(adrian@banat - sa nu te prind ca rastalmacesti, daa)...
Ok ... am inteles ... pot sa rastalmacesc cu condtitia sa fiu pe faza sa nu ma prinzi
Scris 20 iunie 2013 - 04:25
(adrian@banat - sa nu te prind ca rastalmacesti, daa)...
Ok ... am inteles ... pot sa rastalmacesc cu condtitia sa fiu pe faza sa nu ma prinzi
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 20 iunie 2013 - 08:41
studiez eu chestiile ce dau net prin prize,dar mi-e ca un cablu de retea sau un router wifi bengos ar fi solutia optima....Eu vreau sa-mi duc net la parter,sa va raspund cind ma antrenez....
Scris 30 iunie 2013 - 11:05
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 30 iunie 2013 - 11:21
E cu dedicatie ori ba?
Scris 30 iunie 2013 - 07:59
n-a zis nimic inca. mai asteptam
Scris 30 iunie 2013 - 08:12
O fi criza inca...
Scris 30 iunie 2013 - 08:14
Meceo,astept,cum spuneam,sa arunci vreun mouse,ca imi trebuie.Pina sa dau 50-60 euro pe faimosul mouse nou,am luat de 25 euri un incarcator destept,si acumulatori Varta si ceva chinezarii de 3.7 si 4.2v,AA si AAA,sa aibe ce consuma mouse-ul actual..si nu numai dinsul....deh,romanii rupti anal se cirpesc.......
Scris 30 iunie 2013 - 08:24
Eu am avut un incarcator destept pentru AA/AAA si...de destept ce era a cedat.
Zilele trecute am luate doua incarcatoare Duracell, fiecare cu cate doi acumulatori Duracell de cate 1300mAh, totul la 70 de lei. Promotie in Auchan.
Mi-a venit o idee boltuita...
Scris 30 iunie 2013 - 09:17
Scris 30 iunie 2013 - 09:25
Ska, ne-a cam zis-o....
Scris 30 iunie 2013 - 09:41
Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta: - Unde ai fost toata noaptea? - Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. - Minti! Pun pariu ca iar aiincercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows.
Scris 30 iunie 2013 - 10:15
Doar nu-s pampalau, am suporti pentru betze, si io dorm in pat !
Scris 30 iunie 2013 - 10:21
Doar nu-s pampalau...
daca te consoleaza cu ceva, nu esti, esti doar nebun de legat ... te trezesti de dement cu noaptea in cap sa meri pe balta sa dormi incomod bazind niste betze !!! si mai vii sa te lauzi aicea ce dotat esti > la cap cu nebunie
Scris 30 iunie 2013 - 10:55
Pe onoarea mea ca n-am dormit demult asa bine ca alaltaieri noapte !
Patul de vis, sacul de dormit excelent, iar de aerul respirat nu mai vorbesc
Scris 01 iulie 2013 - 08:07
Mirosea a peste?
Scris 01 iulie 2013 - 08:55
Ska, ne-a cam zis-o....
Relu iar viseaza.
Din 2006 cand am luat primul laptop, i s-a instalat Fereastra XP.
Pana anul trecut in 2012 NU l-am reistalat NICIODATA si a mers fara probleme.
Pe laptopul actual din nou am Windows 7 ( cred, ca nu prea-s io cu chejtiile asjtea ) si de un an merge brici.
Deci nu stiu ce se tot .... Relu pe el
Scris 01 iulie 2013 - 09:03
As zice ceva...dar am promis ca nu mai zic nimic de el...
Scris 01 iulie 2013 - 09:43
Zii mah, ti-am zis doar ca pe tine n-am cum sa ma supar niciodata ...
.........Deci nu stiu ce se tot .... Relu pe el
Nu pe el, ci pe vindoze !
Bai, serios acum, fix ca voi eram si eu pana sa pun mana pe mar. Dupa aia m-am tot intrebat cum draku am putut sa folosesc porcaria aia de vindoze atatia ANI !!
Aceasta postare a fost editata de Relu: 01 iulie 2013 - 09:44
Scris 01 iulie 2013 - 10:04
Dupa aia m-am tot intrebat cum draku am putut sa folosesc porcaria aia de vindoze atatia ANI !!
... si ... ai aflat raspunsu' la intrebare ???
Scris 01 iulie 2013 - 10:19
nu si probabil ca nici nu are cum sa-l descopere, deoarece tine de cu totul altceva raspunsul > relu nu are nevoie de calculator de fapt, indiferent ca e cu win sau mar sau lin sau (cuvant urat) ...
Scris 01 iulie 2013 - 10:37
... si ... ai aflat raspunsu' la intrebare ???
Normal, rasounsul e : de fraier ce am fost !
Mecea iar povesteste din ce a citit pe forumurile de vindozari !
Scris 01 iulie 2013 - 10:41
bai tuthankhamon, am pus mana pe mere cand tu nu stiai ca exista ... sunt foarte misto pe post de bibelou, personal acuma de cand au adoptat arhitectura x86 consider ca te poti linistit khakhaci pe ele, si ar fi de preferat un linux, dar si asta din urma are aceeasi problema, daca nu chiar mai mare, ca mizeriile de le lauzi tu atata > ciuciu aplicatii utile, mai ales pentru ce am eu nevoie ...
foloseste si tu un program de gestiune si facturare pe maru vietii si vezi cum iese
Scris 01 iulie 2013 - 10:42
Zii mah, ti-am zis doar ca pe tine n-am cum sa ma supar niciodata ...
Ce dracu sa-ti mai zic? Ti-am tot zis de-a lungul anilor si degeaba. Pur si simplu am obosit sa incerc sa te mai schimb sau sa te fac sa pricepi si altceva decat ai tu in capul ala....
Scris 01 iulie 2013 - 10:43
.... altceva decat ai tu in capul ala....
da are ceva ??? asta e intrebarea, altceva decat idei putine si obsesiv de fixe
Scris 01 iulie 2013 - 11:04
Da folositi voi nene kakatu vostru de vindoze, si lasati-ma pe mine sa ma "chinui" linistit cu maru meu.
Pemtru papagalu de mecea: bai mormolocule, pe mar poti rula ORICE aplicatie de vindoze, daca intr-adevar ai nevoie de vre-un program facut numa pentru win !
OS ca macu nu a existat si ( poate ) nu va aparea curand ceva care sa se apropie macar.
Daca ar trece prin absurd toata lumea pe macuri, ar muri de foame milarde de aitisti !
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi