Acum, daca fac si eu pe avocatul diavolului, ce a zis bleu nu este neaparat o jignire, altfel ar trebui ca domnul "ziarist" sa ne demonstreze ca in toata viata lui de barbat nu s-a "jucat" deloc cu manutele pe langa organul reproductiv.
vezi, paradoxul e că nu eu trebuie să aduc dovezi in apărarea mea, ci cel care face acuzele. şi care acum s-a simţit nasol că l-a luat gura pe dinainte şi e puţin fortat să o lase mai moale cu ouale.
Dar sa vina si sa dea cu injuraturi in stanga si in dreapta nu prea se incadreaza in deontologia meserie de ziarist ci mai degraba in cea a golanului de pe strada cu deficit de cei 7 ani de acasa.
ai dreptate. a venit pe un forum şi a injura un dobitoc e josnic. e perfect ok insă când dobitocul face pe elevatul cult şi deştept şi înjură el primul, pentru a demonstra că el e mai bărbat. diferenţa intre abordarea lui de dobitoc şi a ta
Iar acum fie vorba intre noi, produsul muncii domnului "ziarist" lasa mult de dorit in ceea ce priveste calitatea continutului (parere personala neinfluentata de discutia de pe forum), cu toate astea nu te obliga nimeni sa citesti ce scrie nu de alta dar se gasesc destui prosti care sa o faca.
denotă lipsa civilizaţie tocmai de la cei care o cer. am scris mai demult
un articolpe tema asta.
Aceasta postare a fost editata de zoso: 25 septembrie 2011 - 04:55