un compromis mai omenesc ar fi vreun Q5,tiguan,glk,etc cu motor de masina de spalat,adica 2 litri...
Volkswagen Golf 6 R DSG 5 usi 270 CP
Scris 09 ianuarie 2013 - 08:53
Scris 09 ianuarie 2013 - 08:53
Panda 4x4 o avea suflatoare ???
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:03
1.3 multijet sau cum ii zice. Are un amic.
Dacă nu citești topicul cu atenție.
Eu citesc cu ochii nu cu atentie...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:05
Mai bagă o fisă
Până una alta, Mihnea e bun de psiholog.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:05
???
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:08
Mă crezi că nu știu ce model e. Toate sunt fix la fel. S4? Dar asta după sigla din față.
Îmi permit să fac OT aici, Audi a băgat la greu în față motorul 3.0T în US, după ce l-au testat pe aici o vreme. Pe Q5 produce acum vreo 360 de cai. Dar e OT.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:09
A5 sportback 2.0TFSI QUATTRO ????
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:10
noul Q5 S cu biturbo de 3,0 TDI quattro automat albastru???
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:15
Eu cred ca doar face un studiu cat de usor e sa duca de nas o haita de lunatici.
Cred ca sunt foarte interesante rezultatele.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:17
@ Mecea. Nici tu nu citești.
N-am băut gaz să iau un motor de 4.2, deși pe X3 MULȚI mi-au oferit la schimb din astea de capacitate mare, inclusiv RS4.
Eu cred ca doar face un studiu cat de usor e sa duca de nas o haita de lunatici.
Cred ca sunt foarte interesante rezultatele.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 09 ianuarie 2013 - 09:17
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:19
rs4 e turbo ??? nu aspirat de 4.2 ???
RS4 e 4,2 aspirat 450cp
S4 e 3,0 cu compresor 333cp
N-am băut gaz să iau un motor de 4.2, deși pe X3 MULȚI mi-au oferit la schimb din astea de capacitate mare, inclusiv RS4.
mai tine X3-ul... poate mi-l vinzi !!!
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:20
de zembeu am inteles ca nu, dar de golf nu ai zis nimic, si e 4x4 turbo automat
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:20
@ Mecea. Nici tu nu citești.
........
E de la prostofon ....
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:21
Totuși nu râde, că se ia. Mâine te văd cu Iphone la întâlnire și mă pui să ți-l programez
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:23
Exista si kakare cu bolta ???
N-auzi mah ca se joaca copiii cu defy-ul meu ???
Aceasta postare a fost editata de Relu: 09 ianuarie 2013 - 09:23
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:25
Cam așa de simplu e Android, dar tu ... batman
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:30
cred ca animeaza nitel miscarea p-aici,la fel cu a facut si cu smiorcaiala cu oglinzile......sau ne tine asa stiind ca unii din noi vor ride de alegere...hai sa mai destind atmosfera-in martie dau balena w140 de mina cu sora ei aia moarta de piese,mi s-a oferit 1500 euri,a zis un albanez sa i-o impachetez...mai departe om vedea...
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 09 ianuarie 2013 - 09:32
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:32
zi mai daca e sau nu r20 ...
E un R20.
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:45
De bucurat de el stiu ca o sa te bucuri.
Baga poznele fratzica.
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 09 ianuarie 2013 - 09:56
Mai durează.
Ori sunt eu nebun ori DSG-ul de pe el e puțin diferit de alte modele. Știu că piesele sunt schimbate cu unele mai țepene, dar parcă și răspunsul diferă. Însă drăcia aia de zgomot nu a dispărut complet la unele manevre. E specific modului de funcționare. Zici că se rupe mașina.
E gândit cam aiurea la VW. Are P-R-N-D-S în linie. Poți da un S fără să vrei. IAR manualul pleacă din D, ceea ce e aiurea.
La BMW este P-R-N-D și din D pleacă în stânga SD și din SD poți schimba manual. Ceea ce e oarecum mai logic și mi se pare normal. Uneori era suficient să dau eu un SD și dacă se impunea mai retrogradam rapid o treaptă. La VW nu mai este posibilă o astfel de manevră.
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 10:08
Scris 09 ianuarie 2013 - 10:11
Nu prea am avut alternative. Cum bine spunea Mihnea, idealul era în față, un Cayenne. Realitatea era cel mult lateral, fie spre ceva sport cât de cât, fie spre ceva off-road.
N-am urmărit în mod deosebit Golf-ul, pur și simplu a fost o întâmplare. Eu aveam în vizor de mult un EVO X. Am și găsit una, de fapt vreo 3, dar toate de prin 2008, cu destul de mulți km și foarte scumpe. Asta e, în altă viață poate, am înțeles că EVO ar putea fi sistat cât de curând.
Mașina e ca fostul meu Golf la culoare, la număr de km, la ani (09/2011) și aproape la același preț ca atunci când l-am vândut.
Golf 6 R 20 DSG 6 are un motor de 2l turbo cu 2 intercoolere din câte am înțeles eu dus la 270 de cai. Alte detalii vor urma când îi fac topic. M-a mirat faptul că pe spate sunt puse discurile de pe față de la GTI. O să mă uit cu mai multă atenție.
Planul meu e să renunț la jantele pe 19 și să cumpăr unele pe 18. Să văd ce găsesc. Știu ce caut, numai să și fie așa ceva la un preț rezonabil că nu dau 1000€ pe o jantă. Anvelopele deja le-am ales ca model, nu știu dacă să le iau acum sau mai spre vară, să fie mai proaspete.
BMW-ul va mai sta la mine o vreme.
Pare ciudată trecerea asta, dar e o ultimă dambla de-a mea. Deși prevăd că nu voi merge foarte mult și nici foarte tare cu ea, e cam singura bucurie rămasă. Următoarea mașină va fi probabil una cu "fir" la cum evoluează lucrurile.
Nu are padele la volan ? Parca padele merg indiferent de selectia d/s/manual, nu ?
Nici n-am încercat man. Are. Mi s-a părut ciudată dispunerea în sine. Oricum când plec am tendința să trag ca la BMW, fix în S
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 10:16
Incearca padelele, poate acuma vii la intalnire ca asta chiar e masina pe care as vrea sa o vad.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi