ok, am corectat
nu imi dau bine seama, nu are xenon?
Dacă nu s-o schimba ceva, mâine poate reușesc să scot o listă cu opționale. Are niște faruri din alea ciudate, care au faza scurtă și lungă dintr-o bucată cu xenoane îngrămădite acolo și care se aprind după cum dictează senzorii și se mișcă stânga/dreapta după poziția volanului. Poartă un nume farurile astea, dar îmi scapă acum. R-ul nu mai are configurator să caut pe acolo.
Ce știu că lipsește de pe mașină este trapa și interiorul din piele. E de înțeles, scaunele alea și SH costă câteva mii de euro. Sper ca la drum lung să mă înțeleg și cu astea, altfel va fi nevoie de soluții alternative.
Jantele sunt. Cred că e puțin probabil să le schimb. Sau cine știe. Dar am câștigat 3kg la roată numai din jante, anvelopele nu le-am mai cântărit. Din mână mi s-au părut clar mai ușoare cele de 17". Apoi diferența de confort e cu totul alta, deși presiunea recomandată de VW este de 2.7 și tot e foarte bine. Eu merg în mașină, nu prea mă interesează cum arată. Astea au fost pe stock, am înțeles că sunt solide și erau cât de cât ușoare.
Superba masina. Da-le incolo de roate, daca-i plac lui e suficient.
Nici măcar, dar ce mașini frumoase am avut eu?
Mulțumesc
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea