ce treaba are legislatia europeana cand cea romana, care conteaza, spune 24 de luni la persoane fizice ?
daca iei pe firma, primesti cat primesti, daca iei pe persoana fizica ai 24 de luni.
Ți-aș cere textul de lege, dar iar mă faci arogant.
Scris 12 februarie 2013 - 11:06
ce treaba are legislatia europeana cand cea romana, care conteaza, spune 24 de luni la persoane fizice ?
daca iei pe firma, primesti cat primesti, daca iei pe persoana fizica ai 24 de luni.
Ți-aș cere textul de lege, dar iar mă faci arogant.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 februarie 2013 - 11:16
pai esti si confunzi si lucrurile intre ele, si pe deasupra mai iti si dai cu parerea fara sa stii real despre ce vorbesti, pune mana si citeste 443/2003 si oug174/2008, si daca ai neclaritati vino sa intrebi
pana atuncea insa ramane cum am zis PF garantie 2 ani, PJ maciuca > la PJ iei cat iti da si cu asta basta pentru ca nu exista nici o obligativitate iar in caz de refuz de reparatie nu ai ce sa le faci altceva decat sa-i dai in judecata ...
Scris 12 februarie 2013 - 11:35
Meceo, te contrazic: eu am luat iphone-ul pe PJ data trecută, în certificat scria 2 ani garanție și l-au primit, acum îl aștept înapoi. Dacă merge îl păstrez, dacă nu, altul la rând
Scris 12 februarie 2013 - 11:37
la PJ iei cat iti da si cu asta basta pentru ca nu exista nici o obligativitate iar in caz de refuz de reparatie nu ai ce sa le faci altceva decat sa-i dai in judecata ...
Scris 12 februarie 2013 - 11:45
Ups,
Nu citisem atent, deci posibil să mi-l dea înapoi cum l-au primit și gata? )
Scris 12 februarie 2013 - 12:02
pai esti si confunzi si lucrurile intre ele, si pe deasupra mai iti si dai cu parerea fara sa stii real despre ce vorbesti, pune mana si citeste 443/2003 si oug174/2008, si daca ai neclaritati vino sa intrebi
pana atuncea insa ramane cum am zis PF garantie 2 ani, PJ maciuca > la PJ iei cat iti da si cu asta basta pentru ca nu exista nici o obligativitate iar in caz de refuz de reparatie nu ai ce sa le faci altceva decat sa-i dai in judecata ...
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 februarie 2013 - 12:42
Cătă: chill, respiră adânc, nu uita: e un off-topic cap coadă pe aici și miștouri non-stop
Scris 12 februarie 2013 - 02:27
Cătă: chill, respiră adânc, nu uita: e un off-topic cap coadă pe aici și miștouri non-stop
Asta am făcut. E mult mai bine acum.
despre fotografie
Scris 13 februarie 2013 - 09:55
Scris 13 februarie 2013 - 09:43
Una bucata aifon nou intors din service
Scris 13 februarie 2013 - 09:45
despre fotografie
Scris 13 februarie 2013 - 09:45
Nu ti-e clar ?
Scris 13 februarie 2013 - 10:09
despre fotografie
Scris 13 februarie 2013 - 10:39
L-au schimbat, se vede dupa serie, la cel vechi incepea cu 88, acum incepe cu QR. Ma intreb daca acest cod , respectiv R din cod vine de la refurbished. Pana una alta, am inceput sa imi pun aplicatiile la loc pe el. Se pare ca am si harti noi pentru iGO, yey. Google maps e simpatic dar are limitarile lui majore ca soft de navigatie. Nu iti arata ruta de urmat, nu are indicatii audio, etc.
Scris 13 februarie 2013 - 11:27
Huh? Cum nu arata ruta si n-are audio?
Scris 13 februarie 2013 - 11:29
asta nou are si indicatii audio
Scris 13 februarie 2013 - 11:44
Adica aifonu' vine cu o aplicatie si asa moare cu ea, cum vine de la inceput?
Scris 14 februarie 2013 - 08:13
Adica aifonu' vine cu o aplicatie si asa moare cu ea, cum vine de la inceput?
pai daca n-ar fi asa cum i-ar mai convinge pe fanboys sa tot dea bani pe produsele noi ?!?!?
Scris 14 februarie 2013 - 11:47
Meceo, mare fazan mai esti ...
Scris 14 februarie 2013 - 12:06
Bai oala sparta, tu n-ai vazut aifoane cu igo pe ele ??
Scris 14 februarie 2013 - 12:16
bai ciob pune-ti ochelarii si citeste contextul, intelege-l si vino pe urma sa mai razi de oala sparta
Scris 14 februarie 2013 - 12:20
Intrebarea e SIMPLA : ai vazut ori ba ?
Nu mai bate campii cu aplicatiile, ca ai mai multe decat la handroide !
Scris 14 februarie 2013 - 01:18
iGo e pe bani din cate stiu. Maps a venit cu telefonul. Maps-ul venit cu i4 avea voce & shît? Se putea face update?
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi