Cum sa nu citesc mai ? Pai daca tot zici ca nu iese ieftina, de ce pana mea o mai faci si n-o iei gata facuta, in mod evident mai buna dacat aia facuta de tine ?
.....................
Of of mai mai ..............
Sunt de acord ca e un lucru important (lichidul de parbriz pt sezonul rece), daca nu credeam treaba asta nici nu mai deschideam topicul. Problema apare atunci cand cumperi un lichid de parbriz pt iarna "de firma", dai peste 20Ron pt 2-3-5L si e fix la fel de "bun" ca ala din supermarket de 5Ron bidonul/punga de 5L.
Insa sa cumperi produse scumpe, mergand pe principiul ca daca e scump e si bun, nu am facut-o si nici nu o fac vreodata; nu de alta dar sunt destule cazuri de produse scumpe si nu prea bune.
Daca nu gasesc o varianta acceptabila, voi aplica vechea solutie (pe care am mentionat-o de la inceput), il pregatesc eu.
Nota: varianta asta, cel putin asa cum o voi face eu, nu este una ieftina (alcoolul tehnic, concentratul de la Sonax costa), nu o fac din zgarcenie, ci pt ca vreau un produs bun, la un pret rezonabil.
..............
Si raspunde-mi la intrebarea cu pretul apei distilate
Habar nu am, cumpar la bidoane/pungi de 5L (o foloseste nevasta-mea la fierul de calcat), f rar cand nu gasesc cumpar la bidon de 1L; insa nu m-a interesat atat de tare incat sa retin pretul, mai ales ca nu e un produs intalnit des pe lista de cumparaturi.

.....................
N-o vezi tu, dar ea exista, si calcarul ala face foarte mult rau instalatiei !
l.e.
Acum 2 ani am primit "cadou" vreo 3 bidoane de 5L, in genul lichidului de 2 lei pe care-l gasim prin supermarketuri. Am pus sa vad cum e, si mi-a parut cel putin rau. L-am facut cadou cui l-a vrut, unul chiar a mai ramas la Corner saptamana trecuta cand am predat cheia.
E posibil sa fie, insa la fel de bine particule invizibile pot fi si-n unele sortimente de apa plata, apa distilata, etc.. Vorba aia "afara-i vopsit gardul si inauntru leopardul".
Nu stiu ce bidoane ai primit tu, insa am vazut ca sunt destule dude pe piata, e posibil sa fi primit unul dintre cele din categoria dude.
De asta am si facut acest topic.
De la Selgros, de ex, nu cumpar decat daca gasesc o marca cunoscuta sau testata; am folosit si marci cunoscute si din categoria de pret mai maricut si nu au facut vreo diferenta notabila fata de altele mai ieftine (Jetexpert, prelix, etc.). Oricum pe mine nu m-a convins faptul ca un produs mai scump este neaparat si un produs (mai) bun.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte