Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cumpar Subaru Forester 2006-2008, 8500-9000 Euro.

• Please log in to reply
159 replies to this topic

#26 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 16 ianuarie 2012 - 01:10

Piata poate dicta intre anumite limite. Dar iti spun foarte clar ca o aspirata de care vrei, daca nu e manarita/refacuta/sau cu probleme ascunse, o gasesti greu la banii astia. Doar sa dai peste unu mort de foame, care o da pe cat o fi ..

Nenea, piata este piata, ea ne testeaza limitelete, eu, tu si inca cativa de pe aici stim bine ce inseamna dictatura pietei in business, mai ales cand e vb de propriul business.
Si nu sunt de acord cu tine, cine vinde o masina ok, nu este musai nici mort de foame si nici nu o da pe cat o fi. Vezi cazul meu care tocmai am vandut Impreza.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#27 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:C4
  • Motorizare:1.6HDI 110cp

Scris 16 ianuarie 2012 - 02:37

La cat "consuma" XT-ul fata de polizoru tau ( si la cat te mandresti cu asta ) ai revinde-o a 2-a zi ! ;)

XT-ul nu-i pentru oricine, ci doar pentru pasionati ! Masina e fantastica !!!!

Contrar așteptărilor, XT-ul nu consumă deloc mult. Cel puțin mie nu mi se pare mult 10-12%, când cu Polo 1.2 aveam 8-9% în aceleași condiții.
  • 0

#28 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 16 ianuarie 2012 - 06:32

Compara 10-12 cu 4-5 ... ;)
  • 0

#29 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 16 ianuarie 2012 - 08:16

Compara 10-12 cu 4-5 ... ;)

La GTI, nu? ;)
  • 0

#30 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 08:21

La GTI, nu? :D

Pai nu ti-e clar ??? http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
  • 0

#31 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 09:59

Daca si impozitul la XT ar fi ca de Polo....
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#32 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 10:07

Pana mea, la ce-ti ofera XT-ul, te cam kaci pe el de impozit. La XT e inca suportabil !
  • 0

#33 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 16 ianuarie 2012 - 10:15

Nenea, piata este piata, ea ne testeaza limitelete, eu, tu si inca cativa de pe aici stim bine ce inseamna dictatura pietei in business, mai ales cand e vb de propriul business.
Si nu sunt de acord cu tine, cine vinde o masina ok, nu este musai nici mort de foame si nici nu o da pe cat o fi. Vezi cazul meu care tocmai am vandut Impreza.

de acord cu alias, dincolo de o evaluare corecta, piata este depressed si cumparatorii vor numai chilipiruri, asa ca oricine chiar vrea sa dea o masina, trebuie sa taie destul de mult din pretul pe care l-ar astepta dupa un search pe mobile.de.

alias, ai stat destul de mult cu Impreza pina ai dat-o, poti sa ne zici cu cit ai reusit s-o dai?
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#34 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 16 ianuarie 2012 - 10:24

@Tibitu - ne jucam cu cuvintele aiurea fara a le studia sensul si uzanta. A-si permite un ceva poate fi tradus prin a-și da voie în mod conștient; a-și asuma dreptul; a-și îngădui. Asa spune dictionarul limbii romane - pe care oricum nu-l mai citeste nimeni.
Da, imi poti spune ca era vorba de un sens figurat.... Putem insa sa ne uitam la englezescul "to afford" care este definit ca have the financial means to do something or buy something. Deci din ambele definitii ajungem la concluzia ca a-ti permite = a avea bani pt a cumpara. Si la dracu, inca ne mai permitem sa platim 900 lei pe carburant.....intrebarea este cand se merita, si cand nu?

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 16 ianuarie 2012 - 10:27

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#35 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 10
  • Marca:Doua
  • Model:Nu le zic
  • Motorizare:Strict Secret

Scris 16 ianuarie 2012 - 10:28

Iar incepeti cu conceptul de 'a-ti permite' o masina sau nu. Cam toti ne permitem sa dam 800-900lei pe luna pe combustibil, deci pana si eu as putea merge cu un XT/WRX... Ideea e ca nu toti suntem dispusi la o asemenea cheltuiala!!!

Nu intelegi exact termenul. A-ti "permite" inseamna sa poti face o cheltuiala FARA SA TAI de altundeva. Cine isi permite, poate face cheltuiala daca e dispus sau nu.

Ca sa intelegi exact, a-ti permite sa dai 900 lei pe benzina, lunar, inseamna sa ai venituri nete de cel putin 3.000* *deci net, in mana adica.

Pe de alta parte, mi se pare o prostie sa dai o gramada de bani pe benzina/motorina AIUREA!

Nu esti dispus pentru ca nu-ti permiti. Daca-ti place si iti permiti, esti dispus, e simplu. Tie iti place ceva gen wrx? Ziceai ca da. Esti dispus? NU. Inseamna ca nu-ti permiti :D

Le-ai invartit nitel, dar ai punctat bine.

Pana mea, la ce-ti ofera XT-ul, te cam kaci pe el de impozit. La XT e inca suportabil !

Undeva la 1.000 e suportabil. La 2.7 am dublu, si sincer, nu vad nici o logica de impozitare intre motoare 1.2 si 6 litri.

Cat despre partea cu kakatul, n-as zice. De ex. ti-ai putea lua ceva turbo pana in 2 litri, 170 lei impozit, iar cu diferenta (900 - 170 = 730 lei) faci cateva plinuri care-ti ajung minim 1.5 - 2 luni. Ceea ce nu e rau.

de acord cu alias, dincolo de o evaluare corecta, piata este depressed si cumparatorii vor numai chilipiruri, asa ca oricine chiar vrea sa dea o masina, trebuie sa taie destul de mult din pretul pe care l-ar astepta dupa un search pe mobile.de.

alias, ai stat destul de mult cu Impreza pina ai dat-o, poti sa ne zici cu cit ai reusit s-o dai?

Eu eram setat pe un Outback, chiar gasisem unul foarte misto (mersi Relu :D ), dar cand am vazut ce preturi de rahat mi se ofereau pentru A6 (super intretinunta masina, de altfel), am renuntat sa mai vand Audi-ul, desi, in viitor, o sa trec si eu la un Outback (imi place foarte mult masina, generatia 2005-2009).

@Tibitu - ne jucam cu cuvintele aiurea fara a le studia sensul si uzanta. A-si permite un ceva poate fi tradus prin a-și da voie în mod conștient; a-și asuma dreptul; a-și îngădui. Asa spune dictionarul limbii romane - pe care oricum nu-l mai citeste nimeni.
Da, imi poti spune ca era vorba de un sens figurat.... Putem insa sa ne uitam la englezescul "to afford" care este definit ca have the financial means to do something or buy something. Deci din ambele definitii ajungem la concluzia ca a-ti permite = a avea bani pt a cumpara. Si la dracu, inca ne mai permitem sa platim un leasing de 2-3 sute de euro si inca atat pe carburant.....

Pai asta zic si eu si tibitu, dar tu nu intelegi :D Cumparatul in sine nu e problema, intretinerea ulterioara poate fi pentru foarte multi. Intretinerea nu inseamna doar combustibil!

Chiar, sincer, tu vrei sa zici ca-ti permiti 300 euro lunar leasing + inca pe atata carburant? Hai sa rotunjim la 500 euro. Ai da 2200 lei lunar pentru o tabla??? Ar insemna sa iei minim 1.000 euro net/cash.

Oricum, cine face cheltuieli mari acum, ori e boier adevarat, ori e cel mai mare fraier. Detin © BTW :D
  • 0

#36 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 16 ianuarie 2012 - 10:31

dar cand am vazut ce preturi de rahat mi se ofereau pentru A6 (super intretinunta masina, de altfel), am renuntat sa mai vand Audi-ul, desi, in viitor, o sa trec si eu la un Outback (imi place foarte mult masina, generatia 2005-2009).

Si, crezi ca s-a schimbat ceva? Un A6 daca nu e 3.0TDi, nu il cumpara nimeni. Iar majoritatea celor care le cumpara SH vor doar sa lase impresia ca isi permit o asemenea masina, asa ca le cauta pe cele mai eftine :D
  • 0

#37 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 10:33

N-as da 2200 lei pt o tabla nici de ma pui cu ouale pe plita. Dar asta chiar nu inseamna ca nu am banii astia.
Treaba e simpla, exact ca la telefoane unde se rasarea vreunu pe aici sa spuna intruna ca NU ne permitem un ifon de 500 euro.... La dracu, ni-l permitem toti, ba poate unii dintre noi cheltuim sume mai mari pe x chestii.... La fel si cu carburantul.

Si, crezi ca s-a schimbat ceva? Un A6 daca nu e 3.0TDi, nu il cumpara nimeni. Iar majoritatea celor care le cumpara SH vor doar sa lase impresia ca isi permit o asemenea masina, asa ca le cauta pe cele mai eftine :D

Ai fi uimit sa vezi cati isi iau superlimuzine cu motoare de 'baza' gen 2.0TDI 140CP in cazul de fata......Numai eu cunosc vreo 3.
  • 0

#38 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 10:41

2.7 si 3.0 nu fac parte parte din aceeasi categorie cu 2.0. Uita-te doar pe impozite :D
  • 0

#39 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 10:43

pai d'asta zic, sunt multi care cumpara A6 cu un motor care eu l-as pune maxim pe Passat....
bine am impresia ca vorbim de lucruri diferite. eu ma legasem de faza cum ca nimeni nu-l cumpara daca nu e 3.0TDI :D
  • 0

#40 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 10
  • Marca:Doua
  • Model:Nu le zic
  • Motorizare:Strict Secret

Scris 16 ianuarie 2012 - 10:58

Un A6, daca nu e 2.0, nu MAI cumpara nimeni. Nici 2.5 (motoare vechi), nici 2.7, nici 3.0 nici 4.0.

N-as da 2200 lei pt o tabla nici de ma pui cu ouale pe plita. Dar asta chiar nu inseamna ca nu am banii astia.
Treaba e simpla, exact ca la telefoane unde se rasarea vreunu pe aici sa spuna intruna ca NU ne permitem un ifon de 500 euro.... La dracu, ni-l permitem toti, ba poate unii dintre noi cheltuim sume mai mari pe x chestii.... La fel si cu carburantul.

Ai fi uimit sa vezi cati isi iau superlimuzine cu motoare de 'baza' gen 2.0TDI 140CP in cazul de fata......Numai eu cunosc vreo 3.

Pai vezi?

Cine e "vreunu" asta? :D

Motor de 2.0 e, pentru multa vreme inainte, cea mai echilibrata alegere cost/beneficii.

2.7 si 3.0 nu fac parte parte din aceeasi categorie cu 2.0. Uita-te doar pe impozite :D

2.7/3.0 e de minim 10 ori mai mult decat 2.0, si dublu decat un 2.5
  • 0

#41 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 16 ianuarie 2012 - 11:23

Iar incepeti cu conceptul de 'a-ti permite' o masina sau nu. Fratilor, eu am impresia ca majoritatea care suntem in garaj acilea nu suntem chiar ultimii oameni de pe strada, nu dormim in parc pe banca sau sub podul Basarab. Cam toti ne permitem sa dam 800-900lei pe luna pe combustibil, deci pana si eu as putea merge cu un XT/WRX... Ideea e ca nu toti suntem dispusi la o asemenea cheltuiala!!!

eu nu-mi permit si nici nu-s dispus :lol:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#42 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 16 ianuarie 2012 - 02:13

Cin' te'a indispus asa de dimineata? :lol:
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#43 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 11:28

Un Forester 2008, 75k km - 9500 euro
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#44 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 11:47

ai gasit si tu cel mai urat Forester EVER (ma refer la partea din fata!)....
  • 0

#45 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 16 ianuarie 2012 - 11:51

Uhmm... intre anii aia doar asa aratau la moaca Foresterii, sa stii! :lol:
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#46 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 11:53

Fabricat 2008, si inscris in 2007 ! :lol:
  • 0

#47 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 11:56

Fabricat 2008, si inscris in 2007 ! :lol:

Fix asa e si a mea in talon ! :lol:
  • 0

#48 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 16 ianuarie 2012 - 11:56

fabricat in 2008 inmatriculat in 2007, nu trapa, nu audio pe volan, nu cruise-control. dupa casetetofon este adusa din afara, nu import smt sau radacini.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#49 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 17 ianuarie 2012 - 12:18

Eu nu ma pricep la atatea detalii :lol: Eu doar am citit ce scrie acolo si anume ca a avut prima inmatriculare in .ro. Aia cu 12/2007 si 2008 o vazusem.
Eu o pusesem doar ptr ca pana acum parca nu fusese pe autovit ...

Trapa, cruise si alte delicatese pe o masina in mintile ei si in limita de suma impusa ... mai greu.
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#50 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 17 ianuarie 2012 - 12:19

Bai si a mea e inscrisa prin noiembrie 2007 (produsa prin septambirie) iar la anul fabricatiei scrie 2008 :lol:
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi