Lichid pt parbriz, de iarna
Scris 13 octombrie 2010 - 02:56
Pana acum, pe parcursul anilor, am folosit tot felul de lichide, de la no name-uri ieftine (calitatea fiind corespunzatoare), la marci cu "nume" si pana la solutii preparate de mine. Nu pot spune ca am fost deplin multumit de vreuna, sau ca una care a fost cat de cat acceptabila se mai gaseste.
Nu mai vreau sa dau multi bani (ex.: ~30 ron pt 2L) pe asa ceva, insa nici nu as vrea sa-mi inchete zeama in rezervorul pt lichidul de parbriz.
In ultima instanta, daca nu gasesc ceva acceptabil, am sa revin sa prepar eu o zeama, folosind alcool tehnic, un concentrat din care se prepara lichidul pt vara (de la Sonax, etc.) si apa.
Scris 13 octombrie 2010 - 03:16
Scris 13 octombrie 2010 - 03:27
Scris 13 octombrie 2010 - 03:30
Scris 13 octombrie 2010 - 03:30
dar orice, numai scortisoara nu
au bune si la bodonas 2 sau 4L sau la "bidon/punga" de 5L.
pret decent. dar nu ieftin.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 13 octombrie 2010 - 03:35
Scris 13 octombrie 2010 - 03:41
pentru ca vorba aia... "If you have to ask the price, you can't afford it" - J.P. MORGANHabar n-am cat costa. Nu ma uit sa nu ma ia capu ... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Scris 13 octombrie 2010 - 04:02
Cel putin daca merg la drum lung iarna, cand e mazga pe jos pun mai mult parbrizol decat benzina! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Asta din cauza ca daca tin 1 secunda sau mai mult apasat pe spalator, baga si spala si farurile, anul trecut am reusit performanta sa raman fara zeama pana la km 80 pe A1. Si am rezervor generos, cred ca spre 6 litri!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 13 octombrie 2010 - 04:11
si spala si farurile.
pana acuma imi dadea si mie cu jet. am schimbat duzele, am pus de insignia si acuma imi pulverizeaza pe parbriz.
pare-se ca-i mai economic.
oricum, si pe mine ma enerveaza ca se termina repede "plinul".
Scris 13 octombrie 2010 - 04:42
Singurul produs care m-a impresionat a fost cel ce se gaseste in reteaua VAG. Este nemtesc si prin 2006-2007 luam flacon de 1litru cu 8ron (fara adaus comercial) de la Avia unde lucram. Din cateva bidoanase am mai avut pana in primavara asta... era fantastic, superconcentrat.
Chestia e ca nu-mi mai aduc aminte cum ii spune...
Scris 13 octombrie 2010 - 04:43
apropo de aia cu pretu, de multe ori oamenii se uita la mine usor ofuscati cand le comunic :
-Costa 39 de lei.
-Da nu e nicio problema, am bani.
-Desigur, dar tot trebuie sa va anunt cat costa, nu ?
Scris 13 octombrie 2010 - 04:56
O singura daca am patit'o, asta iarna, la intoarcere de la Sibiu, pe ninsoare, ca se cam facea gheata pe lamele si pe marginile parbrizului, insa cum nu am incercat si un parbrizol de "firma", nu stiu daca asta mi'ar fi rezolvat problema
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 13 octombrie 2010 - 05:07
Asa ca, la prima benzinarie, am luat un litru de superconcentrat si l-am turnat integro in rezervor.
George poate sa confirme ca s-a nimerit si el tot atunci pe acolo. Daca-l scuipai pe unul...riscai sa-i spargi capul.
Scris 13 octombrie 2010 - 06:01
Asta e chestie de civilizatie. Citatul de mai sus din J.P.Morgan nu e valabil 100%. A intreba cat costa nu inseamna ca n-ai bani, sau nu-ti permiti ci doar ca esti un consumator rational intr-o economie care a luat-o razna.apropo de aia cu pretu, de multe ori oamenii se uita la mine usor ofuscati cand le comunic :
-Costa 39 de lei.
-Da nu e nicio problema, am bani.
-Desigur, dar tot trebuie sa va anunt cat costa, nu ?
In Romania insa suntem campioni la grandomanie..... (am ramas masca sapt trecuta cand la spalatorie cel dinaintea mea a dat 50ron pe un serviciu care costa 20ron... si logic ca la mine operatorul s-a uitat urat cand i-am dat 30lei pe lucrare)
Scris 13 octombrie 2010 - 06:09
Scris 13 octombrie 2010 - 07:08
Scris 13 octombrie 2010 - 07:13
si am prins si sub -25grade.
aia cu pretul era la gluma. normal ca nu se aplica in toate situatiile.
Scris 13 octombrie 2010 - 07:17
Scris 13 octombrie 2010 - 07:22
Scris 13 octombrie 2010 - 07:29
D-aia zic, ca cei care-si halesc de sub unghii punand diverse boraturi, isi risca viata la modul cel mai serios.
Acu' depinde si cat pret pun ei pe viata lor si pe a celor din jur ...
Scris 13 octombrie 2010 - 08:06
chilipir ... nu mi-a inghetat niciodata si merg des si la Miercurea Ciuc :-)
Anul asta nu am mai gasit, am luat insa unul care costa 12 ROn 5 L ... inca nu l-am desfacut, poate il dezvirginam la intalnire :-)
Scris 13 octombrie 2010 - 08:29
Scris 13 octombrie 2010 - 08:39
Am incercat de cateva ori d-asta "economic" si m-am lecuit. Cat dai atata face
Scris 13 octombrie 2010 - 08:47
Sa nu fi avut pneuri de iarna, da, asta ar fi insemnat, da totusi, lichidul de parbriz nu mi se pare prea important
Scris 13 octombrie 2010 - 08:47
Habar n-am cat costa. Nu ma uit sa nu ma ia capu ... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
... si platesti cu cardu' sa nu simti ca dai banu' din mina ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi