PS - da' daca ai "motor/masina potenta pe autostrada" ce faci ???
Atunci e rebel si o pune pe tempomat la 139
Aceasta postare a fost editata de pejte: 17 ianuarie 2014 - 12:13
Scris 17 ianuarie 2014 - 12:13
PS - da' daca ai "motor/masina potenta pe autostrada" ce faci ???
Atunci e rebel si o pune pe tempomat la 139
Aceasta postare a fost editata de pejte: 17 ianuarie 2014 - 12:13
Scris 17 ianuarie 2014 - 01:06
nu fac domne nimic deosebit pe autostrada, dar daca am cu ce mai ii ard cate-o talpa, mai fac o depasire in tromba...
in alta ordine de idei, ma uit dupa SH-uri din 2012 si 2013, preferabil din clasa compacta. am gasit un singur i30 diesel 90CP
pretul ar fi ok, dar 90CP pe caroseria asta par cam putini.
Scris 17 ianuarie 2014 - 01:30
pe autostrada
mai fac o depasire
Interesant ... povesteste-ne si noua cum faci tu depasirile pe autostrada
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 17 ianuarie 2014 - 01:32
bine ca esti tu destept
Scris 17 ianuarie 2014 - 02:29
Daca Rio era puturoasa cu motorul ala, cum o fi i30?
Scris 17 ianuarie 2014 - 02:33
Daca Rio era puturoasa cu motorul ala, cum o fi i30?
Mai rau ca un Opel Insignia break cu un 1.6 benzinar aspirat nu cred ca are cum sa fie
Scris 17 ianuarie 2014 - 02:36
In aceeasi ordine de idei, poate ar fi bine sa definesti cam ce conteaza cel mai mult pentru tine la o masina: confort, dotari, motor, prestigiu etc. Sau o combinatie de acestea, dar nu prea multe pentru ca ajungem la capitolul si cu "morcovu-n cur si cu sufletu-n rai".
Exemplu: la mine a contat in primul rand motorul. Adica sa fuga cat mai bine. Restul cu ce a mai venit masina, oricare ar fi fost ea si oricare ar fi fost dotarile/caracteristicile - au fost bonus! D-aia recunosc ca la toate masinile puse pana acum, primul lucru m-am uitat la "ce motor are?"
Deci, tu la ce te uiti?
Mai rau ca un Opel Insignia break cu un 1.6 benzinar aspirat nu cred ca are cum sa fie
Exista asa ceva???? Oh myyy...
Scris 17 ianuarie 2014 - 02:40
esti tu destept
bine ca mi-ai spus ... ca habar n-aveam
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 17 ianuarie 2014 - 02:41
Scris 17 ianuarie 2014 - 02:44
Exista asa ceva???? Oh myyy...
Nu stiu daca mai exista in oferta, dar in primii 2 ani de la lansare a fost
Scris 17 ianuarie 2014 - 03:47
nu pot sa dau niste criterii clare. important este sa nu fie mai veche de 1-2 ani si sa consume cam cat loganul.
mai departe, sa fie cat mai sprintena posibil, cat mai spatioasa, cat mai ... cat mai.....
Scris 17 ianuarie 2014 - 06:12
Si ... ai patit ceva neplacut ?
Erai molcom...Ai tupeu sa-mi raspunzi, sa nu-mi dai dreptate... Mi-s axiomatic, mai ceva ca Relu.
nu pot sa dau niste criterii clare. important este sa nu fie mai veche de 1-2 ani si sa consume cam cat loganul.
mai departe, sa fie cat mai sprintena posibil, cat mai spatioasa, cat mai ... cat mai.....
Noul Logan.
Tinand cont ca esti familist, ca usor, usor este posibil sa apara si-un ,,dangeras'', Golful are sa-ti devina ,,insuficient'', asadar mai degraba lasa golful de fataiala si orienteaza-te catre ceva mai mare, sigur....fiindca ascutitorile alea nu-s masini. Am condus Yaris, nu mai retin ce ascutitori ai mai trecut...
Pe criza asta poti negocia, obtine preturi bomba la masini....
My parere.
Au ceva discounturi puternice acum la Megane. Un 1.6 in echiparea Authentique iese pe la 10.500-11.000 euro. Pe masina ai toate dotarile de bun simt pentru 2014 iar motorul desi de generatie veche misca bine masina cu un consum decent. Eu la momentul asta cam asta vad oferta cea mai tare de pe piata.
Pana in 12k euro cred ca te incadrezi la aceiasi masina si echipare motorizata de 1.5dCi 90 cp. Din nou motor mai vechi dar e diesel si consuma putin.
Ce ai de obiectat la propunerea asta, desi se poate si mai bine cu un sh...,,cat mai nou''.
Scris 17 ianuarie 2014 - 06:25
megane dci la 12k euro? ma indoiesc sa fie asa....
Scris 17 ianuarie 2014 - 07:03
Pai 1.6 ala cred ca e benzina, nu diesel.
Scris 17 ianuarie 2014 - 07:17
Legat de i20, colegu' a facut 5500 km pana acum.
Zice ca are o problema la ambreiaj, cand il tine apasat pe la jumatate caraie si urmeaza sa se duca la garantie.
Motorul de 1.2 are un consum de 4.6-4.7 extraurban si 8-9 in oras, in trafic normal, condus normal. Cica e putin cam lenes la plecarile de pe loc.
De spatiul interior si de tinuta de drum e foarte multumit. (aici trebuie mentionat ca vine de pe Matiz)
Ca o remarca personala, eu n-as da 10-11k de euro pentru o chichineata de oras decat daca am avea impozite barbare calculate la marimea motorului sau daca nu ar fi locuri de parcare. (gen Barcelona)
La banii astia ori imi iau un SH ori mai strang cureaua, mai astept si imi iau ceva din clasa compacta, gen i30 sau Megane. Daca alegerile tale ar fi mere, tu ai da un mar mai mare, mai de la tara, cu cateva defecte vizuale pe unul nou nout, de import dar mai mic si cu doua frunze.
O sa incerc sa ajung intr-o duminica
Care duminica domne, ca ne pacalesti de nu mai stiu cand...
Aceasta postare a fost editata de lexus: 17 ianuarie 2014 - 07:19
Scris 17 ianuarie 2014 - 07:20
Legat de i20, colegu' a facut 5500 km pana acum.
Zice ca are o problema la ambreiaj, cand il tine apasat pe la jumatate caraie si urmeaza sa se duca la garantie.
Motorul de 1.2 are un consum de 4.6-4.7 extraurban si 8-9 in oras, in trafic normal, condus normal. Cica e putin cam lenes la plecarile de pe loc.
De spatiul interior si de tinuta de drum e foarte multumit. (aici trebuie mentionat ca vine de pe Matiz)
Ca o remarca personala, eu n-as da 10-11k de euro pentru o chichineata de oras decat daca am avea impozite barbare calculate la marimea motorului sau daca nu ar fi locuri de parcare. (gen Barcelona)
La banii astia ori imi iau un SH ori mai strang cureaua, mai astept si imi iau ceva din clasa compacta, gen i30 sau Megane.
Care duminica domne, ca ne pacalesti de nu mai stiu cand...
Dangere, vezi ca ti-o spun mai multi, asadar culca-te!
Asteptam sa te trezesti si sa vii cu alte liste. ...dar... intai hotaraste-te ce vrei de la urmatoarea....
Scris 17 ianuarie 2014 - 10:38
Ii sugerase si Forester... Cruze, dar tuseste la Chevrolet, de parca ar tine-o mai mult de 7-8 ani, perioada in care n-ar trebui sa aiba probleme, 5 ani are garantie parca....iar fata de ascutitorile postate, este clasa S...
Scris 17 ianuarie 2014 - 10:56
Erai molcom...
Ce eram ???
Ai tupeu sa-mi raspunzi, sa nu-mi dai dreptate...
La ce sa-ti raspund ??? ... la ce sa nu-ti dau dreptate ???
Mi-s axiomatic, mai ceva ca Relu.
Draqu stie ce esti sau nu esti ... da' incilcit in exprimare sigur esti
ia uite aici.
- LT+ 1.6I 16V 124CP 12090 €
- LT+ 1.8I 16V 141CP 12710 €
... n-arata rau la pret ... da' nu cred ca se incadreaza la sa consume cam cat loganul (banuiesc ca se refera la LOGAN 1.5dci 85CP '09)
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 17 ianuarie 2014 - 10:57
Scris 17 ianuarie 2014 - 11:47
Astra Classic 3 (adica un fel de H ca al meu) era luata in considerare acu vreo 3 ani jumate cand a facut topicul asta din care a iesit Furia Rosie
Scris 18 ianuarie 2014 - 12:18
surprinzatoare preturile la Chevrolet. asa este, brandul asta imi sta in gat pentru ca se trage din Daewoo chiar daca e sub blazon american.
am mers cu un Kalos acum 3-4 ani, cateva mii bune de km cu Lacetti, ocazional cu Aveo si cateva sute de km cu Epica. doar balena mi-a placut, restul toate erau niste conserve ordinare. apropo, Epica in cauza am vandut-o la un coleg de pe forum, ce-o mai face Grig si balena argintie?!?
un Cruze diesel cu 163CP la pret de Yaris full-option..... parca m-ar pune pe ganduri.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 18 ianuarie 2014 - 12:25
Scris 18 ianuarie 2014 - 12:28
Am si eu o curiozitate: in care moment in timp ce conduceti va uitati voi la plasticele alea ieftine?
Ca mie (nici macar nu) mi se rupe de cum arata acele plastice, si daca n-am si eu plastice ieftine la ambele masini atunci lasa!
Scris 18 ianuarie 2014 - 12:32
pai aici e smecheria, n-ai termen de comparatie.
daca te-ai mai fi fluturat prin masini finisate cum trebuie, sa nu mai zic de cele de top, atunci ai fi inceput sa strambi din nas.
ca fapt divers de 2 zile ma preumblu prin oras cu Golful, ca furia rosie e la coafor. am inceput sa caut Golfuri SH.... cred ca as inchide ochii si la 1.2TSI 105CP daca masina ar fi tzipla...
Scris 18 ianuarie 2014 - 08:54
Cand io iti spuneam...
Scris 18 ianuarie 2014 - 08:55
N-ai inteles, stiu ca am plastice ieftine si ma lasa rece. Nu ma culc pe ele, nu ma scarpin cu ele, iar cand conduc in general ma uit la drum, nu la plastice
1.2 TSI, ala cu multe probleme?
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi