Bleu, ma jicnesti la XT!
BMW X3 (F25) xDrive20d
Scris 14 martie 2013 - 11:35
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 14 martie 2013 - 11:43
pe tine te jignesc doar la pompa, sa avem pardon!
Scris 14 martie 2013 - 11:53
Cat dai, atata ai !
Scris 14 martie 2013 - 11:57
de parca "noi" ( a se citi firma ) am luat X3u pe cartofi sau seminte decojite?!?!
iti zic eu ca se poate.
dar repet, poate la voi o fi foamea mai mare de bani
voi nu ati luat masina noua, asta in primul rand, si in al doilea de atuncea bmw si-a schimbat politica comerciala, prefera sa impinga x5 cu discounturi mult mai agresive, ca-i pe final de cariera.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 14 martie 2013 - 11:58
Cat dai, atata ai !
nu-mi mai spune, ca in ultima vreme era sa-i dau foc de cateva ori
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 14 martie 2013 - 11:58
Scris 14 martie 2013 - 11:59
Bleu, ma jicnesti la XT!
icsteu nu e suv, fara suparare, e un crossover
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 15 martie 2013 - 12:55
Atunci conform definitiei si X3 e crossover. Si X5/X6, Q7, Touareg. SUV-uri reale sunt doar foarte putine. Majoritatea se incadreaza de fapt la CUV (Compact SUV sau Crossover SUV).
Life must be taken one disaster at a time
Scris 15 martie 2013 - 07:56
nimic nu stii, icsurile nu sunt suvuri sunt SAVuri
si inca ceva x3 e la midsize cu al lui 4.65 m lungime, x1 e compact, chiar crossover
si va mai ziceti facultate auto, nimic nu stiti fraaate.
Scris 15 martie 2013 - 09:39
Si absolut toate sunt gip-uri !
Scris 15 martie 2013 - 09:42
Daca ne luam dupa lungimi nu inseamna nimic! Foresterul are 4.64, la 1 cm dupa X3.
Dar da, e crossover, te-as lua cu mine sa le explici si alora de la spalatoriile auto ca au mai mult de spalat la o Skoda break decat la Foresterul meu!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 15 martie 2013 - 12:42
Si absolut toate sunt gip-uri !
în Romania sunt aro
Scris 15 martie 2013 - 12:53
XT-ul e un turism PUR, cu garda ceva mai mare.
Icsurile si restul sunt minicamioane ........
Scris 15 martie 2013 - 12:56
XT-ul e un turism PUR, cu garda ceva mai mare.
pentru asta exista o denumire, ii zice CROSSOVER ...
Icsurile si restul sunt minicamioane ........
si pentru asta exista o denumire, ii zice PIZMA, "as in" te roade pizma gogule
Scris 15 martie 2013 - 12:56
Mai citeste definitia crossoverului
Scris 15 martie 2013 - 12:57
daca continui au sa faca astia un update in dex la pizma si au sa te treaca la exemple
Scris 15 martie 2013 - 12:57
.....si pentru asta exista o denumire, ii zice PIZMA, "as in" te roade pizma gogule
Nu e pizma ci e piula, si nu ma roade ci mi se rupe !
Scris 15 martie 2013 - 01:01
Nu e pizma ci e piula, si nu ma roade ci mi se rupe !
nu cred ca ti-ai dori vreo ruptura in zona aia
ca dupaia nu mai ai cu ce da la peste...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 15 martie 2013 - 01:03
a zis piula ma nu limba, ca la peste da din papagal pentru aia care nu s-au prins ca-i balta cu crap, paradoxal si viu, la metro
Scris 15 martie 2013 - 03:49
Au tufizat astia denumirile de le-au luat naiba. Asteptam MUV (Manelo SUV) PUV (Pitzi SUV) si BUV (Bashtan SUV).
Auzi, Mid size compact crossover SUV. Adica un fel de strutzo-camilleu ?
Scris 29 mai 2013 - 01:41
aviz amatorilor(posesorilor) > am fost zilele trecute la bavaria sa vb de ceva pentru x1, si am aflat ca au mai avut 4 turbine picate ca a mea, inainte de a mea cu km mai putini, si in schimb la diferential central am deschis drumul ca dupa mine au mai venit inca 3, cred ca am retinut corect, oricum omul parea sigur ca turbina(actuator geometrie variabila), xdrive si caseta de directie sunt bube relativ generalizate
Scris 29 mai 2013 - 01:45
aviz amatorilor(posesorilor) > ..., si in schimb la diferential central am deschis drumul ca dupa mine au mai venit inca 3, cred ca am retinut corect, oricum omul parea sigur ca turbina(actuator geometrie variabila), xdrive si caseta de directie sunt bube relativ generalizate
De cand are mah icsu diferential central, esti boland ???
Aceasta postare a fost editata de Relu: 29 mai 2013 - 01:46
Scris 29 mai 2013 - 02:01
Unii veseaza, nenea, la diferentiale centrale ca altii la meci !
Scris 29 mai 2013 - 02:26
va anunt daca e cazul
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 29 mai 2013 - 03:02
Personal,prefer prostii parveniti,adica aceia ce nu se exprima.Dar din pricina banilor,le-au intrat figurile-n cap si au inceput toti sa se ezzzzprime,chiar daca nu-i asculta nimeni....
Scris 29 mai 2013 - 05:39
Cate X1+X3 s-au vandut in Romania ? daca s-au stricat 3...4 la cateva mii de bucati inseamna ca defectul e de 0,1% . In plus turbinele cu atat mai mult actuatoarele lor nu cred sa le produca BMW-ul. Prin urmare cu siguranta ca acelasi fabricat mai vinde turbine si altor constructori auto , asadar e posibil sa nu fie neaparat un defect specific motoarelor BMW. Daca te uiti la motorul de 1,2L benzina de la VW o sa te iei cu mainile de cap cate defecte apar si ce zic proprietarii. Ce vrei, cand trebuie sa scoti puteri mari din motoare mici te confrunti cu probleme noi de fiabilitate. Moda asta a downsize-ului e relativ recenta, inca sunt multe boli ale copilariei. Incearca sa vinzi in 2013 un motor diesel de 2 litri de ex care sa scoata doar 100 CP sa vedem cine ti-l cumpara. Spune-i ca-i simplu si fiabil , sa vedem cat fani o sa ai ? Cazurile astea or sa se inmulteasca la toate marcile in urmatorii 10 ani. Eu cred ca cel mai important criteriu va tine de garantie, de anii in care ea activeaza si in ce limita de kilometri.
Aceasta postare a fost editata de greierele: 29 mai 2013 - 05:45
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi