FREEZONE 9
Scris 19 decembrie 2011 - 02:54
Scris 19 decembrie 2011 - 03:00
Apropo de contraveniente, mi-am luat si io o amenda de mers cu 72 pe langa parcul izvor (nefiind indicator, limita e de 50 cica, ). Ma rog, am platit-o in 48h la Cec. Mai trebuie trimis in 15 zile copie dupa PV si Chitanta la ei? Mi se pare aberant.
Păstrează dovada că ai plătit și gata. Oricum trebuie să păstrezi dovada, la noi nu se știe niciodată. Și să o păstrezi vreo 10 ani așa.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 decembrie 2011 - 03:16
Pt. ca la noi sint codri verzi de brad si cimpuri de matase ... la altii ... e altfel - in august ... undeva pe aici eram "cap de coloana" (pe acolo limitele de viteza sint de forma 40, 50, 60 si se respecta ...) ... deja se intunecase ... in spatele meu o masina, habar n-am ce natie, avea si proiectoarele de ceata aprinse ... a avut ghinionu' s-o opreasca nenea politistu' (nu stiu exact pt. ce ... da' banuiesc ca pt. treaba cu proiectoarele) ... adevaru' e ca atunci cind politistu' (care statea pe partea stinga a carosabilului linga A-Class-ul din dotare) se indrepta spre axu' drumului sa-l opreasca am crezut ca are treaba cu mine, da' m-am linistit repede.Am vazut ca la aceeasi categorie de amenda se incadreaza si folosirea neadecvata a luminilor de ceata. Si'atunci ma'ntreb din nou ... de ce naiba nu se dau amenzi ptr asta?
Deci ... cum spuneam ... ai nostri "ca bradu" - seara cind ne apropiam de parcarea hotelului (in Zagreb) vad ca stationa linga parcare o masina cu proiectoarele aprinse ... eram atit de convins ca ghicesc incit am spus cu voce tare "asta sigur e roman" ... si am avut dreptate - era un Ford Fiesta cu nr. BxxYYY.
Si apropo de proiectoarele cu pricina - e o "placere" sa intilnesti in trafic, venind din sens opus, un Nissan Juke cu toare 3 rinduri de becuri din fata aprinse.
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 19 decembrie 2011 - 03:18
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 19 decembrie 2011 - 03:29
Scris 19 decembrie 2011 - 03:31
Am trecut pe lângă o mașină care avea în condițiile alea numai 2 LED-uri albastre la ștergătoare (la duze). Mi-a căzut fața. Erau 101 posibilități să ne facem pilaf. Noroc că sunt extrem de atent și mereu mă aștept să fie ceva, pentru că de obicei la noi chiar este. În orice altă țară n-am avut nici o problemă. Repet, orice altă țară.
Garantez că nu era prima dată când ăla mergea așa. De ce? Pentru că poate. Eu n-am comentat și n-am intervenit niciodată când m-a prins poliția cu ceva. Bună ziua, bună ziua și asta e. Rămân și ei surprinși în majoritatea cazurilor.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 decembrie 2011 - 03:42
Iar cum in ultima vreme deja ma enervez mult mai mult decat o faceam acum cativa ani la volan, tare's curios cum o sa fie in luna aia de pauza ... eu sper ca bine
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 19 decembrie 2011 - 04:07
Nu, nici nu cred ca am sugerat asta.
N-am zis ca ai fi vinovat Eram doar curios ce s-a intamplat. Banuiam un abuz cumulat cu o simpla neglijenta
Scris 19 decembrie 2011 - 09:57
Scris 20 decembrie 2011 - 09:39
Mare adevar grait-ai! Doar ce am fost vineri la circa financiara sa imi stearga o amenda din februarie pe care evident o platisem! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gifPăstrează dovada că ai plătit și gata. Oricum trebuie să păstrezi dovada, la noi nu se știe niciodată. Și să o păstrezi vreo 10 ani așa.
Din pacate am lasat originalul, pentru ca CEC-ul p()lii mi-a dat o chitanta pe care nu se vede mare lucru si la xerox n-a iesit absolut nimic.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 21 decembrie 2011 - 12:19
Eu oricum mi'am facut si poze la PV si chitanta, preventiv.
Scris 21 decembrie 2011 - 12:24
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 21 decembrie 2011 - 12:31
Scris 21 decembrie 2011 - 12:35
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 21 decembrie 2011 - 12:57
Scris 21 decembrie 2011 - 01:20
Scris 21 decembrie 2011 - 12:52
Astfel se interzice adăugarea zahărului în sucuri, iar dacă acesta există totuşi în produs atunci trebuie precizat concret pe etichetă existenţa sa şi cantitatea.
În acelaşi timp, Parlamentul European a decis şi o denumire concretă a unui amestec de două tipuri de suc. Aşadar, un suc care conţine spre exemplu portocale şi ananas se va numi “Suc de portocale şi ananas”, iar cel care conţine mai mult de două fructe va purta denumirea de “Mix sau amestec de fructe”.
Statele membre ale Uniunii Europene au la dispoziţie 18 luni pentru a-şi adapta legislaţia la noile reglementări.
Scris 21 decembrie 2011 - 07:08
Scris 21 decembrie 2011 - 11:45
LE: o chestie nu inteleg din descrierea de pe site'ul lor: "small block Chevy 7.0 liter". Cum naiba small?
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 21 decembrie 2011 - 11:47
Scris 22 decembrie 2011 - 12:40
Scris 22 decembrie 2011 - 08:52
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 23 decembrie 2011 - 09:12
Merita 100%, pe mine m-a suprins in mod deosebit, fata de ce canta acum zeci de ani e un real salt calitativ.
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi