S-a albastrit din cauza blugilor
Recomand niste blugi mai calitativi
Scris 01 noiembrie 2012 - 10:43
S-a albastrit din cauza blugilor
Scris 01 noiembrie 2012 - 11:15
Recomand niste blugi mai calitativi
Scris 01 noiembrie 2012 - 11:17
Scris 01 noiembrie 2012 - 11:39
Scris 01 noiembrie 2012 - 12:27
Culmea, este mai rezistenta ca cea naturala
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 noiembrie 2012 - 12:59
Scris 01 noiembrie 2012 - 01:56
Scris 01 noiembrie 2012 - 02:06
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 01 noiembrie 2012 - 03:26
cea mai rezistenta e stofa, si nici nu necesita aceeasi grija/ingrijire ca pielea.
pe unde mai pui ca vara nu se incinge ca pielea, iar iarna se incalzeste mult mai repede ? vorbim de scaune incalzite
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 noiembrie 2012 - 04:15
Scris 01 noiembrie 2012 - 04:45
si io-s din asta "prieten" cu clima, ca si tinedaca ai avea, ca mine, sinuzita cronica si te-ai feri de clima ca de ciuma, nu stiu daca ti s-ar mai parea ca nu e dracu chiar asa de negru
Scris 01 noiembrie 2012 - 05:21
Scris 01 noiembrie 2012 - 06:43
daca ai avea, ca mine, sinuzita cronica si te-ai feri de clima ca de ciuma, nu stiu daca ti s-ar mai parea ca nu e dracu chiar asa de negru
oricum tine de gusturi
despre fotografie
Scris 01 noiembrie 2012 - 06:45
Scris 01 noiembrie 2012 - 06:56
despre fotografie
Scris 01 noiembrie 2012 - 06:57
Am de toate dar nu mă feresc de nimic.
Scris 01 noiembrie 2012 - 07:08
Scris 01 noiembrie 2012 - 08:01
despre fotografie
Scris 01 noiembrie 2012 - 08:07
Scris 01 noiembrie 2012 - 09:02
Si mileu de pe bord unde e?
Scris 01 noiembrie 2012 - 09:04
Scris 02 noiembrie 2012 - 03:08
Nu stiu ce sa zic, mie in golfu 6 mi se pare foarte tare climatizarea...
........
Scris 02 noiembrie 2012 - 08:27
Scris 02 noiembrie 2012 - 08:41
Scris 02 noiembrie 2012 - 08:54
de fapt si de drept cand mecea poate merge fara clima ... vara asta am fost chinuit rau insa, ca fiind nevasta-mea in medical si neavand voie sa conduca, am activat ca sofer pentru doamna, si prin folosirea presiunilor de genul "vrei sa nasc aicea in masina?", am fost fortat sa tolerez AC-ul...Crezi că Mecea merge fără AC?
credeam ca e evident pana acuma, ii roade pizma gravCe aveți cu Mecea?
se poate foarte bine pune si parbriz cu protectie UV si la golf, in rest anul trecut in grecia cu golful nu am avut probleme cata vreme climatronicul a fost pe auto, si da am folosit clima ca altfel imi mancam copanele prajite cand ma urcam pe scaunele, cu piele, gri inchis spre negru, din golf.Golful are parbrizul prea inclinat si fara protectie UV , deasemenea plafonul e prea apropiat de cap ceea ce duce la urmatorul efect: pieptul ingheata si crestetul fierbe. Asta cand nu pierde freonul instalatia de climatizare.
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi