Off-Road cu masinile noastre
Scris 16 ianuarie 2011 - 07:21
Scris 16 ianuarie 2011 - 08:05
- la dus, pe forestiere cu sleauri inghetate si acoperite cu zapada mi-a scapat nu stiu cum si s-a pus pe diagonala. nu a iesit din prima, dar a iesit din balans. pasagerii impingeau, dar nu cred ca a contat. tot procesul a durat 2-3 minute
- tot la dus, tot pe forestier l-am scos pe unul cu A6 din sant. erau doi ca 2 flori - a6 si passat break - amandoi cu cauciucuri de vara (parca) pe drumul de la moroioni la pestera, aproape de bolboci. l-am tras putin si a iesit dupa ce incercase si passat acelasi lucru fara sa reuseasca sa-l clinteasca. m-am bucurat ca am reusit desi nu prea aveam de ce.
- nu pot sa nu remarc inca o data ca imi place masina din pdv versatilitate. adica pe asflat am mers ok cu 120 - 140, pe forestiere am mers ok cu 5-30, porbagaj incapator, pasagerii nu s-au plans de nimic, zgomot rezonabil la viteze rezonabile, consum mediu 10
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 16 ianuarie 2011 - 08:28
...a trebuit impinsa de pasageri, dar nu cred ca a contat.eu fusei la Pestera in weekend. dus - intors pe la Cuibul Dorului, mers ok fara probleme, nimic spectaculos, doar 2-3 chestii de notat:
- la dus, pe forestiere cu sleauri inghetate si acoperite cu zapada mi-a scapat nu stiu cum si s-a pus pe diagonala. nu a iesit din prima, dar a iesit din balans. pasagerii impingeau, dar nu cred ca a contat. tot procesul a durat 2-3 minute
- tot la dus, tot pe forestier l-am scos pe unul cu A6 din sant. erau doi ca 2 flori - a6 si passat break - amandoi cu cauciucuri de vara (parca) pe drumul de la moroioni la pestera, aproape de bolboci. l-am tras putin si a iesit dupa ce incercase si passat acelasi lucru fara sa reuseasca sa-l clinteasca. m-am bucurat ca am reusit desi nu prea aveam de ce.
- nu pot sa nu remarc inca o data ca imi place masina din pdv versatilitate. adica pe asflat am mers ok cu 120 - 140, pe forestiere am mers ok cu 5-30, porbagaj incapator, pasagerii nu s-au plans de nimic, zgomot rezonabil la viteze rezonabile, consum mediu 10
De nu erau inghetate sleaurile...
Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 16 ianuarie 2011 - 08:28
Scris 16 ianuarie 2011 - 08:39
Nu-ti pare, asa si emie imi pare ca era deja dat cu plugul pana acolo. si ca masina se afla la 'buza' unui deal.
Numa' ca pilotii ceilalti nu vad ...
Azi am facut off-road de nevoie pana pe malul baltii ( raului mai exact ).
Noroaie cat cuprinde si o panta inomolita destul de nasoala. Mai erau ceva pescari care si-au lasat masinile in sosea si au mers pe jos cateva sute de metri. Handeiu saracul si-a facut datoria si de data asta ...
N-am facut poze, ca de la volan e mai greu
Scris 16 ianuarie 2011 - 08:40
Plugusor cu...boi,
Plugusor manat de noi.
Manati mai, chiar de-i cu intarziere.
Trebuia sa evidentiezi ca ca subaru nu-i nici una. Poate e vorba de maiestria/nebunia celui de la volan. , adica a ta.
Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 16 ianuarie 2011 - 08:43
Scris 16 ianuarie 2011 - 09:31
Eu sincer i-as fi lasat acolo. Ce cautau pe acolo fara anvelope adecvate?a6 si passat break - amandoi cu cauciucuri de vara (parca) pe drumul de la moroioni la pestera, aproape de bolboci.
Sau le-as fi cerut o spaguta...
Scris 16 ianuarie 2011 - 10:11
Nu-i sigur ca aveau cauciucuri de vara si chiar de...pentru prostia pilotilor sufereau ceilalti...
Repede la spaga...
Scris 16 ianuarie 2011 - 10:25
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 ianuarie 2011 - 10:52
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:03
Daca TU ii vezi pa-a doi ca blocheaza strada pe care vrei tu sa treci, ii injuri ca n-au gume de iarna ! Daca ii ajuti la munte ii aprobi !
Cine are mentalitate pacatoasa ??
Aceasta postare a fost editata de Relu: 16 ianuarie 2011 - 11:04
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:10
Daca erau singuri, pilotii, poate da, cu toate ca nu-i omeneste...Ba nu-i deloc pacatoasa, poate asa invata ceva !
Daca TU ii vezi pa-a doi ca blocheaza strada pe care vrei tu sa treci, ii injuri ca n-au gume de iarna ! Daca ii ajuti la munte ii aprobi !
Poate cu ei mai erau si alte persoane, nu mai zic de copii...
Ce faci, daca pilotul ii un dobitoc, lasi respectivii copii sa inghete ca sa concluzioneze tat'su?
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:14
Daca erau si copii, cu ata mai rau pentru inconstientii aia. O lectie din asta prinde bine pe viitor !
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:16
Da nene, hai sa-i ajutam pe aia care merg iarna fara anvelope adecvate, se mai duc si in zone montane pe principiul 'lasa ba ca daca ramanem impotmoliti s-o gasi unu sa ne traga'...Aici se vede mentalitatea (pacatoasa) romaneasca; si noi (ceilalti, cati om mai fi) mai vrem sa iesim din rahatul asta ...................
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:22
Pai nu faci nimic, ii propui sa duci copiii in oras impreuna cu nevestele, si ei sa ramana ca boii acoloDaca erau singuri, pilotii, poate da, cu toate ca nu-i omeneste...
Poate cu ei mai erau si alte persoane, nu mai zic de copii...
Ce faci, daca pilotul ii un dobitoc, lasi respectivii copii sa inghete ca sa concluzioneze tat'su?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:22
Din partea mea, le-as ura sa ramana intepeniti pana la primavara !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 16 ianuarie 2011 - 11:25
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:28
....................
Intrebarea ta isi gaseste raspunsul in urmatoarele citate:
...................................
....................................
....................................
Sau le-as fi cerut o spaguta...
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:34
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:41
Din nefericire, in ultima vreme observ ca ai cam inceput sa jignesti colegii de forum.
Chiar daca multi dintre noi nu suntem la nivelul tau de civilizatie/buna crestere, incearca totusi sa o si demonstrezi.
Bine, bine... le-as fi cerut o spagoaie Mai bine asa?
Aceasta postare a fost editata de Relu: 16 ianuarie 2011 - 11:40
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:44
Scris 16 ianuarie 2011 - 11:55
Daca unu din asta ti-ar lovi masina din cauza ca n-avea gume, n-ai mai gandi asa. Sau daca ai gandi, ar fi nasol ..
Dupa parerea mea, unele posturi sunt scrise nu din convingere, ci cu scopul principal de ... "contra"
Scris 17 ianuarie 2011 - 12:01
nu vreau sa fiu contra nimanui, dar mi-ar placea sa gandeasca toata lumea asa
plus ca am primit ajutor in diverse situatii, in multe desi nu meritam
Scris 17 ianuarie 2011 - 12:23
Ajutorul acordat unui individ care-ti face rau ( dupa parerea mea ) denota slabiciune.
Scris 17 ianuarie 2011 - 02:08
@Aer Curat
Din nefericire, in ultima vreme observ ca ai cam inceput sa jignesti colegii de forum.
Chiar daca multi dintre noi nu suntem la nivelul tau de civilizatie/buna crestere, incearca totusi sa o si demonstrezi.
Nu stiu ce si cum observi tu, insa ar fi mai indicat ca mai intai sa-ti observi propriul comportament si apoi sa actionezi in consecinta (asta desigur, daca acele observatii sunt obiective, altfel degeaba); abia pe urma se pot discuta observatii adresate altor persoane.
Asta asa, in aceiasi nota ca si postul tau.
Nu stiu cum se face, ca e a doua oara (si consecutiva) cand vrei sa te certi cu mine in ultima vreme, dupa ce in prealabil am subliniat unele ........ "aspecte" debitate de aplaudacul tau. Stai putin ............ asta era, era vorba de aplaudacul tau.
E o vorba, nu intreba daca iti frica de raspuns; tu ai intrebat.
De ceva vreme te certi, pe acest forum, cu multi dintre membri (ma refer la cei maturi, care au inteles ca nu tot ce zboara se si mananca) pe diverse teme, insa se pare ca nimic din toate acestea nu-ti da de gandit.
Inca de la ultima discutie contradictorie ti-am spus ca a devenit inutil, dpmdv, sa mai discutam pana nu-ti revizuiesti atitudinea (asa cum ti-am mai spus-o in trecut, atat eu cat si altii). Acum ma gandeam ca poate s-a intamplat "miracolul", am gresit crezand asta; voi trage invatamintele din aceasta greseala a mea.
Scris 17 ianuarie 2011 - 08:50
Forum = comunitate
Comunitate = obligatoriu respect si inevitabil diferente de opinii
Unii isi pot sustine punctul de vedere, altii nu.
Cei care nu pot, au avantajul ca mai invata cate ceva.
Daca nu-ti poti sustine punctul de vedere nu-i o nenorocire, dar nu te panica, si nu jigni ca la gradinita, doar ai o varsta !
Scris 17 ianuarie 2011 - 09:47
Au sa introduca obligativitatea cauciucurilor de iarna, si-i pacat sa va certati fara obectul disputei, peste ceva timp.
Salesman zice o vorba mare...,, cred ca ceilalti oameni trebuie ajutati indiferent de loc, circumstante, cauze, a cui e vina, etc.''
Ca-ti vine sa-i impusti pe unii, e altceva dar... ar trebui sa intervina rationalul...
Evident e analizabila vorba lui.
Acum , daca el ar fi ramas impotmolit acolo, avand cauciucuri de iarna dar neavand troliu, ar fi trebuit ajutat?
Deja imi rade mustata(pe care n-o am) gandindu-ma la spaguta pe care i-as cere-o, ce gipan mi-as putea cumpara din ea...
Cu toate astea i-as scoate doar masina, pe el lasandu-l in pustietate, indiferent de spaga. Am si io mandria mea.
Salesman, pe bune, cat ai cerut, cat ti-au dat sa-i scoti ori esti un vanzator spiritual?
Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 17 ianuarie 2011 - 09:49
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi