M'am plimbat si pe jos vreo 2 zile jumate ... dar nu m'as mai intoarce. La cate alte locatii sunt, doar gratis poate as mai merge ... si asta doar ptr Gradina Zoo
Fix asta e parerea mea despre Viena
Scris 09 ianuarie 2013 - 11:02
M'am plimbat si pe jos vreo 2 zile jumate ... dar nu m'as mai intoarce. La cate alte locatii sunt, doar gratis poate as mai merge ... si asta doar ptr Gradina Zoo
Fix asta e parerea mea despre Viena
Scris 09 ianuarie 2013 - 11:08
Viena e prea mare și poate prea pentru pasionați.
Nu e rea nici Praga în anumite momente, cu podurile alea, clădirile vechi etc., dar nu e nimic fantastic. Sau poate am rămas eu mult prea impresionat de Spania și Portugalia în general. Într-un colț din Spania, prin vest, parcă aș putea sta. Sau pe la vecini, gen Algarve.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 11:28
in Viena m-as putea muta fara greturi.
Cata, experienta noastra la Praga, a fost un pic aiurea si din prisma vremii...
poate mai incercam in viitor, undeva pe primavara/vara... sa nu ne-ghete celulele la o brrc
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 ianuarie 2013 - 11:32
Io m-as muta oriunde daca n-ar trebui sa muncesc ...
Scris 10 ianuarie 2013 - 12:39
eu m-as muta oriunde atata timp cat as castiga [mai] bine
Scris 10 ianuarie 2013 - 12:59
... io as sta si acasa ... "daca n-ar trebui sa muncesc"
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 10 ianuarie 2013 - 01:03
N'aveti somn ... da visati ...
Scris 10 ianuarie 2013 - 08:12
... io as sta si acasa ... "daca n-ar trebui sa muncesc"
Oriunde !
Asta era ideea ...
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 ianuarie 2013 - 08:13
Scris 10 ianuarie 2013 - 10:53
BA!
Ia ejiti voi de pe topicu asta !
Scris 10 ianuarie 2013 - 10:56
Taci mah, că poate unii cred că facem planuri de întâlnire, nu mai citesc tot, dar vor să vină
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2013 - 11:07
Scris 24 ianuarie 2013 - 09:20
80% sanse sa vin si eu indiferent de locatie. numai sa fim mai multi decat ultima data la Bran :-) nu ca nu ar fi fost fain :-)
Scris 24 ianuarie 2013 - 09:25
Sincer, nici noi 4 nu ar fi rău. Doar că Golful nu o să-mi permită drumuri pe dealuri de data asta
N-au spus nimic greii forumului. Desigur și eu vorbesc fără să știu sigur ce va fi.
despre fotografie
Scris 24 ianuarie 2013 - 09:29
Scris 24 ianuarie 2013 - 09:31
despre fotografie
Scris 24 ianuarie 2013 - 09:55
Felicitatiuni, am rezistat sa citesc doar 10 pagini din topic :-)
Golful suprem :-)
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:13
Păi ti-am dat eu esențialul. Restul e bonusul specific forumului nostru
Mulțumesc.
despre fotografie
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:51
N-au spus nimic greii forumului.
eu am spus.
Aceasta postare a fost editata de ska: 24 ianuarie 2013 - 10:51
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:58
Valea Doftanei n-ar fi o locatie rea si si mai sunt pensiuni daca v-au speriat tarifele de la Atra (pe mine ma cam sperie drumul de acces la Atra):
http://www.craita.ro/index.html
http://www.cabanavev...ro/contact.html
http://www.turistinf...a_doftanei.html
Scris 24 ianuarie 2013 - 11:10
bah da ia miscati-va curul din bucurestiul ala...
mersul pe valea doftanei, e ca si cum m-as duce eu la baile felix...
Scris 03 februarie 2013 - 03:32
Scris 03 februarie 2013 - 08:28
Pai ce, acolo nu se munceste deloc?
Scris 03 februarie 2013 - 09:23
Vorbeam de clima, de aer, de peisaj, de căldură, de soare, că eu unul m-am săturat să se facă întuneric la 5-6.
Și da, poți spune că aia muncesc mai puțin deoarece își fac mereu siesta de după amiază. La prânz merg la cârciumă bagă o mânncare și un vin, he he... m-aș muta acolo fără să clipesc, sau măcar o casă de vacanță.
Scris 03 februarie 2013 - 10:54
Nu prea cred ca la ei curge lapte si miere ... Clima da, e placuta, ar merge o casa de vacanta
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi