Cred ca este exact ce isi dorea Relu !
2 sim-uri active, etc.
Scris 26 iulie 2013 - 03:00
Cred ca este exact ce isi dorea Relu !
2 sim-uri active, etc.
Scris 26 iulie 2013 - 03:15
Eu am luat SIII mini cu 200 RON (puncte + reinoire abonament) iar HTC One (nu mini) a fost putin peste 1000 RON (reinoire abonament).
Life must be taken one disaster at a time
Scris 26 iulie 2013 - 03:29
Cred ca este exact ce isi dorea Relu !
2 sim-uri active, etc.
Nu-i adevarat. Lui Relu ii place sa umble cu doua telefoane identice, un singur brodit pe bord, ca celalalt telefon oricum ii atasat de ureche...
Scris 26 iulie 2013 - 05:13
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 26 iulie 2013 - 09:55
Scris 26 iulie 2013 - 05:29
Ce i-ai recomandat de la Califu'?
Scris 26 iulie 2013 - 05:49
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 26 iulie 2013 - 09:56
Scris 26 iulie 2013 - 06:42
La
... Califul lulii...
retetele de bloggeri mioritici sunt extra meniu, ale Calif-ului sunt mereu disponibile.
...prefer sa maninc din mina turcilor transpirati si uriti ce au cite un centru kebab prin cartierele marginase ale Bucurestiului,ca asa e in Turcia,nu bloggerii lulii mele mioritici....
Oricum acolo nu e picior de turcalete. N-a fost niciodata.
Ba gresesc, a fost unul singur, pret de cateva zile sa ii invete sa faca Iipia.
In resc ... tocmai am halit...si m-am lins pe bot!
Scris 26 iulie 2013 - 06:49
bah monitor,am dreptate sau bat cimpii?bloggerii creatorii lulii,au vazut ca la calif e o reteta de succes(parerea mea)si s-au gindit sa manince si gura lor din succesul calif-ului....Sau exista varianta ca owner-ul calif-ului sa vada ca nu e vinzare si sa inventeze retete mioritice,aka bloggerii lulii...
Scris 26 iulie 2013 - 07:03
Au vanzare si deschis pana noaptea 12-1 cu clienti (ii am in raza vizuala cand ies pe balcon la o tigara), apoi ma culc si nu stiu la cat trag oblonul.
Treaba cu bloggeri e de reclama si de a se face mai vizibili pe Net - reclama nu strica niciodata.
Ei probabil au un contract sa scrie frumos contra arginti si aparitia numelui scriitorului in cartea de bucate - sub forma unui concurs intre ei - a carui reteta e mai apreciata...nu stiu detalii.
Daca imi aduc bine aminte (am citit undeva intr-o revista de biz) au investit cam 300k EUR de Califat in '12 si se asteapta sa treaca pe + pe la mijlocul '14 sau inceput '15.
Aceasta postare a fost editata de Monitor_R: 26 iulie 2013 - 07:04
Scris 26 iulie 2013 - 07:05
...si m-am lins pe bot!
normal ca te-ai lins ... ca doar nu era sa pleci pe strada cu el plin de maioneza
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 26 iulie 2013 - 07:07
Mah, dar n-a fost cu maioneza!
Ce se vede acolo e un sos pe baza de iaurt si smantana!
Scris 26 iulie 2013 - 07:21
daca mi-amintesc in viitor,inversez ceva litere...pina atunci ia niste lamiie pentru greatza...
Scris 26 iulie 2013 - 07:28
dar n-a fost cu maioneza!
e un sos pe baza de iaurt si smantana!
tot draqu ala
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 26 iulie 2013 - 07:32
nu e tot ala,ia uite-te ce procent de grasime are maioneza si cit au cumulate iaurtul integral si smintina...Sa nu mai amintesc factorul digerabilitate....Totul in premiza ca nu maninca (cuvant urat) in ceea ce declara calif...
Scris 26 iulie 2013 - 07:37
nu e tot ala
eu ziceam dpdv al minjitului pe bot
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 26 iulie 2013 - 07:49
nu e tot ala,ia uite-te ce procent de grasime are maioneza si cit au cumulate iaurtul integral si smintina...Sa nu mai amintesc factorul digerabilitate....Totul in premiza ca nu maninca (cuvant urat) in ceea ce declara calif...
Trebuie sa le adune si apoi ce vede comparativ cu maioneza?
Tu parca ai ceva studii de bucatar...
Scris 26 iulie 2013 - 07:58
nutritia nu intra in studiile de bucatar,intra in cele de IEFS sau de cultura generala...
Scris 26 iulie 2013 - 08:24
...vad ca nu te-ai prins...
Nu se aduna procentele de grasime, ci doar cantitatile, daca vrei sa cumulezi ceva...
...deci ai dreptate, nu intra in acele studii ci in alelalte...
Aceasta postare a fost editata de mol: 26 iulie 2013 - 08:25
Scris 26 iulie 2013 - 08:36
tzarane,iaurtul integral si smintina sunt diferite la procent de grasimi.....si aici te bagi in seama?aduni cantitatile fara sa conteze calitatea daca sunt similare produsele.....
Scris 26 iulie 2013 - 09:05
nu e tot ala,ia uite-te ce procent de grasime are maioneza si cit au cumulate iaurtul integral si smintina...Sa nu mai amintesc factorul digerabilitate....Totul in premiza ca nu maninca (cuvant urat) in ceea ce declara calif...
Evident ca sunt tampit ca ,,dialoghez'' cu tine, dar ma inveselesti...
Stiu, este teritoriul tau, ca bucatar, cumularea...Vreau sa invat si io de la tine ce-i cu grasimile astea...
Ai mai scris ca iaurtul si smantana au procente diferite de grasime. Asta este corect, iar in mintea ta le ,,cumulezi'' pana acumulezi totalul de grasime.
Promiti ca bucatar.
,,...aduni cantitatile fara sa conteze calitatea daca sunt similare produsele.....'' Aici iar m-ai pierdut culinar... bine, la orice scrijelire de a ta fac eforturi sa inteleg ce vrei sa zici...
Care produse sunt similare, dar mai ales prin ce sunt similare? La ce se refera calitatea? Cumva la grasime, cred?
Nu te enerva, fii calm cum sunt occidentalii.
Scris 26 iulie 2013 - 09:55
concluzionez ca eu sunt cretin ca iti acord atentie...Ai mintea odihnita ca inapoiatii mintali......Minimul de buna crestere ma face sa raspund la intrebarile tale infantile,dar remediez si asta....ciao..
Scris 26 iulie 2013 - 09:57
Scris 26 iulie 2013 - 10:02
Daca iti face placere sa fiu ala precoce,sunt onorat.Nu e vina mea ca partenerii mei de conversatie in ultimul timp se nimeresc doar ori retarzi,ori imaturi,ori alte specii.Ati incercat vreunul sa vorbiti despre ceva serios cu mine si ati fost dezamagiti?
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi