Conteaza ce ti se pare tie ? Cum e fotbalul sau baschetul pentru unii, asa e pescuitul pentru altii...
5.modalitati de petrece a timpului liber : nu mi se pare pescuitul una din ele, da ma rog.
ar fi fain sa fie un teren de fotbal, nu mai vorbesc de unu de baschet. un biliard ar merge din nou, pentru cei care vor sa invete tainele acestui sport nobil.
...
Intalnire nationala de toamna
Scris 27 iulie 2010 - 05:49
Scris 27 iulie 2010 - 06:00
Hai sa lasam deocamdata locatia, si sa cadem de acord asupra datei !!........
Eu cred totusi ca am inceput gresit. Hai sa stabilim mai intii data, dupa care va voi propune modul in care vom alege locatia.
Scris 27 iulie 2010 - 06:20
(biliardu se joaca in 4, fotbalu/baschetu in 6 sau 10, iar la pescuit n-am vazut sa tina nici macar 2 de o lanseta. cu toate astea, puteai cita si explicatiile de la pensiunea de pe Siriu)
Scris 27 iulie 2010 - 08:17
Aceasta postare a fost editata de Relu: 27 iulie 2010 - 08:19
Scris 27 iulie 2010 - 08:59
ideea, simplu de dedus, era de a petrece timpul impreuna, daca tot facem o intalnire generala. sau nationala. sau cum vrei tu. tu de exemplu esti impotriva incursiunilor auto si ai afirmat-o raspicat.
la tine e voi, dar eu sa ma abtin.
cu toate astea, la pensiunea de pe Siriu, ti-am citat in mod evident faza cu pescuitul.
Scris 27 iulie 2010 - 09:01
1) data
2) nr de persoane
3) in functie de cati suntem, gasim cazare sa incapem toti si sa ne convina ca locatie/pret/divertisment/etc
Aceasta postare a fost editata de ska: 27 iulie 2010 - 09:02
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 27 iulie 2010 - 09:09
Daca n-ai nimic ( nu ca ar conta ), te rog frumos abtine-te.da n-am nimic cu timpul liber al pescarilor sau al radioamatorilor.
- Eu nu joc fotbal, dar nu voi avea pretentia absurda ca voi sa nu jucati daca vreti.ideea, simplu de dedus, era de a petrece timpul impreuna, daca tot facem o intalnire generala. sau nationala. sau cum vrei tu. tu de exemplu esti impotriva incursiunilor auto si ai afirmat-o raspicat.
la tine e voi, dar eu sa ma abtin.
- Mergem sa ne vedem ( avem si familiile dupa noi ) si nu sa ne dam "piloti". Cred ca am fost suficient de clar.
Exact asa trebuie facutmah...
1) data
2) nr de persoane
3) in functie de cati suntem, gasim cazare sa incapem toti si sa ne convina ca locatie/pret/divertisment/etc
Scris 27 iulie 2010 - 09:11
@ska tu vrei seminte ti le aduc personal la bistrita
hai sa facem un poll cu 3-4 weekenduri si sa votam. un moderator sa fac asta ca eu nu mai pot edita primul post
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 27 iulie 2010 - 09:14
Ideea era, daca ar fi ceva de vizitat prin apropiere, 10-20km, nu ii vom face pe jos, e clar.
Nu mergem sa ne rupem in figuri automobilistice.
Daca e vreme buna, eu as prefera ceva drumetii PE JOS prin zona, sau prin apropiere.
Asta e ideea. Sper ca acum intelegi
Scris 27 iulie 2010 - 09:19
De regula inteleg al naibii de bine ce vrea sa spuna fiecare
Scris 27 iulie 2010 - 09:22
acuma eu ce sa fac daca la intalnirea "aia" obiectivele sunt un pic mai indepartate?Asa n-are cum sa fie altfel decit super OK pentru oricine. Dar nu cum s-a propus la "alta" intilnire sa vizitam judetul ....
stiam eu ca ma pot intelege cu tine pana la urmaDe regula inteleg al naibii de bine ce vrea sa spuna fiecare
Scris 27 iulie 2010 - 09:40
relu, nu-ti place, nu vizitezi.Asa n-are cum sa fie altfel decit super OK pentru oricine. Dar nu cum s-a propus la "alta" intilnire sa vizitam judetul ....
De regula inteleg al naibii de bine ce vrea sa spuna fiecare
atata timp cat e un forum liber, cred ca am voie sa-mi expun parerile. cu atat mai mult cu cat am subliniat ca sunt PERSONALE. tu spui ca nu ai chef de excursii auto, iar eu ca nu vad o chestie nemaipomenita sa mergi la pescuit in timpul unei intalniri 'nationale. (nu am zis nimic de timpul liber)
la tine e voie, la mine nu.
Scris 27 iulie 2010 - 10:04
E mult mai simplu de atit: nu-mi place nu vin !relu, nu-ti place, nu vizitezi.
.....
D-aia e foarte important sa se stabileasca dinainte programul. Si evident sa se respecte.
Scris 27 iulie 2010 - 10:21
Scris 27 iulie 2010 - 10:27
Scris 27 iulie 2010 - 10:31
Scris 27 iulie 2010 - 10:40
se va tine cont pe cat posibil de doleantele fiecaruia.
repet, ce am scris cateva posturi mai sus.
1) data
2) nr de camere ( nr de persoane )
3) locatie
Scris 27 iulie 2010 - 10:50
Hai sa lasam punctul 3 la sfirsit. Daca ne pierdem in detalii de la inceput, iti garantez ca se alege praful.
Scris 27 iulie 2010 - 11:24
Eu zic ca este bine sa fie introdus si un punct intermediar, un draft de program. ceva de genul:Mai ska,
Hai sa lasam punctul 3 la sfirsit. Daca ne pierdem in detalii de la inceput, iti garantez ca se alege praful.
- vineri seara - intalnire la amplasament, strangeri de mana, bere, suc, gratar ?, etc
- sambata dimineata - mic dejun, plimbare in imprejurimi/ vizita ceva din zona/ altceva (ore ?)
- sambata la pranz - pranzul (gratar ?), program de dupa-amiaza (?)
- sambata seara - cina (gratar ?), bere, suc, etc
- duminica dimineata - mic dejun..
- duminica la pranz -....
- plecare - (?)
Scris 27 iulie 2010 - 11:26
Scris 27 iulie 2010 - 12:00
dar in principal , a schitat bine Swiby.
Scris 27 iulie 2010 - 12:53
Scris 27 iulie 2010 - 01:36
Incepusera bine kinderu si slammer.
Scris 27 iulie 2010 - 03:05
2) 1 sau 2 persoane. deci o camera dubla pentru mine.
Scris 27 iulie 2010 - 04:27
2) 2 persoane
4 useri citesc subiectul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi