Transalpina
Scris 26 august 2011 - 06:38
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 august 2011 - 06:45
Asteptam o postare la fiecare ora, continand conditiile de trafic, starea carosabilului, numar si adancimea gropilor...alea, alea, ai scris tu pe undeva!
PS. Si nu uita sa pui si poze! Cineva le asteapta!
Scris 26 august 2011 - 07:58
Aproape la un an distanta, maine vreau sa refac traseul. Se mai baga careva?
Ska, man, ne vedem in zona?
jur ca ma batea gandul la acelasi traseu care l-am facut anul trecut, doar ca rm - curtea de arges - si sa fac tot TF-ul.
da eu vroiam cu plecare duminica dimineata ca maine nu prea am cum... daaaamn
mai vad.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 27 august 2011 - 09:25
Prietena nu se simte bine in urma unei extractii de masea, fetita ei nu se da in vant dupa astfel de calatorii...asa ca...n-avea nici un sens sa sparg 500ron sau mai mult doar pt un moft de-al meu.
Scris 27 august 2011 - 05:46
Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 27 august 2011 - 05:47
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 28 august 2011 - 02:43
Am fost acum vreo 3-4 saptamani si era ca la demonstratie pe acolo. De altfel vazusem si un articol in care se spunea ca deja pe Transalpina sunt mai multe masini decat pe Transfagarasan. Pacat de frumusetea acelor locuri. Inca nu e murdar...dar e pe vine probabil.
Cata liniste era acum 4 ani cand am fost cu Matizu pe-acolo...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 28 august 2011 - 10:45
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 august 2011 - 11:37
Vad ca e un subiect de care nu discuta nimeni nimic pe nicaieri.
Scris 28 august 2011 - 12:06
despre fotografie
Scris 28 august 2011 - 07:18
Scris 28 august 2011 - 09:07
N-am mai plecat nicaieri.
Prietena nu se simte bine in urma unei extractii de masea, fetita ei nu se da in vant dupa astfel de calatorii...asa ca...n-avea nici un sens sa sparg 500ron sau mai mult doar pt un moft de-al meu.
Sa stii ca exista sanse sa fi ratat un moment bun. Eu m aduc peste vreo luna si ceva. Prin Austria ninge. Daca vine si la noi, va fi naspa. Speram sa prind ceva vreme buna pentru poze. Daca ploua, nu prea poti face ceva.
Pentru cei care au fost, locuri unde sa opresti exista sau doar la rascruce?
despre fotografie
Scris 29 august 2011 - 08:20
Ex-FN2 owner
Scris 29 august 2011 - 08:38
Ex-FN2 owner
Scris 29 august 2011 - 08:43
Scris 29 august 2011 - 10:05
ca s-a asfaltat? eu zic ca e bine. pacat ca va fi frecventata tot ce romanasii grataragii si manelari in mare parte... zona e superba. sa vedem cat va rezista.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 29 august 2011 - 10:25
poi scrie acolo : Contractul pentru modernizarea şoselei Transalpina, pe o distanţă de 148 de kilometri pe ruta Bengeşti-Sebeş, a fost atribuit în 2008 firmei Romstrade, controlată de omul de afaceri Nelu Iordache. Contractul s-a ridicat la circa 335 milioane de euro şi în perioada 2007-2010 a fost cea mai valoroasă lucrare atribuită de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.Voi sunteti copii ? Cum puii mei sa plateasca un "nene", indiferent cine ar fi ala o sosea ? Banuiti macar cat costa 1 km de sosea asfaltata ?
cam mare suma sa poata fi pusa js de un singur nene. cam multi copaci ar trebui taiati sa iasa.
Scris 29 august 2011 - 10:27
Scris 29 august 2011 - 10:35
Scris 29 august 2011 - 10:41
... Ba chiar a spus intr-o emisiune ca daca nu reuseste sa determine autoritatile sa asfalteze, o va face din banii lui. Cine a facut lucrarea si cine a platit exact, nu stiu...
...
Aceasta postare a fost editata de Relu: 29 august 2011 - 10:42
Scris 29 august 2011 - 11:29
As fi curios cum se raporteaza costurile de acolo la costurile autostrazilor.
despre fotografie
Scris 29 august 2011 - 11:32
Scris 29 august 2011 - 11:33
Daca nu s-au acordat despagubiri, e foarte mult.
De fapt, cred ca la noi autostrazile nu costa cu mult mai mult decat dincolo(bine, ceva mai mult tot costa), doar despagubirile sunt inzecite.
Scris 29 august 2011 - 11:38
Cu tot cu sapaturi, consolidari, etc. Doar o simpla asfaltare ma indoiesc sa coste atata.Cata, esti copil. 1 km de sosea costa cateva MILIOANE de oiro !!
Scris 29 august 2011 - 11:45
Scris 29 august 2011 - 11:51
Cata, esti copil. 1 km de sosea costa cateva MILIOANE de oiro !!
Vezi ca este dat in link costul. Nu e o suma fabuloasa pentru anumite persoane. E cum spuneai la IT, unii au cu ce. Repet, cand cineva arunca 1 milion de euro pe o nunta, cateva sute de milioane pe un drum nu mi se pare asa de mult.
Ca sa dau un exemplu extrem, Abramovici plateste 500 de mii de euro un plin de combustibil la un vaporas din ala si are 4 bucati.
Revenind, daca a fost pretul ala, inseamna ca nu s-a lucrat prea mult la drum si au folosit vechea fundatie. Adevarul e ca daca drumul a rezistat singur zeci de ani, poate tine si asfaltat.
despre fotografie
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi