Relu, 1+1 fac doi. Daca pui Sibiu-Pitesti cu 120 si Pitesti-Buc cu 160 sau pui sibiu-bu cu 120-160 tot aia da!
Tu mergi mai incet pe acolo, ca ai benzinara si consuma mult . Plus ca cine-stie cand ai facut ultima oara traseul asta.....
si ca sa revin la aritmetica: sibiu-buc sunt 270km.... dintr-un total de 1600... deci hai sa fim seriosi
Oameni buni, ce spune pericolul albastrui din noapte nu trebuie luat mot-a-mot. A se intelege ca pe portiunile alea dadea 120 respectiv 160
pe unde se putea! Omu' se mai uita la vitezometru cand o frige, nu cand sta in curu' vreunui camion, iar senzatia este ca "am mers tare".
Asta am realizat-o intr-o zi, cand am alergat ca apucatu' pana la Roman, la vremea aia as fi spus "am mers 170-180". In realitate, TIMPUL cat mergi cu viteza aia este foarte mic. Din cele 4 ore pana la Roman, vreo 45 de minute pana am iesit din Bucuresti numa, iar in localitati am mers la limita celor +50km/h (in limita sigurantei, desigur), insa evident ca unde era aglomerat, sau tiruri sau dadeam de indivizi care mergeau pe banda normala si nu pe cea de urgenta cum e pe E85 - situatie in care eu NU dau flash-uri, ci astept sa pot depasi normal. Eh, in astfel de situatii evident ca mergeam cu 80 sau 40 sau 55 la h, depinde ce aveam in fata.
In final, cand am tras linie, am vazut ca abia de am scos o medie de 90km/h. Unde se dusesera aia 180/h???
Exact in ce spuneam mai sus.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.