Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Politia Rutiera nu mai da amenzi

• Please log in to reply
31 replies to this topic

#26 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 16 septembrie 2010 - 01:46

Sa nu mai vorbim de lipsa grijei parcarii, sau a masinii in general. Esti "liber" ca pasarea :P

Si cu masina ai fi plecat direct din birou ? :P
Daca scazi alea 8 minute, iaca ajungi la "sub" 30 minute ! Timp pe care n-ar face-o nici coloana oficiala :P
  • 0

#27 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 16 septembrie 2010 - 01:57

am masina in service si ieri am mers ieri cu metroul, ratb-ul si taxi-ul. am facut o combinata. :P
la metrou aglomeratie mare, am stat la coada ca sa intru in statie (!!!) pt ca la 6, in Pipera, se indrepta vreo 5.000 de oameni spre statia de metrou...
in metrou cald si aglomerat, dar a venit repede si am mers impreuna cu cateva decolteuri si cateva fuste pe cur pana la romana :P
la romana am luat un autobuz (133) pana la piata galati (acolo trebuia sa ajung). in total am facut vreo 30-40 de minute. cu masina fac 20

alta experienta, de acum cateva luni: traseu Pipera - IMGB (adica toata magistrala). Numai ca sediul clientului la care mergeam e la vreo 2 km dupa IMGB si a trebuit sa chem o masina de la ei sa ma ia. cam neplacut. Cu metroul am facut vreo 40 de minute, iar cu masina (alta data la aprox aceeasi ora) tot 40 de minute. Numai ca n-a mai fost nevoie sa sun sa ma ia cineva ...

din pacate Bucurestiul nostru drag nu are infrastructura de transport in comun care sa permita confortul cetateanului.
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#28 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 16 septembrie 2010 - 02:28

@za uan la titan
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#29 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 16 septembrie 2010 - 03:57

Eu merg Costin Georgian - Semanatoarea (nah ca sunt vecin de birou si cu Forester :rolleyes: ) deci nu schimb nimic. Doar ca de la Diham la Costin Georgian sunt cam 15 minute de mers pe jos.
Plus ca metroul are orare foarte precise, dar timpii de deplasare difera la anumite trenuri. Deci ai toate sansele sa prinzi unul mai "lent" si sa faci 40minute in loc de 30, mai ales la ore mai "relaxate" (intre 10 si 15).
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#30 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 16 septembrie 2010 - 04:22

Aha! pai sa ne vedem la un covrigelu' urias vecine! :rolleyes:
Vezi ca daca ai nevoie de venit cu noua achizitie, s-a "deschis" circulatie pe sub viitorul nou pod, ocazie cu care s-au facut niste super kkturi pe acolo: s-a refacut sensul unic grozavesti-pod cotroceni (foarte bine), s-a facut sens unic de la primarie pana la intersectia de sub podul nou (o cretinatate!), sens unic pe partea cealalta, prin fata caminelor, intre pod grozavesti si lacul Ciurel (lumea insa renunta greu la obiceiuri, deci atentie! :lol: ) si cred ca s-a dat drumul la circulatie si in sus pe soseaua Grozavesti, catre statuia Leu/palatul Cotroceni.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#31 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 17 septembrie 2010 - 11:41

Nu cred ca ai facut 40 minute neam ! In 40 minute faci 2 curse cap/coada pe orice linie :rolleyes:

Relu, nu-i asa, nu poti trage concluzii din 3 calatorii pe an.

Forester are dreptate, in timpul zilei, metrourile vin mult mai rar, si merg mai incet si stau cite un minut prin diferite statii, asa ca timpul de calatorie creste.

Eu fac Tineretului-Pipera si in 30 de minute (la ore de virf, cind metroul vine la 2 minute, merge repede, de regula dimineata) dar si 45 de minute (cind metroul vine in 7-8 min, merge incet mai sta in fiecare statie cite un minut etc.)
Daca metroul face 30 de minute, atunci e interesant fata de masina unde in conditii de trafic aglomerat (dar nu ploi sau zapezi) fac 45 min-1 ora.
Daca metroul face 45 minute (si se intimpla acum sa faca 40-45 de minute si uneori seara), nu mai e asa interesant...

Si vreau sa precizez ca de cind a venit septembrie, merg numai cu metroul la servici (exceptind cazul in care am nevoie de masina peste zi).
Imi aduc aminte de Budapesta (ca sa dau doar un exemplu din Europa de Est, unde la orice ora metroul vine la 2-3 minute), asa ca absolut nimeni nu fuge dupa metrou.

Oricum, in nici un caz nu cred ca poti face Pipera-IMGB/Berceni (cap-coada) in 40 de minute.

Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 17 septembrie 2010 - 11:42

• 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#32 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 17 septembrie 2010 - 11:51

Aha! pai sa ne vedem la un covrigelu' urias vecine! :rolleyes:
Vezi ca daca ai nevoie de venit cu noua achizitie, s-a "deschis" circulatie pe sub viitorul nou pod, ocazie cu care s-au facut niste super kkturi pe acolo: s-a refacut sensul unic grozavesti-pod cotroceni (foarte bine), s-a facut sens unic de la primarie pana la intersectia de sub podul nou (o cretinatate!), sens unic pe partea cealalta, prin fata caminelor, intre pod grozavesti si lacul Ciurel (lumea insa renunta greu la obiceiuri, deci atentie! :) ) si cred ca s-a dat drumul la circulatie si in sus pe soseaua Grozavesti, catre statuia Leu/palatul Cotroceni.

Abia asteptam sa se deschida dreacu circulatia pe la Grozavesti. Sensul ala unic de la primarie e cam naspa.
Nu mai suport covrigul ala urias. M-am saturat de el! Bine, daca imi luam masina noua cred ca mancam la pranz covrig si iaurt - cel mai la moda meniu de criza in Sema :( :(
Dar putem sa ne intalnim, cu cea mai mare placere!

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 17 septembrie 2010 - 11:52

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi