FREEZONE 9
Scris 30 decembrie 2011 - 01:54
Apropo de marginea drumului. Între Arad și Deva, noapte (dracu știe, cred că 1), ceață. Am trecut pe lângă un biciclist la distanță de o palmă cred. L-am văzut abia când era la 1m de mine. De precizat tocmai că nu era localitate, ci o zonă pustie numai cu viraje. Nu avea vestă și la ora aia ce dracu făcea pe drum și cum vedea pe unde merge, NU ȘTIU!
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2011 - 02:17
Bai lemurienilor, v-am pus "tarifele" pentru rovigneta cateva posturi mai inainte !Teoretic stiu ca tre sa existe, insa cand s'a introdus rovigneta stiu ca unele nu prea le gaseai (aia pe o zi sau sapt si aia pe un an)
Acum insa nu cred ca mai exista motiv ptr "n'avem pe o zi", ca rovigneta in sine arata la fel, doar chitanta difera, daca'mi amintesc eu bine ...
Scris 30 decembrie 2011 - 02:19
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2011 - 02:20
Scris 30 decembrie 2011 - 02:20
Desi nu vad cum se contrazic afirmatiile noaste ...
De surprize precum cea cu biciclistul am avut si eu parte. Pe A2, seara, ceata de abia vedeai ceva la viteze de peste 60km/h, am trecut la o palma de un pieton care mergea pe langa parapetul de pe mijlocul autostrazii
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 30 decembrie 2011 - 02:22
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 decembrie 2011 - 02:21
Scris 30 decembrie 2011 - 03:11
De cand e asta electronica, nu mi s-a intamplat vreodata sa 'n-aiba' d'aia de o saptamana.Pai da si chiar acolo zice clar ca ptr perioada de 7 zile ... in curand. Iar "in curand" ala e de cand s'a lansat site'ul. Eh, aceeasi situatie eu spuneam ca a fost si la Peco'uri cand s'a introdus rovigneta, ziceau ca nu au pe perioada minima
Scris 30 decembrie 2011 - 03:31
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2011 - 04:09
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2011 - 04:15
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 30 decembrie 2011 - 04:18
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2011 - 04:34
Scris 30 decembrie 2011 - 06:42
Intrucat nu am mai apucat sa scriu pe cand eram acasa, va supun atentiei doua poze:
DSC00510.JPG 276,44KB 22 downloads
DSC00512.JPG 227,87KB 22 downloads
Care credeti ca este explicatia?
Vreo minim doo persoane stiu despre ce e vorba...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 30 decembrie 2011 - 07:04
Scris 30 decembrie 2011 - 07:15
Ca banuiesc ca nu ne intrebi de ce e asa cald la sfarsit de decembrie
Scris 30 decembrie 2011 - 07:36
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 30 decembrie 2011 - 07:41
Mai bine spune ce piesa s-a "stricat", si cu ce ai inlocuit !! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Aceasta postare a fost editata de Relu: 30 decembrie 2011 - 07:44
Scris 30 decembrie 2011 - 07:45
Scris 30 decembrie 2011 - 07:48
Dar mai bine sa ne zica el ....
Scris 30 decembrie 2011 - 08:46
Dupa 2 saptamani de alergaturi, credite, asigurari, chinuri de la autoritati cu noua taxa de poluare, am schimbat foresterul aspirat 2.0 cu unul 2.5XT!
Pozele sunt de pe cele doua masini, la interval de vreo 2 saptamani. Adica am prins acel kilometraj la cea aspirata apoi l-am facut din nou cu XT-ul. Practic masinile aveau acelasi rulaj cand am facut schimbul.
Acum, despre masina. Este de pe alta planeta, alt film, dintr-un univers paralel. Sau perpendicular.
Cativa de pe forum stiu despre ce vorbesc.
Pe scurt, masina e din 2006, cu 52.000 km la bord (am mai facut eu peste o mie deja...), cu toate dotarile din vremea respectiva, mai putin navigatia (careia evident nu-i duc dorul, torpedoul care ii tine locul imi este mult mai util )
Am trebuit sa bag niste bani in ea, in principal roti de iarna ca nu avea de nici o culoare, apoi o revizie la care am schimbat niste bucse/bielte si zemurile toate, plus filtre, evident.
M-am obisnuit si cu ambreiajul mult mai tare decat la cealalta (acum cand trec pe accent parca are cablul rupt...)
Si de sezon: este absolut incredibil cat de repede se incalzeste motorul asta! Si ala dinainte se incalzea repede, cu mult peste medie, dar asta este de vreo doua ori mai rapid in acest sens.
Cam atat la prima strigare, daca mai aveti curiozitati intrebati voi.
Scris 30 decembrie 2011 - 08:49
Life must be taken one disaster at a time
Scris 30 decembrie 2011 - 08:58
Eu am mai spus că motorul se încălzește extrem de repede față de alte mașini pe benzină la care aștepți pe loc mult și bine.
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2011 - 09:01
Si's curios si eu de detaliile cerute de Grinch.
Plus, daca se poate, cat te costa Casco? Si cat te'a costat ce'ai schimbat la ea? Diferenta de consum intre cele doua?
Eventual ... poti face un topic, sa nu se rataceasca informatiile p'aici ...
LE: pe autovit, de ex, vad doar 2 XT'uri mai interesante:
- asta - partea buna as zice ca e automata, mai mici sansele sa aiba probleme cutia (daca gresesc, spuneti'mi si de ce ). Partea nasoala ... recuperata leasing, tapiserie piele
- asta - pret mai mare, kilometraj redus, insa. Dotata, 2 seturi de jante + pneuri
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 30 decembrie 2011 - 09:08
Scris 30 decembrie 2011 - 09:27
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2011 - 09:39
Masinile cu aceiasi km, diferenta de un an jumate intre ele (oct 2006 vs martie 2008), dar si diferente de dotari. Practic a mea era varianta cea mai de jos, XT-ul are in plus: trapa, jante aliaj, proiectoare ceata, cruise control, scaune incalzite, piele, magazie cu 6 CD-uri, subwoofer, tweetere, reglaj variabil la stergatoare (aialalta avea intermitent fix), xenoane. Singura chestie pe care nu o are si o avea celalalt era rabatarea electrica a oglinzilor.
CASCO ma costa 3600 lei pe an la Allianz platibili in 4 rate.
Am facut un fel de revizie, la SMT, unde am schimbat ulei motor, ulei cutie si diferential spate, filtre aer ulei si polen, niste bucse si bielete antiruliu pe fata, reglaj frane de toate felurile, mai multe alte nimicuri. Pretul cu tot cu piese... 2200 de lei...
Insa la consum pana acum sta mai bine decat ma asteptam eu. Urban am scos 15% (e adevarat ca n-am mers chiar in cele mai crancene conditii ca au venit sarbatorile), mai cate o aroganta pe ici colo, dar mers decent. Nu la consum, ca n-am rabdare si nici nu ma intereseaza. Cand/daca n-a sa mai am bani de benzina, o las pe dreapta pana am bani si gata.
La drum lung, alergat cu viteze frecvente de pana la 150km/h (pe GPS), cu accelerari destul de frecvente, masina destul de incarcata, am scos 11.5%. In conditii care sa se apropie cat de cat cu aspirata (adica mii de ture frecvent...) as fi scos minim 10%, dar cred ca mai mult. Deja ma intreb cat o sa consume daca merg mai cum merg eu de obicei (120-130).
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi