FREEZONE 10
Scris 05 noiembrie 2012 - 07:54
Eu nici la teve nu ma uit daca-i fotbal, dar fiecare cu gusturile lui, nu ???
Scris 05 noiembrie 2012 - 10:27
se pare ca la acest mare derby procentul de tzarani ghertzoi a fost covarsitor. masini peste tot: spatiile verzi (da, alea putine) invadate, trotuarele invadate, locurile de parcare rezidentiale (da, alea pt care platim si pt care am stat la coada 1 saptamana!!!) OCUPATE, intrarile in parcari BLOCATE, aleile de acces in imobile BLOCATE. preponderent masini de GR, AG, PH, IL, TR si inca cateva regiuni. Se pare ca tzaranii nu stiu sa ia un avtobuz, vin la meci cu cazanele ca sa piarda 2 ore cautand parcare si sa plece fara capace si stergatoare (in cel mai fericit caz - personal as scoate aerul din 2 roti la cei ce blocheaza si din 1 roata la cel ce ocupa vreun loc platit).
gradul de civilizatie este inca redus. extrem de redus. avem stadion fain in ORAS, cu mijloace de transport in comun, cu taxiuri si tot ce vrei. ghertzoiul insa vine la meci cu troaca lui de 14 ani si o arunca pe locul meu de parcare sau blocheaza aleea din spatele blocului.... ca sa nu mai intre nici pompieri la un doamne-fereste
Scris 05 noiembrie 2012 - 10:38
Ce aveti mah cu omu daca-i microbist ? Poate-i place si ei fotbalul, v-ati gandit la asta ??
Eu nici la teve nu ma uit daca-i fotbal, dar fiecare cu gusturile lui, nu ???
Eu i-am sugerat ce înseamnă o activitate elegantă. Atât.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 noiembrie 2012 - 12:28
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 05 noiembrie 2012 - 01:55
nu stiu cum arata, ca nu le-am uzitat.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 05 noiembrie 2012 - 03:32
Scris 05 noiembrie 2012 - 03:36
Scris 05 noiembrie 2012 - 07:16
Bleu, unde nene mijloace de transport in comun si taxiuri? In Barcelona, dupa un meci cu asistenta de 100,000 de spectatori, in 30 de minute nu mai era picior de fan prin zona. Transportul e varza, iti spun eu.
Scris 05 noiembrie 2012 - 07:30
unde ati vazut stadion fara locuri de parcare?!?
Scris 05 noiembrie 2012 - 07:32
.....
unde ati vazut stadion fara locuri de parcare?!?
In Romania, PAPAGALULE !!
Scris 05 noiembrie 2012 - 08:20
doooooohhhhIn Romania, PAPAGALULE !!
Scris 05 noiembrie 2012 - 08:51
Si ce penis ambulant ai cautat aseara la steaua - dinamo?Cu fotbalul mi se trage microbul din Barcelona, am locuit ani de zile langa stadion si am fost la zeci de meciuri. Imi place sa simt atmosfera de pe stadion si sa vad un fotbal de calitate.
Scris 05 noiembrie 2012 - 09:51
PS: Nu e nici o referire la lexus care e un baiat de nota 10, atat cat am putut sa-l cunosc, dar mi-e sila de polulismul ieftin in care pica o mare parte din cetateni.
Scris 06 noiembrie 2012 - 11:40
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:43
PS: Nu e nici o referire la lexus care e un baiat de nota 10, atat cat am putut sa-l cunosc, dar mi-e sila de polulismul ieftin in care pica o mare parte din cetateni.
chiar crezi ca se uda cineva cu gandul la Arena Nationala?
a fost o investitie foarte mare cu costuri umflate grav, dar multe sute de oameni au avut de munca 2-3 ani si la final ne-am ales cu o structura utila de fapt.
ca nu toti cetatenii constientizeaza ca ORICE fac 'astia', fac pe banii NOSTRII.....asta e cu totul alta discutie si tine strict de nivelul de ignoranta al polulatiei.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 06 noiembrie 2012 - 12:44
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:45
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:52
Problema la noi nu este ca s-a facut scump, problema este gradul de coruptie din sistem. Grav, foarte grav, este ca mare parte din profitul generos facut de contractori/subcontractori a fost 'impartit', s-a dus pe spagi in loc sa ramana la cel ce a muncit. Si uite asa ajungi sa lucrezi pe tarife extrem de avantajoase si la sfarsit cand tragi linie realizezi ca a fost munca in zadar la propriu!
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 06 noiembrie 2012 - 12:53
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:57
Cred ca daca s'ar scoate la iveala zilnic cate 10 cazuri de furt din banii publici, tot ne'ar trebui ani buni sa le terminam. Evident, intre timp s'ar face altele ...
Scris 06 noiembrie 2012 - 02:04
CorectCata, sunt anumite lucrari unde un pret mic la beneficiar NU prea incanta pe nimeni.
NimicCe s'a facut util, ieftin si bine din banii publici la noi?
Exemplele cele mai elocvente de "se poate" sunt:
1 pasajul de intrere-iesire de la Prisma, facut moca de Tantareanu. cel mai simplu si util pasaj posibil, se poate face unul in fiecare localitate. Comparativ, pasajul prin care ajungi de pe A1 la Carfur e la extrema cealalta.
2 celebrul pod de la Marginea. Pentru detalii, studiati http://www.hotnews.r...ce-opt-luni.htm
Scris 07 noiembrie 2012 - 03:33
Anul viitor va fi lansat pe piata europeana primul medicament genic, anunta Mediafax. Conform sursei citate, produsul medicamentos a fost aprobat de catre Comisia Europeana pe data de 25 octombrie 2012.
Medicamentul este destinat tratarii deficitului de lipoproteine lipaza (LPLD). "Acum ca Glybera a fost aprobat, credem ca terapia genica se afla in zorii unei perioade de crestere rapida, asemanatoare cu dezvoltarea pietei anticorpilor din deceniul precedent", a declarat directorul general al companiei olandeze UniQure.
Potrivit acestuia, in prezent se lucreaza la o serie de medicamente genice pentru a vindeca hemofilia de tipul B si maladia Parkinson.
Terapia genica - ce si-a facut intrarea pe scena medicala spre sfarsitul anilor '90 - consta in inserarea in genom a unei copii normale a genei care lipseste. Cercetarile au avut pana in prezent putin succes, tratamentele declansand uneori reactii neasteptate din partea sistemului imunitar.
Scris 12 noiembrie 2012 - 10:01
car salesperson of the year. russian style
Scris 12 noiembrie 2012 - 11:13
5 useri citesc subiectul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi