FREEZONE
#201
Scris 17 februarie 2011 - 12:03
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
#202
Scris 17 februarie 2011 - 12:03
#203
Scris 17 februarie 2011 - 12:06
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
#204
Scris 17 februarie 2011 - 09:12
Si Ursus e ok.
Daca vreti bere buna cu adevarat, faceti acasa. Am un coleg care face constant si e al dracu de buna.
275 lei kitul initial si dupa aia costa intre 30 si 70 de lei "tura" de 23 de litri de bere.
#205
Scris 17 februarie 2011 - 09:22
Interesanta ideea de facut bere in casa, am fost de cateva aproape de a-mi cumpara asa ceva. Problema e, dupa ce berea e 'gata', ce fac cu ea? Totusi 23L nu poti sa ii bei repede. In ce se imbuteliaza sa nu-si piarda una alta?
#206
Scris 17 februarie 2011 - 09:27
Bine mah, si tu acuma...In Praga...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#207
Scris 17 februarie 2011 - 09:31
In sticle.In ce se imbuteliaza sa nu-si piarda una alta?
Fara misto, in kit ai si 100 de capace si capsator.
2 lazi de 24 de jumate si esti "rezolvat".
Oricum, jumate ti-o beau prietenii...
#208
Scris 17 februarie 2011 - 09:33
Iar la "grade" nu stiu nene ce se intampla, ca asta romaneasca fara exceptie se suie prea repede la cap ! Bere de import pot bea dublu ca si cantitate, pana sa simt acelasi efect.
Eu nu beau mai mult de 1 bere, dacat in cazuri foarte rare pana in 2, dar o simt bine de tot. Lucru care nu se intampla dupa berea de import.
#209
Scris 17 februarie 2011 - 09:55
#210
Scris 17 februarie 2011 - 09:59
Daca bei o bere la 1-2 luni macar ia si tu ceva de calitate
Cred ca toti ne permitem o bere scumpa - chiar si tu care esti student - dar asta nu inseamna ca ce este scump este intotdeauna pe gustul fiecaruia.
Eu beau Timisoreana, Ursus, Silva bruna si merge si Albacher. Si am baut tone de bere in 'tinerete'.
Cand vreau sa ma rasfat imi place Paulaner, Leffe si Guiness.
#211
Scris 17 februarie 2011 - 10:07
Pisi unde am zis eu sa cumpere o bere scumpa?dar asta nu inseamna ca ce este scump este intotdeauna pe gustul fiecaruia.
#212
Scris 17 februarie 2011 - 10:12
#213
Scris 17 februarie 2011 - 10:18
http://www.google.ro...iw=1024&bih=673
Legat de gusturi...
Eu am fost impresionat de gustul, mirosul berii ordinare, ieftine, in sticle de juma', Suceava se chema, dar nu se mai face asa rudimentar ca pe vremuri...
Cele fine, rafinate imi sugereaza mai mult o alta bautura decat berea, care din punctul meu de vedere trebuie sa miroasa, sa aiba gust de orz si ce plante s-or mai pune...
Rasfatul mi-l fac cu bere la halba, la terasa, in natura...
My parere rafinata, evident.
Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 17 februarie 2011 - 10:21
#214
Scris 17 februarie 2011 - 10:18
Si apropo de bere, am gasit acu vro 2 ani una fara alcool care se poate bea (spre deosebire de bergenbier, schlossgold sau alte kkturi). Se numeste Clausthaler si e chiar buna cand e rece.
#215
Scris 17 februarie 2011 - 10:22
... pe persoana fizica ???My parere rafinata, evident.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
#216
Scris 17 februarie 2011 - 10:26
Miller stiu ca s-a facut/ se face si la noi, nu inteleg de ce nu prea se gaseste sau are pret de premium.
In USA e pishvaserul lor.
Imi place ca este numai de malt, fara hamei.
#217
Scris 17 februarie 2011 - 10:28
#218
Scris 17 februarie 2011 - 10:31
Intotdeauna berea "draft" e cea mai buna, pentru ca e proaspata si n-are conservanti ( sau are f putini ).....
Rasfatul mi-l fac cu bere la halba, la terasa, in natura...
My parere rafinata, evident.
Iar berea aia de care zici, ieftina, samd.. am baut si eu o perioada scurta acum vreo 12 ani parca, pana intr-o zi cand am nimerit una "expirata" si mi s-a pus !!
De ceva vreme am cautat sa raresc pe cat posibil berea din programul meu. Acum beau poate 1-2 cutii pe saptamana. La masa beau un pahar, max 2 de vin, si putina tarie ( de regula palinca ). Intre mese n-am baut si nu voi bea niciodata alcool, pentru ca nu pur si simplu nu pot/n-am chef/nu simt nicio placere sa beau fara sa halesc.
#219
Scris 17 februarie 2011 - 10:39
La inceputul anilor '90 am baut mii de cutii de bere Miller si Schlitz. Ambele nemaiponenite.
Miller stiu ca s-a facut/ se face si la noi, nu inteleg de ce nu prea se gaseste sau are pret de premium.
In USA e pishvaserul lor.
Imi place ca este numai de malt, fara hamei.
Sunt in stransa legatura... , si-i bine de folosit cat mai des...
Intotdeauna berea "draft" e cea mai buna, pentru ca e proaspata si n-are conservanti ( sau are f putini )
Iar berea aia de care zici, ieftina, samd.. am baut si eu o perioada scurta acum vreo 12 ani parca, pana intr-o zi cand am nimerit una "expirata" si mi s-a pus !!
De ceva vreme am cautat sa raresc pe cat posibil berea din programul meu. Acum beau poate 1-2 cutii pe saptamana. La masa beau un pahar, max 2 de vin, si putina tarie ( de regula palinca ). Intre mese n-am baut si nu voi bea niciodata alcool, pentru ca nu pur si simplu nu pot/n-am chef/nu simt nicio placere sa beau fara sa halesc.
Bere din aia ieftina, cea mai ieftina... n-am mai vazut de vreo 10 ani...
Am baut din curiozitate vazand ca un ,,cunoscator'', cu bani, o lauda...
Minim trei mese/zi, inseamna peste un kil de vin/zi, vreo min. 300ml de palinca/zi...si ma mai mir de ceea ce scrii...
Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 17 februarie 2011 - 10:45
#220
Scris 17 februarie 2011 - 10:45
#221
Scris 17 februarie 2011 - 10:58
#222
Scris 17 februarie 2011 - 11:01
ce masina sa-mi cumpar ?
nemteasca sau ar merge si una romaneasca?
cu siguranta parintii nostri sunt mult mai sanatosi si datorita Daciei 1100, Daciei 1300 si multor altor versiuni. dar asta-i o alta poveste.
la care doar cativa masoni au acces.
mason = e acel care nu fuge ca dracul de tamaie de tot ceea ce e romanesc. schepsis. asta e.
dati-mi apa .. va rog .. dati-mi apa
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 17 februarie 2011 - 11:04
#223
Scris 17 februarie 2011 - 11:13
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
#224
Scris 17 februarie 2011 - 11:15
#225
Scris 17 februarie 2011 - 11:35
pozele ca pozele, dar nu recomand o plimbarica prin acel loc. cumplit. cumplit. cumplit.Uite aici o treaba romaneasca ... aplicata peste o treaba neromaneasca http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
in cazul in care aveti un gand bun si pt Herculane nu pot sa zic decat "roman imi zice, viteaz imi zice". cine stie ? va bagati ?
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 17 februarie 2011 - 11:36
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi