Grinch, eu nu ma pricep la IT...de fapt la nimic...
Are cont separat, de user... cu parola lui . Razi tu acum, dar nici nu stii ce te asteapta, fiindca si tu esti ,,intarziat'' ca dealde mine, Relu.... Ca user nu poate sterge anumite programe, cerandu-i-se parola administratorului, dar poate intra sa vada documentele existente la administrator, sa le stearga:). Da, este precoce, cu un IQ maricel, depasindu-ma... Cand i-am facut cont separat credeam ca nu poate avea acces la documentele administratorului...
Pe netbook am w7 pe 64 bits si are control parental, dar citind despre...am realizat ca-i pot impune doar ore ca limite, bloca site-uri, jocuri...si cam atat.
Deci, am concluzionat ca un programel cu parola ar fi ideal. Folosesc ,,in probe'''acel program scris, functioneaza deocamdata, dar am citit despre pierderea informatiilor parolate, despre plata unor servicii ulterioare....de asta v-am intrebat, daca folositi, ce anume pentru ascunderea eficace a unor foldere...
La telefon am pus/scos parola...punandu-le Tom Talking& co... .Daca vei fi sunat la ore ciudate, sa nu ma injuri...
Rational ar trebui delimitat ce-i al lor...dar io nu mi-s rational...