Lexus, ai dreptate, dar le dau dreptate si acelor jurnalisti care sunt ,,artisti'' in gasirea titlurilor. Obtin acel click pentru deschiderea articolului de la fraieri, in care m-am regasit si eu de multe ori. Asta-i comertul actual din presa, magazine. Pacaleala legala. D'aia am scris ca poti citi orice, numai sa fii in stare sa filtrezi...
Zoso scria aici acum ceva timp, nu prea am fost prezent in acea perioada, dar pentru el este o afacere blogul, cum este si libertatea si-i inteleg. Nu sunt de acord cu stilul asta, dar asta-i ce se cere, cauta.
Ca tot suntem pe un forum auto, pe voi nu va apuca rasul cand cititi descrierile unor masini? Ii inteleg, nu au ,,autonomia financiara'' de a prezenta si minusurile unui produs. Pe alocuri este vorba si despre cea intelectuala. Danger, nu ma leg de tine, da? Tie nu-ti mai citesc odele auto, iti admir doar plusurile
La Zoso nu am vazut titluri de genul pomenit. Are si el articole proaste dar din cand in cand mai e si cate unul bun (cam 1 la 10-15 articole).
In ceea ce priveste articolele de pe blog, nici un importator nu-ti va da masini la drive test daca vei scrie ce varza e modelul pe care tocmai ti l-a dat la testat. Si asta o fac si reviste de renume.