Poi crezi ca Toyota aia era blocata frecvent in parcare ??Poate nu as face ce a facut ala, dar recunosc ca de cateva ori am tractat si "parcat" cateva masini vis-a-vis pe rodul de flori, sa fac loc clientilor sa ajunga la atelier ...
Cand te confrunti atat de des cu situatii de genul asta, credeti-ma ca la un moment dat cedezi ...
Lemurieni pe roti. Pazea!
Scris 05 decembrie 2011 - 10:49
Scris 05 decembrie 2011 - 10:56
Scris 05 decembrie 2011 - 11:08
Art. 92.
(1) Fapta savarsita cu intentie de a sustrage, distruge, degrada ori de a aduce In stare de neIntrebuintare indicatoarele, semafoarele, amenajarile rutiere sau crearea de obstacole pe partea carosabila se pedepseste cu Inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda.
(2) Cu pedeapsa prevazuta la alin. (1) se sanctioneaza instalarea de mijloace de semnalizare rutiera sau modificarea pozitiilor acestora, fara autorizatie eliberata de autoritatile competente, de natura sa induca In eroare participantii la trafic.
(3) Organizarea sau participarea, In calitate de conducator de vehicul sau de animale, la Intreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepseste cu Inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
(4) Cu pedeapsa prevazuta la alin. (3) se sanctioneaza blocarea cu intentie a drumului public, daca se pune In pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic.
(5) Lasarea fara supraveghere pe partea carosabila a drumurilor publice a unui vehicul care transporta produse sau substante periculoase se pedepseste cu Inchisoare de la 3 la 7 ani.
Stiu zona si imi produce foarte multe frustrari din cauza celor parcati precum loganul. Mai da-l dracului, i-a indoit o portiera, e un fier si se repara, iar poate tzoparlanul nu mai parcheaza asa data viitoare, se mai vaita pe la vreo doi-trei prieteni si pe un forum si pe langa el inca vreo 1-2 se disciplineaza si tot asa.
Mult mai grav mi se pare ala care nu neaparat te agreseaza fizic, ci si doar iti arunca niste injuraturi.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 05 decembrie 2011 - 11:46
(1) Distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia ori impiedicarea luarii masurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum si inlaturarea masurilor luate, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
ce e mai grav, contraventia sau infractiunea?
basca ca loganul a mai ocupat o banda si ceva prin actiunea temerarului
eu cred ca cei care ii dau dreptate n-au avut ei tupeul sa faca asa ceva
Mai da-l dracului, i-a indoit o portiera, e un fier si se repara, iar poate tzoparlanul nu mai parcheaza asa data viitoare, se mai vaita pe la vreo doi-trei prieteni si pe un forum si pe langa el inca vreo 1-2 se disciplineaza si tot asa.
sau poate le spune : frate, m-am dat jos sa scot niste bani de la bancomat sau sa iau niste covrigi ca nu mancasem nimic( asa mai fac eu din cand in cand ) si un muist care a primit de la tas-u masina mi-a facut asta....(ma indoiesc ca un om care a muncit din greu pt masina aia face d-astea)
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 05 decembrie 2011 - 11:47
Scris 05 decembrie 2011 - 11:48
Fara datele astea degeaba comentam.
Scris 06 decembrie 2011 - 12:09
...
ce e mai grav, contraventia sau infractiunea?
...
Infractiuni sunt ambele! Diferenta e de intentie. Sau ala cu loganul "n-a vrut"...
Am fost si eu blocat acolo intr-o seara pe la 10, eu parcasem regulamentar si ma dusesem la Helpnet sa iau niste medicamente (e non-stop ala) si am lipsit vreo 3 minute, timp in care m-a blocat unul. L-am asteptat cca 10 minute. Daca ai avea copilul acasa cu febra cum te-ai simti? Din fericire nu era cazul, dar imagineaza-ti. Asa ca footu-i de covrig, chiar n-am timp 5 minute sa las masina intr-un loc decent? Chiar nu mai gasesc covrig si-n alta parte? Sa fim cinstiti si sa recunoastem ca unii chiar s-au obisnuit ca pentru orice fleac, la orice ora si in orice loc kaka masina la o distanta minima fata de obiectiv, incuie si pleaca.
Da, poate ca a fost marlan si ala cu coyota, dar ce a patit loganistul nu e nemeritat. My parere!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 06 decembrie 2011 - 12:52
Scris 06 decembrie 2011 - 06:28
Hai ca incet incet te dai si tu pe brazda.N-ai de unde sti cat a asteptat. Cu toate ca avand gip poate n-a asteptat deloc ...
Evidamente ca taranu cu logan e taran.
Scris 06 decembrie 2011 - 03:17
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 06 decembrie 2011 - 03:20
Probabil aveau dizal
Scris 06 decembrie 2011 - 03:23
http://www.youtube.com/watch?v=au0Zjn3eB9k
Scris 06 decembrie 2011 - 04:42
Ex-FN2 owner
Scris 06 decembrie 2011 - 06:20
Pai cum crezi ca obtin consumurile alea ???Consuma farurile alea aprinse.
Probabil aveau dizal
Scris 06 decembrie 2011 - 06:31
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 06 decembrie 2011 - 08:00
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 07 decembrie 2011 - 09:10
In timpu' asta inca se mai auzeau claxoanele cu care tanti din poza
incerca sa-l convinga pe nenea din Audi
sa se miste de acolo incit sa poata si ea sa iasa.
Cu exceptia Loganului (care avea soferu' la volan) parcat in fata acelui Q7 alb celelalte masini parcate pe prima banda (drum cu sens unic cu 2 benzi) erau lasate in plata Domnului ... ca doar traim si circulam in Romania http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
PS - Q7-le alb e cel despre care se povesteste aici
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 07 decembrie 2011 - 09:13
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 07 decembrie 2011 - 09:38
Adriane, detaliaza plz. semnalizarea parcarii cu pricina...
Spui ca e supusa reglementarii Telpark. De aici banuiesc ca nu exista incasator (persoana) acolo.
In poza 3 se vede sub semnul parcarii o tablita...banuiesc ca zice 'cu plata'.
Intrebarea e, exista indicatoare si instructiuni cu mod de plata la vedere sau daca nu esti din urbe si nu stii, ti-o iei in mana (amenda, daaa... )?
In restul de poze parca nu vad nimic in acest sens si de aici trag concluzia ca sistemul e pus la ciupeala, numa, numa mai incaseaza cineva un ban 'cinstit'.
Scris 07 decembrie 2011 - 09:52
Adriane, detaliaza plz. semnalizarea parcarii cu pricina...
Intrebarea e, exista indicatoare si instructiuni cu mod de plata la vedere sau daca nu esti din urbe si nu stii, ti-o iei in mana (amenda, daaa... )?
Deci ... am iesit special sa fac poza:
Unde vezi "semnul parcarii" ??? ... ca eu nu-l gasesc !!!In poza 3 se vede sub semnul parcarii o tablita...banuiesc ca zice 'cu plata'.
Scris 07 decembrie 2011 - 10:10
Unde vezi "semnul parcarii" ??? ... ca eu nu-l gasesc !!!
Sef, de doi ani mi-am pus ochelari sa vad citi! Deh, varsta...
Uitate in dreptul SoGen, in spatele lu' Q7 mult laudat!
Da nu e asa de informativ precum poza pusa de tine...aia unde e in parcul din centru?
Alt indicator asa detaliat in zona cu incidentul descris nu pare a fi, deci concluzia mea e ca panourile astea informative cam lipsesc...si chiar daca esti de buna credinta poti sa ti-o furi...
Scris 07 decembrie 2011 - 10:20
Esti tare ... trec zilnic pe acolo da' nu l-am vazut ... probabil e pus mai sus decit inaltimea mea deci sanse nule sa dau cu capu' de elUitate in dreptul SoGen, in spatele lu' Q7 mult laudat!
aiciDa nu e asa de informativ precum poza pusa de tine...aia unde e in parcul din centru?
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 07 decembrie 2011 - 10:15
Scris 07 decembrie 2011 - 10:22
De la pod de la Eroilor, mergand catre intersectia cu Plevnei, pe banda a 3-a, de facut la stanga, in fata mea doua masini. Primul, un tzaran in toata puterea cuvantului, mergea cu 20km/h ca deh...in fata era semaforul rosu la 1km (nu cumva sa consume benzina...ce (cuvant urat) conteaza ca in spatele lui se face coada?)
Ala din spate, l-a claxonat, ia dat flash-uri...degeaba. In momentul in care a prins o bresa pe banda 2, ala din spate a vrut sa-l depaseasca si chiar a si semnalizat intentia. Prostul si idiotul din fata, ca altfel nu poti numi astfel de lemurieni, a accelerat, avand clara intentia de a nu-l lasa sa intre in fata lui.
Rezultatul, o frumoasa pupatura intre masini pe lateral.
Sunt curios, ce vor spune la Politie si cine va fi scos vinovat la faza asta.
Scris 07 decembrie 2011 - 10:22
Vad ca esti mai mare decit mine cu 25 de zile ... si ai ochelari deja de 2 ani ... eu anu' trecut in vara am fost la consult si mi-a recomandat si mie ochelari ... da' inca nu mi-am luat ... se pare ca trebuieSef, de doi ani mi-am pus ochelari sa vad citi! Deh, varsta...
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 07 decembrie 2011 - 10:23
Scris 07 decembrie 2011 - 10:37
In sfarsit s-a gandit si cineva la tine!... probabil e pus mai sus decit inaltimea mea deci sanse nule sa dau cu capu' de el
Faina zona!
E partea din Timi care imi place cel mai mult.
... mergea cu 20km/h ca deh...in fata era semaforul rosu la 1km (nu cumva sa consume benzina...ce (cuvant urat) conteaza ca in spatele lui se face coada?)
...
O fi fost din sofer din ASTA dar decalat cu cateva zile...
Scris 07 decembrie 2011 - 02:12
Scris 07 decembrie 2011 - 02:15
Isteria !... Care este sensul daca tot este rosu?!
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi