- Era vorba de conditiile de acolo, de "serviciile" din aeroport, nu de calatori.Tigania e in primul rand datorata "calatorilor" !
Eu am fost in ultimii 2 ani de 2 ori cu low cost, am plecat/venit de pe Baneasa, si sa mor daca am observat ceva nasol in afara de faptul ca e mic ( ca d-aia e low cost ), si ca intr-adevar colcaie "indienii" ...
Asta o fi vina cui ?
Noi vrem sa platim daca se poate nimic, dar sa beneficiem de aeroporturi de top !
l.e.
Si inca un "amanunt" care vad ca scapa nemultumitilor. Cate aeroporturi low cost ati vazut IN CAPITALE ????
Sa fim multumiti ca macar nu facem zeci de km pana la aeroprt, si putem lua troleibuzul !
Avantajul asta nu-l vede nimeni ??
l.e.2
Aveti idee cand a fost construit aeroportul asta ?
- nu vrea nimeni nimic anormal, sa nu divagam aiurea
- as prefera sa fac zeci de km (care zeci, habar nu am, ca de la Heathrow la Londra in centru faci 40 de minute!) in conditii normale decat cativa km la balamuc.
- sunt niscaiva autobuze care ajung la aeroport, e adevarat. Ai mers cu vreunul pana acolo? Sa vezi ce misto e?
- nu ma intereseaza cand a fost construit. Ma intereseaza ca nu pot lua in calcul varianta de a pleca de pe acel "aeroport" din cauza conditiilor inumane. E dreptul meu sa zic ceva pe tema asta, corect?