UUUUUUUUUUUUUUUU
EEEEEEEEEEEEEEEE
Scris 30 ianuarie 2013 - 09:27
UUUUUUUUUUUUUUUU
EEEEEEEEEEEEEEEE
Scris 30 ianuarie 2013 - 09:48
Dacă n-ai rezolvat tu, îți dai seama că eu la vară îi pun alte numere
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 ianuarie 2013 - 10:22
Pai ce. te grabeai?
Scris 30 ianuarie 2013 - 11:05
Nu va puteti imagina cat de complex si de prost este aparatul birocratic pana nu va loviti de el.
Sper ca maine dimineata sa va dau vesti bune.
Scris 30 ianuarie 2013 - 11:10
Te rog sa scrii apoi tot LETOPISETUL, sa avem ce invata!
Scris 31 ianuarie 2013 - 12:34
....
Sper ca maine dimineata sa va dau vesti bune.
Iti iei logan ???
Scris 31 ianuarie 2013 - 05:37
Ba, nu stiu daca tineti minte, cand mi-am luat S-Maxu m-am izbit si eu de acel zid birocratic.
Desi s-au refacut actele cerute de la inmatriculari Bistrita de cei de la BDT CARS (sau LEASING, ca nici acuma nu mai stiu), pana nu am intervenit la sefu circulatie si pana n-am platit juma de an RCA la firma unuia de la inmatriculari (cel mai scump, normal) n-am putut inmatricula masina. Atat de simplu e.
Scris 31 ianuarie 2013 - 07:42
Ahhh...daaa...si asta cu RCA-ul e MEMORABILA. De cate ori se schimba proprietarul, numerele, adresa...(cuvant urat)...trebuie sa faci ALT RCA. de parca nu e vorba de aceeasi masina. Indiferrent daca, poate, abia ai platit pe un an inainte. La fel si cu rovigneta.
Scris 31 ianuarie 2013 - 07:51
Rovigneta este transmisibila.
Oricum, poti sa te dai cu kru de pamant ca nu poti face alta.
Scris 31 ianuarie 2013 - 07:56
Esti la coada ?
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:19
Bag 5ula, au acceptat dosarul. Cica-n doua ore ies si numerele, gata.
Ieri faceau spume ca nu's ce nu le place la fisa de inmatriculare. Azi le-a placut.
So, ca sa nu mai poluam "bancurile", va zic pe Taxa de prima inmatriculare.
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:29
Ahhh...daaa...si asta cu RCA-ul e MEMORABILA. De cate ori se schimba proprietarul, numerele, adresa...(cuvant urat)...trebuie sa faci ALT RCA. de parca nu e vorba de aceeasi masina. Indiferrent daca, poate, abia ai platit pe un an inainte. La fel si cu rovigneta.
Macar poti sa recuperezi diferenta parca. Sau e numai la CASCO? Nu mai tin minte de acum un an cand am schimbat Foresterul daca am recuperat de la amandoua sau doar de la CASCO.
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:40
de la rca sigur poti recupera...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 ianuarie 2013 - 10:48
De la RCA se recupereaza, de la Casco nu's sigur, probabil depinde si de compania de asigurari. Oricum, mie'mi place cand la anunturile de vanzare mentioneaza RCA si/sau Casco valabile pana la sfarsitul secolului, de parca ar conta ...
Scris 31 ianuarie 2013 - 06:19
Scris 01 februarie 2013 - 11:30
Scris 01 februarie 2013 - 11:45
Soţul, întorcându-se seara de la serviciu, este întâmpinat de soţie cu un afiş în mâini:
- “Nu vreau să vorbesc cu tine!”
Soţul ridică din umeri, îşi deschide o bere şi se aşează în faţa televizorului. Peste cinci minute apare soţia cu un nou afiş:
- “Dar ştii de ce?”
Scris 01 februarie 2013 - 01:00
Scris 01 februarie 2013 - 02:24
Posted Yesterday, 05:37 AM
.......................................
tu iarna nu dormi?
Aceasta postare a fost editata de rzv74: 01 februarie 2013 - 02:28
Scris 01 februarie 2013 - 07:10
nu prea. nu prea dorm in general mai mult de ora 6.
ah, ma pisssh cu bolta pe hitu ala. dupa care, ii dau foc.
Scris 02 februarie 2013 - 12:47
Pai la proprietar e normal. Altfel nu ar putea sa o dea cu dedicatie si bolta pustilor teribilisti care isi iau GTI Totusi eu mi-am recuperat foarte simplu diferenta de la RCA cand am vandut masina. O cerere la Astra asigurari si, in vreo saptamana, aveam banii in cont.
Scris 02 februarie 2013 - 12:57
....Relu vs restul lumii....
Scris 02 februarie 2013 - 07:38
Un jurnalist înflăcărat, încercînd sa descopere pasiunile truditorilor patriei, ajunge la o stînă izolată în creştet de munte.
- Bade, ce pasiune ai mata ? Cu ce îţi mai îmbunezi şederea departe de lume?
- N’apoi dom’le dragă, mie îmi place să fumez!
- Şi puteţi fuma în creştet de munte, cu toate treburile pe care le aveţi de făcut?
- Da’ bine că nu! Doară cînd plouă mi se stinge ţigara, că altfel îi tare fain să şezi la o ţigare şi să priveşti mioarele.
- Alte pasiuni mai ai bade?
- N’apoi dom’le dragă, mie imi place pixzda! Da’ îi aşa de faină de m-aş arunca cu totul în ea, numai capul mi l-aş lăsa afară.
- Da`de ce?
- Ca să fumez!
Scris 03 februarie 2013 - 06:03
Relule, faina autocaracterizare!
Dar cred ca trebuie sa mai lasi ceva afara... ca sa executi boltele!
Scris 03 februarie 2013 - 06:07
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi