si cu dotari decente. Vad ca un Fluence cu acest motor pleaca de pe la 17000... mi se pare cam mult.
Bottom line, mi-a cam placut sa ma dau cu masini si sa-mi dau cu presupusul, sa speram si la mai mare!
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.