Infiniti FX30d
Started by marci, sep 29 2010 05:38
32 replies to this topic
Scris 30 septembrie 2010 - 12:46
pai ma plang ca nu pune nimeni banu jos
imatur pentru ca am subaru.
Scris 30 septembrie 2010 - 08:38
Am gasit o oferta interesanta la Motor AG in Pitesti. Oare reusesc sa fac un buy-back cu diferenta in leasing ? . Care este totusi treaba cu " Finantare cu 0% dobanda prin BMW Financial Services "?
[attachment=4516:oferta.pdf] .
[attachment=4516:oferta.pdf] .
Scris 30 septembrie 2010 - 09:47
nu cred ca exista dobanda 0%
iar ca buy back motor ag nu stiu daca or sa vrea Infiniti
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
Scris 30 septembrie 2010 - 09:50
Pai nu are clienti cu finantare, ci doar doritori care cauta finantare.atunci de ce te planga daca ai clienti
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte
Scris 30 septembrie 2010 - 09:59
BMW Financial Services nu este prezent in Romania, are un agreement de reprezentare pentru Romania si mai multe tari cu UniCredit Leasing, adica UniCredit ofera finantarile sub brandul BMW Financial Services iar BMW ii asigura lui UniCredit buyback/remarketing pentru repossed cars (spre comparatie, exista Daimler Financial Services Romania, apartinind Daimler Mercedes).
Dobinda este 0 % pentru contracte cu avans mare si perioade scurte (gen 40-50 % avans, 1-2 ani) dar au niste comisioane la acordare deci DAE nu este efectiv zero, dar este destul de mic. Vezi ca prin agreementul BMW Financial Services cu UniCredit, sunt obligati si ofere si solutie de leasing operational, poate fi mai interesanta decit leasing-ul financiar pentru cine stie
nu cred ca or sa iti ia in Buy Back EX-ul, sau daca ti-l iau iti ofera un pret foarte mic pe el, la care probabil pierzi foarte mult. Chiar trebuie sa schimbi masina? Acum 6 luni parca erai foarte incintat de ea. Sau daca vrei musai BMW, poate facem un deal... imi dai mie EX-ul si dau eu BMW-ul pt buyback
astia nu-s clienti reali, nu e o cerere lichida, sunt doar doritori de DT
Dobinda este 0 % pentru contracte cu avans mare si perioade scurte (gen 40-50 % avans, 1-2 ani) dar au niste comisioane la acordare deci DAE nu este efectiv zero, dar este destul de mic. Vezi ca prin agreementul BMW Financial Services cu UniCredit, sunt obligati si ofere si solutie de leasing operational, poate fi mai interesanta decit leasing-ul financiar pentru cine stie
nu cred ca or sa iti ia in Buy Back EX-ul, sau daca ti-l iau iti ofera un pret foarte mic pe el, la care probabil pierzi foarte mult. Chiar trebuie sa schimbi masina? Acum 6 luni parca erai foarte incintat de ea. Sau daca vrei musai BMW, poate facem un deal... imi dai mie EX-ul si dau eu BMW-ul pt buyback
Pai nu are clienti cu finantare, ci doar doritori care cauta finantare.
astia nu-s clienti reali, nu e o cerere lichida, sunt doar doritori de DT
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 30 septembrie 2010 - 10:08
Nu este vorba ca nu imi mai place EX-ul, merge excelent si sunt foarte multumit. Are totusi 2 ani si as vrea ceva mai nou, nu suport monotonia de fel. Multumesc pentru informatiile referitoare la leasingul operational, o sa ma interesez mai bine despre aceasta problema.
La Bavaria exista un FX ( cel mai probabil de pe urma unui buy-back ) => nu este chiar imposibil .
nu cred ca exista dobanda 0%
La Bavaria exista un FX ( cel mai probabil de pe urma unui buy-back ) => nu este chiar imposibil .
Scris 01 octombrie 2010 - 09:23
da man, n-am zis ca nu ti-l iau, dar daca iti dau, sa zicem, 20,000 EUR pe el iti convine?
www.boldfrank.ro
Scris 01 octombrie 2010 - 12:02
Clar ca nu. Mai bine o tin decat sa o dau la banii astia.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi