Salt la continut

Fotografie
- - - - -

FREEZONE

• Topic inchis Acest topic e inchis
3664 replies to this topic

#2901 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 03 septembrie 2011 - 07:52

RELU,M-AI DEZAMAGIT..........Cum cu ce deranjeaza cretinii ce fac slalom printre masini si se pun primii la semafor?cind da verde,mai prinzi (cuvant urat),deoarece prima masina trebuie sa astepte sa se trezeasca cretinii cu scuterele,sa plece,sa nu se intinda pe caldarim vreunu,si uite asa mai prinzi (cuvant urat) verde.......
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#2902 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 03 septembrie 2011 - 08:00

Comentariul lui n-are nici o legatura cu imaginile din filmulet
  • 0

#2903 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 03 septembrie 2011 - 08:06

Revenind la motociclisti:
- Eu daca-i vad ca incearca sa treaca printre masini la semafor, chiar le fac loc daca am cum.
- Pana sa plece o masina de la semafor, pleaca 20 motorete.
- Inca odata intreb: cu ce deranjeaza ca atunci cand tu STAI PE LOC, trec motociclistii printre masini ?

In mers se schimba treaba !
  • 0

#2904 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 03 septembrie 2011 - 08:13

Iti spun doar atit-va confruntati de curind cu scuteristii,eu ii am pe linga masini de vreo 10 ani,de la depasiri cind esti oprit in coada pina la slalom printre masini e doar o chestiune de timp,vei vedea...sa mentionez si cei ce vor sa le faci loc cind ei depasesc sirul de masini peste linia continua,pe contrasens,si vin in tine frontal,ca sinucigasii,cu tupeul sa te dea la o parte?eu alora le scot dintii,cind ii prind.....acum ascult NOTHING ELSE MATTER,sa get in the mood,ca ma duc la munca....:happy:

Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 03 septembrie 2011 - 08:14

• 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#2905 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 03 septembrie 2011 - 08:19

Cum in filmul ala nu venea NIMENI pe contrasens, eu i-as fi scos dintii din gura aluia ce a deschis INTENTIONAT usa !

Am zis, in mers e cu totul altceva.
  • 0

#2906 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 03 septembrie 2011 - 10:57

Si daca era vreun smecher cu o masina care o lua tot asa... ca nu venea nimeni pe contrasens sa vezi ce urat faceai...

Eu nu inteleg insa de ce nu sunt 4 benzi acolo, ca spatiu e kklau...

Aceasta postare a fost editata de pejte: 03 septembrie 2011 - 10:57

• 0

#2907 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 03 septembrie 2011 - 11:03

Discutia nu era despre masini, ci despre motociclete !
Si cu motoretele care trec pe langa tine la semafor si fara ele, tu tot acolo stai pana pleaca coloana.
Daca ar sta si motoretele printre masini la semafor, ai prinde cateva semafoare din cauza lor.
Sa mor io, ce e asa greu de inteles ??
  • 0

#2908 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 03 septembrie 2011 - 11:22

Ala a depasit ca desteptu colana pe contrasens (coloana care era oprita pe la vreo trecere de pietoni, ca asa se intampla prin Busteni) cand avea loc destul pe dreapta. A vrut sa fie el mai shmeker ca ceilalti... si a dat de unu care si-a pus mintea cu el :lol: Probabil unu gen Mihnea :blush:

Cand stau la semafor si eu le fac loc astora cu motoarele sa treaca, dar situatia din filmulet era total diferita.

Aceasta postare a fost editata de pejte: 03 septembrie 2011 - 11:24

• 0

#2909 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 03 septembrie 2011 - 11:39

Eu in general port pica motoristilor care sicaneaza in trafic,taie calea, li se rupe. In cazul de fata nu inteleg ce a gresit donatorul, soferul ar merita puscarie pentru tentativa de omor sau de vatamare corporala grava - vb serios, daca ala cu meganul mergea tare il lua sub roti.
  • 0

#2910 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 06:12

.. In cazul de fata nu inteleg ce a gresit donatorul, soferul ar merita puscarie pentru tentativa de omor sau de vatamare corporala grava - vb serios, daca ala cu meganul mergea tare il lua sub roti.

• 0

#2911 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 04 septembrie 2011 - 06:41

Pare intr-adevar ca portiera s-a deschis cu putere si de aici rezulta si factorul voluntar.
Dar ma gandesc ca totusi, nu e exclus ca din dorinta de a veda ce se intampla in fata (ca fapt divers, masina cu pricina e incadrata undeva mai departe de axul drumului), ORICARE din cei care stationau sa fii deschis usa.
Eu peronal m-as fi dus pe langa bordura. Evident, experienta mea ca motociclist e 0.00000001, asa ca e irelevant ce spun eu.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2912 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 07:21

- Pe dreapta e cel mai periculos sa depasesti. In germania la scoala de soferi te invata sa mergi atat de aproape de bordura, incat sa nu incapa niciun motoretist/biciclist.
- Daca te uiti atent, cand a fost lovit, motoretistul NU era peste axul drumului.
- E mai mult decat evident ca idiotul ala a deschis usa intentionat.
  • 0

#2913 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 08:04

De ce tot dai exemplu Germania ? Daca nu-ti place aici, drum bun !

:lol: :lol:
:blush:

Se poate la faza cu bordura, dar in acest caz era loc langa bordura de 2 motociclete, nu de una.
Cum am mai spus, oricine putea sa deschida o usa, fara sa fie cu intentie. Intr-adevar, corect e sa te asiguri.
Dar in trafic am renuntat sa ma bazez prea mult pe ce fac ceilalti.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 04 septembrie 2011 - 08:04

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2914 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 08:37

dar in acest caz era loc langa bordura de 2 motociclete, nu de una

Era loc de o masina pe dreapta...
  • 0

#2915 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 04 septembrie 2011 - 10:20

Pe de alta parte, in Franta si Italia se circula intre benzi cu motorete la greu.

La francezi pe portiunile de autostrada de pe linga Paris (nu se aplica taxa de autostrada acolo) am prins de multe ori cite un "bouchon" lung de 2-3 km ... se pare ca la ei e o regula (scrisa ... nescrisa ... habar n-am) ca masinile de pe benzile 2 si 3 sa lase loc intre ele nu doar pt. motociclete ci si pt. masinile de politie sau ambulanta.
Niciunde n-am vazut agresivitate si haos mai mare pe sosele ca in Romania.
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#2916 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 04 septembrie 2011 - 10:29

Pai la noi NU EXISTA prima banda. E RUSINE sa mergi pe prima banda. Multi se mira ca ajung asa repede de acasa la servici sau in diverse locuri...stiti de ce? Pt ca merg pe prima banda care e LIBERA. Veniti seara de la Piata Presei pe Kiseleff si mai departe, pe Calea Victoriei. O sa vedeti ca prima banda e libera in permanenta. In schimb, celelalte benzi sunt full.
Asta e prostia romaneasca si nu ai cum s-o elimini.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#2917 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 10:35

De ce tot dai exemplu Germania ? Daca nu-ti place aici, drum bun !

:lol: :lol:
:blush:

Ti-am dat exemplul celor pe care-i divinizezi TU !

Se poate la faza cu bordura, dar in acest caz era loc langa bordura de 2 motociclete, nu de una.

In primele secunde la scoala de soferi te invata sa NU DEPASESTI pe dreapta ! Daca nu stii lucrul asta ELEMENTAR, e JALE !!!

Cum am mai spus, oricine putea sa deschida o usa, fara sa fie cu intentie. Intr-adevar, corect e sa te asiguri.

Cum sa deschizi mah usa in mijlocul soselei ?? Poate la voi la tzara asa s-o proceda ....

Dar in trafic am renuntat sa ma bazez prea mult pe ce fac ceilalti.

Cine nu tine cont de ce fac/ar putea face altii pe sosea, se poate spune ca e un sofer foarte slab, chiar periculos !
  • 0

#2918 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 10:54

Nu stiu cu ce te-am suparat, relu. Imi cer scuze daca s-a intamplat.
Dar pe viitor te rog sa abordezi discutia cu acelasi ton ca al meu.

1.am crezut ca emoticoanele alea spun ceva.
2.4) Nu constituie depasire, în sensul alin.(1), situatia în care un vehicul circula mai repede pe una dintre benzi decât vehiculele care circula pe alta banda în acelasi sens de circulatie. O putem lua si asa. E discutabil daca pe sensul ala erau 2 benzi, dar spatiu e kakalau.
3.la noi la tara...nice. Sunt orasean si din partea mamei si din partea tataului (ma refer la bunici si partial, chiar la strabunici). Ca fapt divers. Am un singur bunic care nu e nascut la oras.
4.Dar in trafic am renuntat sa ma bazez prea mult pe ce fac ceilalti.
ca sa vezi mai bine.
  • 0

#2919 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 10:57

Pai la noi NU EXISTA prima banda. E RUSINE sa mergi pe prima banda.

Mie nu-mi e rusine si folosesc de fiecare data cind se poate banada 1 ... da' de multe ori pe banda 1 apar surprize precum cele de mai jos:

Imagine amplasata Imagine amplasata

L.e. - masinile sint cam in aceeasi pozitie, doar unghiu' din care e facuta poza e diferit ...

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 04 septembrie 2011 - 10:59

• 0

#2920 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 12:01

Da...si? in mod normal, dai semnal stanga, intri pe banda2 si depasesti obstacolul.
Aaaa...aici intervine nesimtirea si coiosenia romanului: cum sa-l las eu pe asta sa intre in fata mea? Ce pana mea...sa stea acolo pana moare...eu accelerez si nu-i dau voie. http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif

Si, evident, indiferenta autoritatilor. Daca ar fi ridicate TOATE masinile care sunt lasate in zone in care nu au voie sa opreasca sau sa stationeze...nu ai mai fi nevoit sa faci depasiri din astea. Dar la noi e simplu: pui avaria si gata...esti atotstapanitor pe banda aia. CE VREI, DOM'LE? AM OPRIT SI EU 5 MIN SA MERG PANA LA CHIOSC!

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 04 septembrie 2011 - 12:03

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#2921 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 04 septembrie 2011 - 12:18

Pentru relu fără număr fără număr

http://www.youtube.c...h?v=ZAg0lUYHHFc
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#2922 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 12:19

Da...si?
nesimtirea si coiosenia romanului: cum sa-l las eu pe asta sa intre in fata mea? Ce pana mea...sa stea acolo pana moare...eu accelerez si nu-i dau voie.

Cui se adreseaza post-u' asta ?
  • 0

#2923 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 04 septembrie 2011 - 12:30

Aia cu motoreta pentru mine e cam cum e pentru relu aici. Și cred că avem același comportament în trafic relativ la asta.

În rest, încerc să mă calmez și să nu mai fac scandal. Încerc, îmi reușește tot mai des.

Schimbatul benzilor nu reprezintă o problemă prea mare, am învățat să nu mai bag în seamă participanții la trafic pentru că oricum 99% nu au nici o treabă cu șoferia și asta e situația.

Iar ne văităm. Poate chiar ne-a prostit acest curent permanent pe toate canalele care prezintă numai lucrurile rele. Eu mă uit la DW. Să mor dacă nu ăia dau cele mai interesante și pozitive chestii din lume. Normal să fie o altă atitudine generală în țară.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#2924 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 12:39

Cui se adreseaza post-u' asta ?

Alora care isi lasa masina ca-n pozele puse de tine si alora care nu te lasa sa intri de pe banda ta pe banda lor cand le dai semnal standa DIN TIMP. Nu stiu cum mai e in TM, dar in B, in proportie de 80%, cand dai semnal ca vrei sa schimbi banda, aia din spate, in loc sa incerce sa te lase, de-a dracului acceleraza ca nu cumva sa intri in fata lui.

Aia cu motoreta pentru mine e cam cum e pentru relu aici. Și cred că avem același comportament în trafic relativ la asta.

În rest, încerc să mă calmez și să nu mai fac scandal. Încerc, îmi reușește tot mai des.

Schimbatul benzilor nu reprezintă o problemă prea mare, am învățat să nu mai bag în seamă participanții la trafic pentru că oricum 99% nu au nici o treabă cu șoferia și asta e situația.

Iar ne văităm. Poate chiar ne-a prostit acest curent permanent pe toate canalele care prezintă numai lucrurile rele. Eu mă uit la DW. Să mor dacă nu ăia dau cele mai interesante și pozitive chestii din lume. Normal să fie o altă atitudine generală în țară.

Cata, tu ori te-ai convertit la budism ori te droghezi. :blush: :lol: :lol:

Respectele mele daca reusesti sa mai ramai calm in lumea asta cretina si nebuna. Si eu incerc tot mai des s-o fac, dar recunosc ca nu-mi reuseste inca in toate cazurile.

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 04 septembrie 2011 - 12:37

• 0

#2925 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 04 septembrie 2011 - 01:29

apropo - depasirea este interzisa : 11. În locul unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie.
Deci singura modalitate de a depasi era pe dreapta.
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi