iPhone PRO si CONTRA
Scris 01 februarie 2012 - 12:14
La fel si cu kakatu de handroid, pentru ca il AM pe a lui fiica-mea, o ajut de multe ori la diverse, si ma abtin din rasputeri sa nu dau cu el de pamant ...
Asa ca draga pejte, vezi-ti de trompeta aia in care stai toata ziua cu surubelnita, si nu te mai baga TU in aifoane, ca esti chiar esti PARALEL cu ele !!!
Scris 01 februarie 2012 - 12:15
aspira ma si el, ce naiba, nu te-ai prins ca aspira ?
deci e aspirator?
Draga Relule, aspirator sau aspirant - de fapt nu-ti iei ca e prea mare - iar faci comparatie intre o trompeta de 150 euro si un device de SUTE bune de euro?
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 01 februarie 2012 - 12:16
Scris 01 februarie 2012 - 12:22
@bleu
nu e aspirator, e folositor de aspiratoare, aspiratoare de bani evident
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 01 februarie 2012 - 12:25
Got it ?
Scris 01 februarie 2012 - 12:28
Cat a costat telefonul Anei? Cat costa cel mai ieftin iPhone 4 (sa nu fiu rau sa zic 4S) nou, neverlocked? Minim dublu (poate de la vreun prieten), in general triplu. In magazin chiar de 4 ori mai mult. Aha
Dar pana si janghina aia de telefon s-ar misca/ar arata mult mai bine cu un Android pur (vezi CyanogenMod 7.x), si fara (cuvant urat)-ul ala de interfata TouchWiz. Aici trebuie injurat Samsung Apropo, macar i-ai facut upgrade-ul oficial la Android 2.3.x ?
Tu oricum esti in stare sa spui ca Photoshop-ul e de (cuvant urat)? De ce? Simplu. 1. ca nu e facut de Apple. 2. Ca nu stii sa il folosesti. 3. iPhoto se pisa pe el
Aceasta postare a fost editata de pejte: 01 februarie 2012 - 12:29
Scris 01 februarie 2012 - 12:28
Asta e ca povestirile lu ala cu mazda 6, care zicea ca masina e naspa ca i se aburesc geamurile iarna, cu motoru si ventilatia oprita !va rog sa remarcati diplomatia lu nenea relu, a raspuns la tot si toate mai putin aspectele de nefunctionalitate ale iCrapului
Scris 01 februarie 2012 - 12:44
Atunci ce cauti pe topicu asta ?Jane, m-ai vazut tu pe mine ca am zis ceva de rau de iPhone? Nu, evident.
In ZECI de posturi mananci castane vis-s-vis de aifoane !
MI SE RUPE DE PRET ! Eu vorbesc de APLICATIII !!!Cat a costat telefonul Anei? Cat costa cel mai ieftin iPhone 4 (sa nu fiu rau sa zic 4S) nou, neverlocked? Minim dublu (poate de la vreun prieten), in general triplu. In magazin chiar de 4 ori mai mult. Aha
Nu vreau explicatii, ci doar sa functioneze CIVILIZAT !Dar pana si janghina aia de telefon s-ar misca/ar arata mult mai bine cu un Android pur (vezi CyanogenMod 7.x), si fara (cuvant urat)-ul ala de interfata TouchWiz. Aici trebuie injurat Samsung Apropo, macar i-ai facut upgrade-ul oficial la Android 2.3.x ?
Acu chiar esti papagal !Tu oricum esti in stare sa spui ca Photoshop-ul e de (cuvant urat)? De ce? Simplu. 1. ca nu e facut de Apple. 2. Ca nu stii sa il folosesti. 3. iPhoto se pisa pe el
1- Photoshopul a fost gandit sa mearga in primul rand pe APPLE !
2- Normal ca nu stiu, pentru ca nu-s papagal ca majoritatea care vor sa mearga la birou pe Lipscani cu Porsche ! Sau isi cumpara aifon pentru alo-alo !
3- Iphoto e o aplicatie FORMIDABILA pentru un utilizator normal ca mine !
Scris 01 februarie 2012 - 12:47
Ok. Atunci baga niste citate.In ZECI de posturi mananci castane vis-s-vis de aifoane !
Aplicatii care sunt facute de diversi. Da in topicul dedicat exemple, poate te putem ajuta. Ori fi alternative mai bune la aplicatiile respective.MI SE RUPE DE PRET ! Eu vorbesc de APLICATIII !!!
Bai morNu vreau explicatii, ci doar sa functioneze CIVILIZAT !
N-ai inteles deloc ideeaAcu chiar esti papagal !
Aceasta postare a fost editata de pejte: 01 februarie 2012 - 12:48
Scris 01 februarie 2012 - 01:08
... Ce poate diferentia in primul rand aparatele este placa de baza, de la proiectare la productie, si aici se includ si componentele folosite (nu, nu au aceleasi "integrate"!)...
Ti-am lasat un pasaj din ce am scris, poate acum il vezi. In rest nu comentez ce ai scris, tu citeste ce gasesti cu search, eu raman la ce stiu "din teren"....intre inspiron si xps difera placa de baza, care oricum nu e fabricata de Dell, si nici proiectata de fapt ...
Ai idee macar de ce sunt 2 antene? Ca e GSM + CDMA? Si fiind 2 standarde diferite trebuie 2 antene?am auzit ca la iCrap 5, pardon 4S, au pus doua antene ca sa aiba si fanii semnal sa poata folosi iCrap-urile ... cu toate astea pe toti cunoscutii mei ii aud ca se plang de semnal ...
Da, e stiut deja ca sunt mii de aifoane 4s cu probleme de semnal. Se schimba pe loc. Chiar si la noi. Nimeni nu e perfect. Important e ca se schimba.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 01 februarie 2012 - 01:14
Cauta-ti SINGUR posturile !Ok. Atunci baga niste citate.
Ba esti culmea ! Adica sa caut EU aplicatii sa le INLOCUIESC pe alea care vin din fabrica ???Aplicatii care sunt facute de diversi. Da in topicul dedicat exemple, poate te putem ajuta. Ori fi alternative mai bune la aplicatiile respective.
Inteleg sa ADAUG ! Dar sa fiu obligat sa INLOCUIESC, e cea mai mare imbecilitate !
Scris 01 februarie 2012 - 01:21
degeaba schimbi un rahat nefunctional cu unul la fel de nefunctional ... iCrap are probleme cu semnalul, indiferent de versiune si upgrade-uri si numar de antene ... ca sunt unele la care nu functioneaza deloc ... alea sunt la toti producatorii, si peste tot se schimba daca sunt defecte
si in incheiere, te rog tot ce scriu ia si cu o doza de umor/mistocareala, pentru ca in definitiv discutam discutii
Ba esti culmea ! Adica sa caut EU aplicatii sa le INLOCUIESC pe alea care vin din fabrica ???
Inteleg sa ADAUG ! Dar sa fiu obligat sa INLOCUIESC, e cea mai mare imbecilitate !
aicea cam are dreptate domnu
Aceasta postare a fost editata de mecea: 01 februarie 2012 - 01:23
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 01 februarie 2012 - 01:21
Tu ai venit cu acuzatiile, tu fa dovada lorCauta-ti SINGUR posturile !
Daca gandesti asa e clar ca un smartphone nu e pentru tine si orice alta discutie nu isi are rostulBa esti culmea ! Adica sa caut EU aplicatii sa le INLOCUIESC pe alea care vin din fabrica ???
De ce crezi ca exista jdemii de aplicatii pe market?
Cat despre problemele de semnal pot spune doar ca nu stiu pe cineva care sa aiba iPhone 4/4s si sa aiba probleme cu semnalul.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 01 februarie 2012 - 01:24
Scris 01 februarie 2012 - 01:25
Cat despre problemele de semnal pot spune doar ca nu stiu pe cineva care sa aiba iPhone 4/4s si sa aiba probleme cu semnalul.
pentru ca intotdeauna de vina este vodafone/orange/cosmote si niciodata marul putred, nici in povestea de mai sus nu era buba la telefon ci de la vodafone, bb-ul era insa cu semnal de la vodafone fara problema
Scris 01 februarie 2012 - 01:27
Nici o problema, nu (mai) pun la suflet ce se scrie in spatiul virtual Ar insemna sa fugaresc prin oras cu securea destui care scriu pe aicisi eu iti spun tot din teren ca foxconn lucreaza si pentru HP
degeaba schimbi un rahat nefunctional cu unul la fel de nefunctional ... iCrap are probleme cu semnalul, indiferent de versiune si upgrade-uri si numar de antene ... ca sunt unele la care nu functioneaza deloc ... alea sunt la toti producatorii, si peste tot se schimba daca sunt defecte
si in incheiere, te rog tot ce scriu ia si cu o doza de umor/mistocareala, pentru ca in definitiv discutam discutii
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 01 februarie 2012 - 01:29
Ar insemna sa fugaresc prin oras cu securea destui care scriu pe aici
Scris 01 februarie 2012 - 02:00
Absolut toti cei pe care-i stiu cu ifonpatru/aifonpatrues au probleme de semnal, care nu s-au remediat sau imbunatatit dupa ce (unii) le-au inlocuit. Si cred ca stiu "cativa" mai multi.... iCrap are probleme cu semnalul, indiferent de versiune si upgrade-uri si numar de antene ...
Simpatici sunt cei care evita sa utilizeze supertelefonul in mai multe situatii, pentru a nu se face de cocoa.
O mare parte din cei care care au "dat cu nasul" de 4 sau 4s le-au vandut sau le-au schimbat cu N9 sau SII, si procentual vorbind mai multi decat cei care au pastrat idivaisurile.
Apropo, poti face ceva cu itelefonul daca nu ai aitiuns pe pisiu ? Asta pentru ca de exemplu eu refuz categoric sa instalez un soft ca ma obliga cineva (ipotetic vorbind, eu nu mi-as lua asa ceva nici in cel mai crunt cosmar).
Scris 01 februarie 2012 - 02:13
Scris 01 februarie 2012 - 02:43
Flickr - pozele mele
Scris 01 februarie 2012 - 02:57
Scris 01 februarie 2012 - 09:38
eu va garantez ca hAndroidele eftine, de pana in 200 euro nu merg bine deloc daca le compari cu hAndroidele SCUMPE!! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif unele merg si mai prost decat Symbianul....
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 01 februarie 2012 - 09:38
Scris 01 februarie 2012 - 09:42
Flickr - pozele mele
Scris 01 februarie 2012 - 09:49
Daca voi acceptati ca un divais INDIFERENT de pretul lui sa se blocheze si sa fie nevoie de restart zilnic, sa raspunda greu la comenzi, si sa se miste de multe ori "in reluare" pe aplicatiile care vin odata cu aparatul, inseamna ca va meritati soarta !io n-am inteles ce NU merge pe Androidul fetei lu Relu ...
......
eu va garantez ca hAndroidele eftine, de pana in 200 euro nu merg bine deloc daca le compari cu hAndroidele SCUMPE!! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif unele merg si mai prost decat Symbianul....
Scris 01 februarie 2012 - 09:52
Scris 01 februarie 2012 - 09:56
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi