Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Volvo S40 T5 R design

• Please log in to reply
51 replies to this topic

#26 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 05 septembrie 2012 - 08:50

Lasa mah ca-i super misto si asta ;)
  • 0

#27 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 05 septembrie 2012 - 08:59

Oricum,o alegere echilibrata,ma bucur ca se calmeaza lumea si alege masini clasice..............
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#28 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 06 septembrie 2012 - 12:45

Mihnea, V70 R e o bijuterie de masina, dar sa stii ca consuma ceva mai mult decat S40 din cauza ca este mai grea si e si AWD. Cand au fost niste "probleme" sa zic asa cu achizitia T5-ului m-a batut un gand sa ma duc in DE dupa un S60 R insa pana la urma totul s-a rezolvat si am ramas la S40. Bine oricum la motoare de acest gen consumul e ultimul lucru la care te uiti desi foarte sincer va zic si aici ma cam surprinde deoarece ma asteptam la mult mai rau. :)
Oricum, imi place enorm, e atat de misto sa mergi cu benzinica automata... e ciudata senzatia ca e o liniste de mormant in masina si cand am luat-o tot aveam impresia ca motorul se opreste :lol:

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 06 septembrie 2012 - 12:47

• 0

#29 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 06 septembrie 2012 - 06:48

Cred si eu...dupa tractoras... :lol:
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#30 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 06 septembrie 2012 - 08:04

Cred si eu...dupa tractoras... :lol:

Pai iti dai seama ce simte. In primul rand asta e o MASINA, si vorba ta, s-a mai si dat jos dintr-o utilitara ceva mai rasarita ca loganu lu bleu ! :lol: :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de Relu: 06 septembrie 2012 - 08:05

• 0

#31 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 06 septembrie 2012 - 08:54

Off-topic :nu ca as vrea sa fiu avocatul diavolului da Skoda aia cu 1,9 chiar e ok,bine motorul ala a fost o legenda,cu accentul pe fost.In ceea ce priveste zgomotul cred ca 1,9 si 2 tdi pd le recunosti din 1000 de masini :lol: .
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#32 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 06 septembrie 2012 - 09:51

Yup, si eu am fost extrem de multumit de masinuta aia si a mers de a rupt iar 1.9 ala cu toti cei 105 cp ai lui chiar se misca mai mult decat decent.
  • 0

#33 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 06 septembrie 2012 - 12:19

Eu am zis de mult timp,depinde de pe ce te dai jos ca sa simti sau nu un pas inainte.De aceea daca cititi postarile lui bleu,orice probeaza e super....... :D ......dar nu recunoaste ca Logan e mai proasta ca orice.........Maxy,eu zic ce as lua eu,la nevoile mele...........Da ,e adevarat ca v70r e si lata clasa decit ce ai luat tu,ca dimensiuni.Oricum,motorul e super,eu i-as administra gpl....Dar a ta fiind mai usoara si mai mica decit V70,si fara awd,poate o tolerezi pe benzina.Ingrijorator e ca simti un mare progres trecind de la Skoda,asata pentru colegul nostru... ce a dat o caciula de bani pe Skoda noua... ;) ...
  • 0

#34 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:
Inregistrat: 25-aprilie 12
  • Marca:Skoda
  • Model:Octavia 2
  • Motorizare:1.9 TDI

Scris 06 septembrie 2012 - 12:40

Sa o stapanesti sanatos, si pune poze cu ea odata :D
  • 0

#35 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 06 septembrie 2012 - 12:46

Ingrijorator e ca simti un mare progres trecind de la Skoda,asata pentru colegul nostru... ce a dat o caciula de bani pe Skoda noua... ;) ...

iara te tufe grija pe ce am dat eu banii ??

chiar nu va inteleg. da poate e ceva inacesibil/inabordabil celor de la tara.

In plus, chiar nu vad unde isi face de rusine fosta.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 06 septembrie 2012 - 12:47

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#36 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 06 septembrie 2012 - 12:47

Sincer, Skoda Octavia mi se pare o masina extrem de reusita, foarte bine lucrata la interior pentru o masina non-premium si care pe mine m-a servit fara nicio problema in cei 50.000 de km facuti de mine. Insa S40-ul e altceva, incepand de la antifonare, lucru care ma deranja cel mai rau la Skoda si terminand cu interiorul, cum este lucrat, cum se aude cand inchizi o usa etc.

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 06 septembrie 2012 - 12:49

• 0

#37 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 06 septembrie 2012 - 02:55

Asta cu zgomotul inchiderii usilor nu am mai auzit-o de ani buni,si cei ce mi-o spuneau sunt morti saracii,de batrinete.Ma bucur ca se structureaza si gusturile unora de pe aici...Oaspete,poti sa-ti tai venele cu lamele ce se gaseau odata pentru taiat fiole,sau iti imprumut un cutter Stanley,e lifetime guarantee,nu iarta... B) Cit privitor accesibilitatii Skodei,sunt nascut-crescut in Bucuresti(nu ca sunt mindru de asta sau ca m-as intoarce acolo)si sincer,o rata la Skoda cred ca puteam suporta de prin anii 90,dar mirosul de masina noua nu ma multumeste,e trecator ca si virginitatea.Skoda,in parerea mea ramine ca si Cielo,Espero si alte surogaturi,masina celor ce vor sa faca un pas inainte de la Dacie.Face parte din evolutia(unora)si este un capitol in trecerea de la Dacie sau nimic catre marcile premium.Asteptam pozNele....Maxy,daca vrei s-o gazezi si ai nevoie de vreun sfat,intreaba.Inca ceva,daca te-a dat pe spate 4 cil benzina cu automata,incearca 6 cil sau 8 cu automata,va fi o erectie continua... :)

Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 06 septembrie 2012 - 02:58

• 0

#38 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 06 septembrie 2012 - 03:18

Imi imaginez Mihnea cum e un V8 automat. Am avut placerea sa ma dau cu un S600 v12 din 2002 si masina aia... m-a cam marcat.
Totusi, acum m-au dat pe spate 5 cilindrii nu 4. :D
  • 0

#39 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 06 septembrie 2012 - 03:20

Mai mihnea ce le mai zici tu pe punga altora .... Cand vb de tine insa incepi de la 10 ani vechime doresti gaz si cat mai mica ....
Adevarul e ca decat mirosu de masina noua mai bine imbacseala si putregaiul de 10 ani
  • 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#40 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 06 septembrie 2012 - 03:30

bah,sincer,daca ma crezi,as fi mincinos sa zic ca vechi e ca nou,dar,vechiturile mele nu sunt nici cu apa sub presuri,nici rugina,deci mirosuri neam,adica nici miros de nou..... :lol:
  • 0

#41 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 06 septembrie 2012 - 03:36

Asta cu zgomotul inchiderii usilor nu am mai auzit-o de ani buni,si cei ce mi-o spuneau sunt morti saracii,de batrinete.Ma bucur ca se structureaza si gusturile unora de pe aici...Oaspete,poti sa-ti tai venele cu lamele ce se gaseau odata pentru taiat fiole,sau iti imprumut un cutter Stanley,e lifetime guarantee,nu iarta... B) Cit privitor accesibilitatii Skodei,sunt nascut-crescut in Bucuresti(nu ca sunt mindru de asta sau ca m-as intoarce acolo)si sincer,o rata la Skoda cred ca puteam suporta de prin anii 90,dar mirosul de masina noua nu ma multumeste,e trecator ca si virginitatea.Skoda,in parerea mea ramine ca si Cielo,Espero si alte surogaturi,masina celor ce vor sa faca un pas inainte de la Dacie.Face parte din evolutia(unora)si este un capitol in trecerea de la Dacie sau nimic catre marcile premium.Asteptam pozNele....Maxy,daca vrei s-o gazezi si ai nevoie de vreun sfat,intreaba.Inca ceva,daca te-a dat pe spate 4 cil benzina cu automata,incearca 6 cil sau 8 cu automata,va fi o erectie continua... :)

daca ai fi citit integral scrierile mele modeste, ai fi vazut ca mai subliniez si defectele masinilor testate.....

iar o luam de la capat cu loganul bun/rau? chiar e greu de inteles ca RAPORTAT LA PRET masina e ok daca se alege o motorizare buna?
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#42 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 06 septembrie 2012 - 04:54

.Oaspete,poti sa-ti tai venele cu lamele ce se gaseau odata pentru taiat fiole,sau iti imprumut un cutter Stanley,e lifetime guarantee,nu iarta... B) Cit privitor accesibilitatii Skodei,sunt nascut-crescut in Bucuresti(nu ca sunt mindru de asta sau ca m-as intoarce acolo)si sincer,o rata la Skoda cred ca puteam suporta de prin anii 90,dar mirosul de masina noua nu ma multumeste,e trecator ca si virginitatea.Skoda,in parerea mea ramine ca si Cielo,Espero si alte surogaturi,masina celor ce vor sa faca un pas inainte de la Dacie

N-am obiceiuri din astea. In general, chibzuiesc destul de mult achizitiile si nu ma arunc. Nu regret absolut deloc achizitiia Superbului.

Accesibilitatea Skodei ?? Poi chiar n-ai inteles nimic din ce spuneam eu. Daca gasesti un binevoitor sa-ti explice, continuam, daca nu, nu are rost.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 06 septembrie 2012 - 04:54

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#43 Diesel

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 396 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02

Scris 07 septembrie 2012 - 09:42

Skoda,in parerea mea ramine ca si Cielo,Espero si alte surogaturi,masina celor ce vor sa faca un pas inainte de la Dacie.Face parte din evolutia(unora)si este un capitol in trecerea de la Dacie sau nimic catre marcile premium.

Asta e o idee cel putin izolata (de la un roman cu privire la alti romani).
Pentru multi (alti) europeni, Skoda e azi masina (marca) aidoma VW-ului de acum 10-15 ani, adica o masina fiabila cu care sa-ti faci treaba, cu un consum satisfacator multi ani (in medie mai multi decat alte marci (franceze, coreene si chiar pseudo germane gen Ford, Opel). Argumentul in acest sens e dat de tehnica de sub capota, comuna pana la un punct cu cea a anumitor modele premium din acelasi grup.Evident finisajele, stilul din interior nu sunt identice dupa cum nici preturile nu sunt identice.

Un alt argument este value for the money.La o motorizare echivalenta, cu banii de un VW Golf Variant poti sa iei o Skoda Superb adica o masina cu cel putin o clasa mai sus.

Eu unul mai repede as fi tentat, intr-un caz ipotetic, sa dau banii pe o Skoda decat pe un Ford. Chiar daca stiu ca Ford are un tren de rulare bine studiat.Pur si simplu tehnica VAG imi este mai pe gustul meu.

In alta ordine de idei, nu am vazut pe nimeni (cu exceptia ta) sa dea sfaturi sa se treaca pe GPL o masina cu anumite inclinatii sportive cum e acest S40 a lui Maxy. Cred ca majoritatea dintre noi intelegem ca atunci cand cineva isi ia o masina, isi permite nu doar pretul achizitionarii ci si costurile exploatarii...

In rest, ca sa revin on-topic, Volvo-ul lui Maxy e chiar o alegere originala pentru zilele prezentului, nu doar motorul e comun cu cel al Focus ST ci si intreaga platforma S40 e bazata pe cea a Ford Focus. Din aceasta directie eu nu as cataloga acest S40 drept o masina clasica...e o masina comuna, cu finisaje premium si cu o motorizare peste medie, cu inclinatii sportive.

Problema reala a modelelor Volvo la ora actuala e deprecierea excesiva a valorii. Citeam recent undeva pe net ca un Volvo S80 are avea de departe cea mai scazuta valoare de revanzare in clasa sa.

Maxy spunea undeva mai sus ca isi asuma o astfel de situatie, deci nici asta nu ar constitui o problema. Probabil si el a luat masina la un pret mai mult decat decent.

Aceasta postare a fost editata de Diesel: 07 septembrie 2012 - 09:47

• 0

#44 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 07 septembrie 2012 - 02:32

welcome back Diesel, good to have you here!
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#45 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2012 - 03:55

ROMANIA, and the ROMANIANS ! :lol: :lol: :lol:
  • 0

#46 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 07 septembrie 2012 - 06:52

Imagine amplasata
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#47 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 07 septembrie 2012 - 07:23

Se pare că S40 este una dintre mai fiabile mașini. Alături de Fiesta.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#48 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2012 - 07:33

Relu o tine tot intr-o fiesta !
  • 0

#49 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2012 - 07:51

Sa te kaci in toate fiestele si farashele cu emblema aia pe ele ....

Fordu a facut 2 masini ..... pe vremuri : fostul Transit si Cosworth ! In rest te *(^$#^ pe ele din toate pozitiile !!! :angry:
  • 0

#50 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 07 septembrie 2012 - 08:25

Cosworth is a global technology business that delivers high performance solutions for customers in aerospace, defence, automotive and sport since 1958.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi