Nu e prima data cand apar sau dispar brusc marcaje sau semne de circulatie ca sa fie ok pentru "unii". S-au mutat si treceri de pietoni...asa o fi ???
Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a
Scris 30 ianuarie 2012 - 08:37
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 30 ianuarie 2012 - 08:39
Dar aici ??
E maxim o suspendare de permis pentru 1-2 luni. Timp in care luce nu cred ca se va urca la volan, eniuei.
Banuiesc ca pentru daune plateste asigurarea.
Si atunci ?
Scris 30 ianuarie 2012 - 08:46
Ce luliA mea ne mai pierdem timpul cu discutii despre handicapatul asta ??? http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Scris 30 ianuarie 2012 - 08:52
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 30 ianuarie 2012 - 08:56
Scris 30 ianuarie 2012 - 10:23
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 ianuarie 2012 - 10:55
Putea sa nici nu fie dunga continua acolo. Se incadreaza oricum la neacordare de prioritate !
Ce luliA mea ne mai pierdem timpul cu discutii despre handicapatul asta ??? http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
daca acolo nu e linie inseamna ca lucescu avea voie sa faca stanga > el statea si astepta sa se elibereze, iar ala din spate nu a pastrat distanta si a intrat in el, adica tramvaiul > lucescu nevinovat, vatman vinovat, etc ....
LE : poate e o manevra "preventiva", ca acordurile romaniei cu FMI, pentru cazul in care vatmanul se enerveaza si-l da in judeca pentru daune pe baza declaratiilor cel putin belicoase facute de handicapat ... asa il scot lejer pe ciumpalac nevinovat
Aceasta postare a fost editata de mecea: 30 ianuarie 2012 - 10:57
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 30 ianuarie 2012 - 10:58
Scris 30 ianuarie 2012 - 11:16
Adica dracia aia mare de fier ... cu care e bine sa nu te puiadica ?????
In urma cu vreo 15 ani ... eram cu R5 in intersectia asta ... eu veneam pe Baba Dochia si din dreapta mea de pe St. O. Iosif venea un TIR (cam cum se vede acum in poza ... ala alb cu cabina rosie si masinuta din stinga lui). TIR-u' avea cedeaza trecerea ... da' evident ca la dimensiunea lui putin ii pasa de mine ... Am frinat si l-am lasat sa se duca ... moment in care unu de pe margine imi zice "fraiere, aveai prioritate" ... i-am zis ca in cazu' de fata ma cac pe ea de prioritate
Si tot cam pe vremea aia ... in intersectia asta veneam pe Bd. Cetatii sa fac stinga pe Calea Torontalului ... eram incadrat pe banda stinga ... in dreapta mea o dracie lungaaaa (un cap tractor care tragea dupa el o platforma din aia de transportat grinzi de beton) se gaseste sa faca si ea tot stinga. Capu' tractor a facut traiectoria cit de cit corect da' rotile din spate ale platformei au taiat curba ... nu stiu ce moment de inspiratie am avut sa opresc ... ca altfel se urca platforma pe mine
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 30 ianuarie 2012 - 11:25
Scris 30 ianuarie 2012 - 11:23
Scris 30 ianuarie 2012 - 11:26
Poate a ta sau a meaMasinile NU au ce cauta pe SINA de tramvai !!
Scris 30 ianuarie 2012 - 11:41
Bai, tramvaiele AU prioritate in cazul asta. Masinile NU au ce cauta pe SINA de tramvai !!
legal este relativ si discutabil, el nu circula pe sina de tramvai, era stationar, lipsa marcajului continuu ii permite sa ajunga acolo, nu parcase, astepta sa se incadreze ...
trust me, daca chiar a disparut marcajul, asta e motivul
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 30 ianuarie 2012 - 12:18
Poate ca ne'am fi lamurit daca dupa accident ar fi facut o declaratie si pasagerul lui Lucescu
Aici, de ex, se vede tot linie continua si nu cred ca tramvaiul dupa impact a mai mers f mult
Scris 30 ianuarie 2012 - 12:24
Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 30 ianuarie 2012 - 12:24
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 30 ianuarie 2012 - 12:25
uita-te la baiatul bancherului, ala cu x5, pe care l-au urmarit prin jumate de bucuresti si a finalizat cu doi morti, si el nevatamat, acuma este liber iar strict legal perspectiva lui este cat se poate de buna > o condamnare cu suspendare ca s-a sustras prelevarii de probe biologice
Scris 30 ianuarie 2012 - 01:09
In fine, nu sunt expert in dinamica accidentelor, dar faptul ca tramvaiul are prioritate cred ca este scris si in mama codului rutier. Cu sau fara linie continua.... schimbarea de directie fara sa te asiguri, ca e ea intoarcere, virare sau depasire, tot contraventie este!
Apropo, Lucescu are permisul suspendat sau are dovada provizorie?
Scris 30 ianuarie 2012 - 02:02
Scris 30 ianuarie 2012 - 02:29
Cei care stau in zona...sa zica merci ca mai sunt inca sine de tramvai pe-acolo!...
Masinile NU au ce cauta pe SINA de tramvai !!
Scris 30 ianuarie 2012 - 04:23
In instanta daca ai poze/filmari de la locul accidentului imediat dupa ce acesta s'a produs, insa intre timp se muta trecerea, se intrerup linii continue etc, nu sunt luate in considerare? Ma refer in mod normal, nu dupa bunul plac al judecatorului...
Daca nu e camera cu inspectie/aviz metrologic la zi, nu se considera proba. Stiu direct de la sursa ca s-a respins o proba de acest fel datorita expirarii ITP-ului camerei Asa e "la lege", probabil ca judecatorii sunt mai flexibili, insa aplicata legal e cum am spus
in cazul de fata, mi se pare aiurea sa te gandesti ca linia a disparut ca sa il scoata curat pe luce. N-a omorat pe nimeni ca sa musamalizeze ceva, iar ca sa ramana cu permisul cred ca-s solutii mai simple
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 30 ianuarie 2012 - 04:24
Scris 30 ianuarie 2012 - 04:25
Conspiracy theoriesin cazul de fata, mi se pare aiurea sa te gandesti ca linia a disparut ca sa il scoata curat pe luce. N-a omorat pe nimeni ca sa musamalizeze ceva, iar ca sa ramana cu permisul cred ca-s solutii mai simple
Scris 30 ianuarie 2012 - 04:53
Scris 30 ianuarie 2012 - 05:02
Pai si atunci camerele de supraveghere din diverse magazine/statii peco sau strazi au toate autorizatie de le iau in considerare politistii ptr a rezolva diverse cazuri?
politia le ia in considerare, daca se ajunge in instanta pe baza lor este la latitudinea instantei daca le accepta sau nu, daca spre exemplu sunt camerele instalate dar planul de paza nu este avizat la zi de catre politie pot fi respinse probele in cauza
Scris 30 ianuarie 2012 - 05:11
Scris 03 februarie 2012 - 01:12
tragedia putea fi prevenită dacă polițiștii de la postul din Săvârșin luau măsuri împotriva ”șoferului”. Se pare că ”oamenii legii” erau la curent cu faptul că tânărul conducea fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, însă nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, acesta mai având la activ două accidente rutiere.
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi