fascineaza-ma, cum ai ajuns la lista asta ?!?!? trecand peste subiectivismul evident, de ce ML si GLK si nu cayenne si q5 de exemplu ???
meleul este o basina hipert scumpa si destul de depasita mai ales ca e de abia iesit pe piata.
nu ma intereseaza sa te fascinez, si da, este subiectivism CURAT, pt ca este parerea MEA.
toate modelele enumerate de mine ies in evidenta prin eficienta in primul rand, printre altele si prin calitatea constructiei si a materialelor si tehnologia de la bord. ML mai iese la suprafata si prin oleaca de opulenta regasita si la GLK. toate modelele se misca excelent de bine in teren accidentat (ca d'aia iau SUV, nu sa urc borduri in Berceni) si au o motricitate de invidiat. tinuta de drum pe sosea este buna pt un SUV iar eu nu sunt atat de dus cu pluta incat sa vreau sportivitate de compacta la asemenea masina.
NU sunt masini care iti smucesc cervicala (precum BMW), NU sunt masini de figuri, sunt doar crema
Cayenne e misto, dar e prea scump, si e cam vechi dpdv al designului....
@Andrei: eu as exclude Sportage, si nu e din citite. este o masina pt mase, pt necunoscatori, pt superficiali sau pt saraci (atat ai, atata primesti). ca pret este o oferta buna, onesta, dar nu intra in elita.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 02 august 2013 - 11:26