Păi dacă scrii fără diacritice ... noroc cu casca aia, că intimidează
Freezone 11
Scris 11 februarie 2013 - 02:03
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 11 februarie 2013 - 04:11
Mă, eu cred că ți-am răspuns la SMS-uri. Ești rău. Un iepure mare și rău. E un subiect interesant.Nu explic nimic, cine îmi scrie așa, vorbește singur, eu nu răspund. de aia nu-mi raspunzi? de aia vorbesc singur?
Aia e anti-boltă.Păi dacă scrii fără diacritice ... noroc cu casca aia, că intimidează
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 februarie 2013 - 04:38
Mă, eu cred că ți-am răspuns la SMS-uri. Ești rău. Un iepure mare și rău. E un subiect interesant.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 februarie 2013 - 09:39
Tu faci o confuzie între "pași mărunți" și "jumătăți de măsură" sau "dublu standard", utilizat și aici pe forum de altfel destul de des.
Înțeleg poate de ce, nu cred că ai fost de partea cealaltă. Eu am fost ceva vreme. Indiferent ce pretenții ai de la cei pe care îi înveți, tu trebuie să afișezi o imagine impecabilă. E, a dracului treabă când vorbești despre asta într-o scriere, dar chiar tu prin ce faci te comporți precum cei criticați și mai rău, pui o cărămidă la discreditarea acestor abordări și la o desensibilizare a publicului țintă. Da, în condițiile astea mai bine taci pentru că faci mai mult rău decât bine.
...
Este mai mult decat evident ca parerile noastre difera total, si in consecinta imi permit sa spun si eu: D-aia suntem unde suntem. Nu trebuie sa afisezi o imagine impecabila, asta inseamna perfectiune si nu o poti obtine nici la o curte regala cu un alai de consilieri dupa tine. Ci trebuie sa afisezi macar "grosul", esenta, ca sa asiguri un nivel la care sa (speram sa) evolueze adresantul. Si sunt pasi marunti, nu jumatati de masura si nici pe departe standard dublu.
Daca vrei sa-l civilizezi pe unul la masa, ii pui intai in mana o lingura, o furculita si un cutit si ii arati cum se folosesc. Ii spui sa nu scuipe oasele pe jos si sa foloseasca cu incredere servetelul. Nu te apuci sa-i explici diferenta intre paharul de vin alb si cel de vin rosu, sau cum se folosesc tacamurile pentru peste sau ce inseamna tacamurile puse de-a lungul farfuriei, ca abia atunci l-ai pierdut si i se pare imposibil. Si daca nici tu, "mentorul", nu stii toate regulile, asta nu inseamna dublu standard, amaratul nici nu si-ar da seama ca nu stii anumite fineturi.
....
Referitor la limbă, e o discuție complexă. Eu cred că anumite aspecte se pot schimba în timp. Este cât se poate de natural.
Referitor la aceste abordări particulare și la exprimarea "codificată", în general reprezintă metode de adaptare, din diverse motive. În cazul de față, este un fel de vorbit la secundă. Ei nu-s tâmpiți, se adaptează de mici, sunt foarte flexibili. Și chiar dacă nu toți, adoptă rapid anumite modele, mai ales în grup. Astfel că nu este o idee bună să te pui pe o poziție de superioritate, când nu înțelegi cauzele și să ai niște exigențe, pe care de altfel nici nu le respecți. Este fix tipul de impunere care are cele mai mari șanse de respingere.
Copii. Cauti chestii prea adanci unde nu exista decat superficialitate.
Ca sa evit alte polemici, am intrebat-o direct pe fii-mea de ce scrie asa. "De lene!"
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 11 februarie 2013 - 09:50
Scris 11 februarie 2013 - 11:03
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 februarie 2013 - 11:10
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 12 februarie 2013 - 01:35
A alege intre "care" si "kre" sa scrii varianta a doua nu cred ca e "de lene", ca banuiesc ca nu tasteaza 2 caractere/minut
Scris 12 februarie 2013 - 10:08
Offf, pe ce lume traiesti? Asteapta si tu putin, cand s-o face voinicu' mare si incearca sa fii pregatit! Acusi se va intampla asta, tine minte!
Scris 12 februarie 2013 - 10:48
L-am prins
despre fotografie
Scris 12 februarie 2013 - 01:03
Scris 12 februarie 2013 - 01:16
epic!!!
Scris 12 februarie 2013 - 03:00
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 12 februarie 2013 - 05:21
Pare'se ca'n ultima vreme s'au mai trezit cei din Politie si au inteles ca pot face norma de amenzi si pentru luminile neomologate. Un cunoscut si'a luat 7 puncte de amenda pentru becuri albastre pe pozitie. Macar de s'ar pune serios pe treaba, mai ales pe aia cu xenoane aftermarket in faruri/proiectoare, ca'i vezi de la o posta, chiar si pe timp de zi
Scris 12 februarie 2013 - 05:27
Xenoanele aftermarket nu stiu sa fie interzise la noi.
Scris 12 februarie 2013 - 05:58
Legea prevede ceva de genul sanctionarii cu 6-8 puncte de amenda pentru " Montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate", si cred ca xenoanele AM se incadreaza la fix.
Scris 12 februarie 2013 - 06:05
Xenoanele care se vand la noi AU omologare RAR.
Nu se pot vinde altfel.
Ca or fi unele chinezarii fara, e alta poveste.
l.e.
In schimb,nu sunt omologate pentru mersul pe strada becurile de far cu putere mai mare de 60W.
Xenoanele au 35w. Ca vedeti pe unele scris 55W e alta poveste, si inseamna ca au o rezistenta suplimentara care urca consumul la 55W si pacalesc calculatorul masinilor cu martor de bec ars.
Scris 12 februarie 2013 - 06:05
Nu am cumparat nici un kit xenon pana acum ... vine cu hartie sau abtibild, cum e cazul foliilor omologate? In niciunul din sutele de anunturi ale celor care vand kituri xenon nu am observat vreo chestie cum ca acestea ar fi omologate RAR, un amanunt important pe care sunt sigur ca respectivii l'ar fi subliniat.
De ce nu se pot vinde kiturile de xenon fara omologare RAR?
Deocamdata inclin ca cred ca majoritatea acestor kituri sunt din "alta poveste" de care zici tu. Ma refer la alea "incepand de la 109.99", ca alea's majoritare in oferta online si normal ca lemurianu' fix p'alea le cumpara (citeam zilele trecute de un oarecare cu o Astra noua, la un atelier de electrica, unde'si monta xenoane d'astea si era tare mandru ca n'a dat 800 euro pe optiunea de xenon, ca el nu e prostu alora de la reprezentanta sa le dea atatia bani cand poate rezolva mult mai ieftin asa)
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 12 februarie 2013 - 06:10
Scris 12 februarie 2013 - 06:11
Din motivul pentru care ii injuri pe strada presupun!
Scris 12 februarie 2013 - 06:16
De ce nu se pot vinde kiturile de xenon fara omologare RAR?
Pentru ca nu se pot importa oficial fara omologare RAR.
Scris 12 februarie 2013 - 06:29
Xenoanele care se vand la noi AU omologare RAR.
Nu se pot vinde altfel..
Citi ani ziceai ca ai ???
Scris 12 februarie 2013 - 06:33
Iar te bagi cand esti paralel ?
Scris 12 februarie 2013 - 06:33
Eu inca's un dubii, dar inclin sa'ti dau dreptate deocamdata.
In cazul asta, becurile alea albastre n'ar trebui sa aiba si ele, teoretic, omologare RAR? Ca si alea tot ptr domeniul auto sunt, desi uni'si fac masinile pom de Craciun cu ele ...
Sa inteleg ca daca pun Night breaker sau alte d'astea, nu chinezisme, si ma opreste si'mi ia permisul doar ptr ca becurile au alte caracteristici decat cele standard, la RAR nu o sa'mi spuna ca au cei de la Politie dreptate?
Scris 12 februarie 2013 - 06:34
esti paralel ?
Paralel cu ce ???
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi