Te-ai dat cu satana. Pocaieste-te cat mai ai timp.
Volkswagen Golf 6 R DSG 5 usi 270 CP
Scris 25 ianuarie 2013 - 07:50
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 25 ianuarie 2013 - 07:58
Si uite asa, tot la vorbele mele ajunge ...
Scris 25 ianuarie 2013 - 09:14
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 ianuarie 2013 - 09:22
sper ca le-ai luat galbene, la la seteiuri
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 25 ianuarie 2013 - 09:27
Fix d-aia !
N-au fost prima opțiune....
Scris 27 ianuarie 2013 - 04:58
Mă uitam azi la materiale și îmbinări, din lipsă de activitate, nu e ceva ce fac prea des și chiar dacă materialele par de calitate, lucrătura se vede că e în categoria ieftin. Nu știu dacă este intenționat pentru a nu concura Audi (se văd diferențele), de vreme ce materialele nu-s rele. E, a fost prima și probabil ultima dată când fac asta. Nu zdrăngăne nimic, doar clima are niște zgomote mai ciudate la început, după care își revine.
Să mai bag un ochi prin manual, nu știu ce dracu înseamnă Auto și Auto la climă. Poate o fi de la "bizonică", nu știu. A, și parcă n-am văzut recirculare. O fi automată și aia.
Cred că am identificat recircularea, rămâne doar Auto ăla http://i16.servimg.c...46/vw-gol10.jpg
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 ianuarie 2013 - 09:03
Cred ca e recirculare normala si automata, daca la aia te referi.
Scris 27 ianuarie 2013 - 09:22
Recircularea automata e cand detecteaza mirosuri neplacute?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 27 ianuarie 2013 - 09:24
Cred ca da.
Scris 27 ianuarie 2013 - 09:35
da .....bashini,dar numai de varza,fasole si ridichi negre........
Scris 27 ianuarie 2013 - 09:36
Plictiseala mare la unii ...
Scris 27 ianuarie 2013 - 09:39
dap, noul Climatronic aparut intai pe actualul Passat apoi pe toata gama, are functia asta de recirculare automata. cand simte el ca aerul de afara e naspa, baga recirculare.
Scris 27 ianuarie 2013 - 09:47
da .....bashini,dar numai de varza,fasole si ridichi negre........
probabili le poti deosebi.
Scris 27 ianuarie 2013 - 10:06
Cred ca e recirculare normala si automata, daca la aia te referi.
Nu știu, voi apăsa să văd ce se întâmplă. Recircularea am identificat-o, e alt buton.
despre fotografie
Scris 27 ianuarie 2013 - 10:14
RFM - parca asa era. oricum e simplu, o iei din masina, o duci in casa si lecturezi pe buda. nu e nevoie de lectura integrala, ci doar o rasfoire simpla
vezi ca are doua moduri de AUTO. parca unul e low si altul e high, ceva de genul asta.
Scris 27 ianuarie 2013 - 10:28
am pe cazan asa ceva,a trebuit sa repar senzorul ,era plin de praf si nu mai recircula automat aerul.
Scris 27 ianuarie 2013 - 11:18
Pe budă n-am activități conexe. Dar cred că ai dreptate. Era prea scump un manual personalizat. Ce am eu se aplică la toate Golfurile posibile din generația sa. Mi-a fost lene să caut exact.RFM - parca asa era. oricum e simplu, o iei din masina, o duci in casa si lecturezi pe buda. nu e nevoie de lectura integrala, ci doar o rasfoire simpla vezi ca are doua moduri de AUTO. parca unul e low si altul e high, ceva de genul asta.
N-am avut chef nici măcar să-l apăs.
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2013 - 10:02
Ai inmatriculat-o ?
Vezi ca s-a scumpit taxa de inmatriculare...
Scris 29 ianuarie 2013 - 10:48
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2013 - 10:51
Mai putin decat rotile de 17"
Scris 29 ianuarie 2013 - 11:05
Nu. Cât e?
60 de lei.
Informatia este cvasiinexistenta pe net, am aflat azi.
Hardway, evident.
Sa-i sparg.
Scris 29 ianuarie 2013 - 11:29
Deja mi-e o silă. Ai dreptate.
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2013 - 01:15
Macar sa ai informatia completa.
Eu deja m-am saturat.
Pe 21.12 - um, ah, ih, daca depuneti actele acum va dam inmatricularea pe 27. Wtf, Craciun la mijloc, copii, aeroport. Lasati, vin dupa aia.
Dupa aia se calcau in picioare pe-acolo, era coada prin parcare. Se depuneau actele de permis, ca se facea fara vizita medicala. E, ma duc dupa Revelion.
Dupa Revelion - A, dar nu aveti toate documentele. Cum adica ? Acum cateva zile erau si acum nu ? Pai mai trebuie o hartie cum ca nu s-a solicitat returnarea taxei de prima inmatriculare. De cand ? De la intai. Si de unde o iau ? Nu stim, dar trebuie.....
La Financiar....A, nu noi, de la Trezorerie. La Trezorerie...A, nu noi, de la Financiar. Pai de acolo vin...Si tot asa. Pana la urma m-am dumirit ca nu prea era reglementata chestia, asa ca saptamana finala am aflat ca nu trebuie obtinuta nici de la Financiar si nici de la Trezorerie. De la ANAF.
La ANAF......pai nu putem sa va eliberam hartia solicitata. Uat ?!? De ce ? Pai nu s-a platit taxa la aceasta masina. Evident, ca m-a luat cu calduri. Explicatii, Tariceanu, 2008, <2000cm³, taxa 0, etc. Si ce fac la Politie ? A, stiu baetii, se uita in acte si deduc ei ca M1, coroborat cu terminatia E4 de la numarul de omologare si cu data inmatricularii inseamna ca nu mai este necesara hartia aia de la ANAF. De ce nu au dedus din prima nu am idee..
Azi, da, taxa de inmatriculare nu mai e buna, s-a marit. Putin. Mai trebuie 8 lei. Alt drum la Trezorerie, chitanta.
Va zic maine ce si cum. Sper.
Scris 29 ianuarie 2013 - 01:36
Era un film acum mulți ani cu un nene care trebuia să-și pună telefon. Și îi trebuia un formular. Simplu, nu? E, ca să ajungă la formularul ăla însă, trebuia să mai completeze alte formulare, fiecare la un alt ghișeu, la un alt etaj. Era așa, din formular în formular. La final omul moare după ce scrie ultimul formular. În timp ce-l îngropau, unii acasă îi instalau telefonul. Ăsta e un sistem birocratic bine pus la punct și exemplu se pare că e bazat pe o realitate, fiind preluat în mai multe filme ulterior.
Eu am 20 de zile de când am depus cererea, dar nu zice nimeni nimic. Parcă-s tâmpiți. Măcar am știut unde să mă duc din prima, dar nu a ajutat la ceva. Presupun că și de data asta trebuie să mă duc să agit apele și să mă enervez.
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2013 - 03:22
Intrebarea este: daca ma prind circuland cu masina cu talonul vechi, fara ca inmatricularea sa fie efectiva (transfer de proprietar sau cum ma-sa se numeste acum), dar cu ea vanduta-cumparata, luata pe rol la financiar, ce se intampla ?
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi