Am facut schimb la propriu, cel care mi-a vandut XT-ul are acum aspirata mea plus 2600E.
Masinile cu aceiasi km, diferenta de un an jumate intre ele (oct 2006 vs martie 2008), dar si diferente de dotari. Practic a mea era varianta cea mai de jos, XT-ul are in plus: trapa, jante aliaj, proiectoare ceata, cruise control, scaune incalzite, piele, magazie cu 6 CD-uri, subwoofer, tweetere, reglaj variabil la stergatoare (aialalta avea intermitent fix), xenoane. Singura chestie pe care nu o are si o avea celalalt era rabatarea electrica a oglinzilor.
CASCO ma costa 3600 lei pe an la Allianz platibili in 4 rate.
Am facut un fel de revizie, la SMT, unde am schimbat ulei motor, ulei cutie si diferential spate, filtre aer ulei si polen, niste bucse si bielete antiruliu pe fata, reglaj frane de toate felurile, mai multe alte nimicuri. Pretul cu tot cu piese... 2200 de lei...
Insa la consum pana acum sta mai bine decat ma asteptam eu. Urban am scos 15% (e adevarat ca n-am mers chiar in cele mai crancene conditii ca au venit sarbatorile), mai cate o aroganta pe ici colo, dar mers decent. Nu la consum, ca n-am rabdare si nici nu ma intereseaza. Cand/daca n-a sa mai am bani de benzina, o las pe dreapta pana am bani si gata.
La drum lung, alergat cu viteze frecvente de pana la 150km/h (pe GPS), cu accelerari destul de frecvente, masina destul de incarcata, am scos 11.5%. In conditii care sa se apropie cat de cat cu aspirata (adica mii de ture frecvent...) as fi scos minim 10%, dar cred ca mai mult. Deja ma intreb cat o sa consume daca merg mai cum merg eu de obicei (120-130).
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.