FREEZONE 9
Scris 20 octombrie 2011 - 10:17
ce se intampla?
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 octombrie 2011 - 10:36
Cum sunt multi plecati la lucru, se pot obtine avantaje serioase.
Scris 20 octombrie 2011 - 10:43
Scris 20 octombrie 2011 - 10:45
Scris 20 octombrie 2011 - 10:50
Scris 20 octombrie 2011 - 10:55
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 octombrie 2011 - 11:12
Fa sondaj pentru asta dc te fxxe grija reabilitarilor si a altora . Desi la sondaj liber fara amenzi nu stiu cine va raspunde.
Cu riscul de a parea paranoic eu banuiesc ca asta e doar un prim pas in ceea ce va urma. Din pacate eu cred mai mult sau mai putin ca se urmareste contolul individului de catre stat...
http://www.recensama...s/2011/06/P.pdf
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 20 octombrie 2011 - 11:21
Scris 20 octombrie 2011 - 12:08
Scris 20 octombrie 2011 - 12:13
Esti simpatic. Tu crezi ca CNP-ul ii spune cuiva cine e plecat de acasa si intre ce ore?! Geez, cine are de stiut amanuntele astea, le stie deja!Eh, fac si baietii rost de niste serii de buletine, CNP-uri si adrese de domiciliu, ce e asa de greu.
Cum sunt multi plecati la lucru, se pot obtine avantaje serioase.
Atata vreme cat datele nu vor fi legate de nume la final, totul se va rezuma la o statistica. Te intreb si pe tine, ca si pe Cristi: chiar crezi ca nu se stie ce se vrea despre tine si despre familia ta, si le trebuie un recensamant cu niste intrebari banale? Hai mai...Daca stau sa ma gandesc bine, e un abuz sa ma obligi (prin amenda) tu statul pe mine, sa-ti declar daca am sau nu cada de dus, termopane , cine-i capul familiei si de ce etc.
Fa sondaj pentru asta dc te fxxe grija reabilitarilor si a altora . Desi la sondaj liber fara amenzi nu stiu cine va raspunde.
Cu riscul de a parea paranoic eu banuiesc ca asta e doar un prim pas in ceea ce va urma. Din pacate eu cred mai mult sau mai putin ca se urmareste contolul individului de catre stat...
http://www.recensama...s/2011/06/P.pdf
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 octombrie 2011 - 12:20
Nu te supara, 1Q-le, dar in mine nu da afara simtul civic atat timp cat eu nu sunt tratat ca un cetatean. Da, stiu, sa fim noi intai exemplu...bla...bla...
Pai tot suntem de 20 de ani incoace....si la ce ne foloseste? Drumuri nu avem, drepturi nu avem, respect pt persoana nu avem...etc...etc...
Poate sa tina si 5 min completarea acelui formular. Cred ca corect e sa aiba acceptul meu, nu sa ma oblige sa fac asta. Vor date? De ce nu se duc la Adm. Financiare, care au niste sisteme informatice varza, de ce nu se duc la Politie sa ia datele de pe CI-uri?
Hai sa fim seriosi...toata campania asta nu e decat un alt mijloc de a chelttui aiurea banii din bugetul de stat. BANII NOSTRI!!!
Crezi ca o sa-i doara pe careva la basca de natalitate, morbiditate, conditii sociale &stuff?
Scris 20 octombrie 2011 - 12:25
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 octombrie 2011 - 12:41
13 MOTIVUL ABSENŢEI DIN LOCALITATEA DE RECENZARE
31 TIMPUL DE LUCRU (în săptămăna de referinţă)
42 DIFICULTĂŢI DE MEMORARE SAU DE CONCENTRARE
adica e ok ca statul sa ma intrebe asta?
Scris 20 octombrie 2011 - 12:46
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 octombrie 2011 - 12:58
Scris 20 octombrie 2011 - 01:09
Scris 20 octombrie 2011 - 01:10
Sunt și unele date mai puțin nocive, dar și altele care sunt destul de problematice.
despre fotografie
Scris 20 octombrie 2011 - 01:10
Scris 20 octombrie 2011 - 01:11
Recensamantul curului... auzi si tu intrebare, unde aveti buda? Sunt niste imbecili iar asta este clar o pierdere de vreme.
Ti se pare irelevant tie ca stai la oras dar pt mediul rural este foarte relevant.
Are cineva pe aici habar de indicatori statistici, periodicitatea activitatilor statistice si etc sau numai habarnisti?
Iata documentatia pentru recensamantul din 2002
Si iata AICI mai multe date despre budele romanilor in 2002.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 20 octombrie 2011 - 01:19
Scris 20 octombrie 2011 - 01:14
Nu va mai minumati atata, ca de data asta nu au dat kix ai nostrii...ca brazii...
Ati vrut in UE...poftim UE!
Regulile si intrebarile sunt aceleasi pentru toate statele membre si e prima oara cand sunt standardizate la nivel european (inclusiv intrebarile despre caracteristicile tehnice ale BUDEI, cate ore munciti, daca sunteti casatoriti sau concubinati, etc....).
Voila documentul!
Singura chestie ce se poate reprosa, e ca nu se poate face si on-line...cum au reusit pana si fratii cu ceafa lata! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Scris 20 octombrie 2011 - 01:16
Cine a vrut în UE, să zică repede.
despre fotografie
Scris 20 octombrie 2011 - 01:22
Scris 20 octombrie 2011 - 01:31
Flickr - pozele mele
Scris 20 octombrie 2011 - 01:34
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi