Iar vorbesti prostii si scrii ce-ti trece tie prin minte !
Daca kitul e omologat, NU tre sa te duci NICAIERI cu masina dupa montaj.
Buba e ca se vand kakaturi neomologate, si mai ales ca IMBECILII care-si pun xenoane ( dealtfel nu numai ei ) nu-si regleaza farurile !
tu vorbesti tampenii, stiam asta de prima oara, dar cum refuzi cu imcapatanare maxima sa citesti legea si sa accepti ca s-ar putea sa nu stii chiar tot, m-am apucat si am scris la RAR pe aceasta tema, si astazi am primit raspuns, daca insisti sa bati campii o fac si cu adresa oficiala ca sa o am semnata si stampilata :
Buna ziua,
In cazul in care componentele sunt destinate montajului ulterior fabricatiei (retrofit), echiparea vehiculului trebuie realizata in cadrul atelierelor autorizate pt modificari constructive. In acest caz se va solicita declaratia de conformitate in care se vor enumera elementele montate, specificandu-se dupa caz, nr. de omologare CE/ECE ONU ale acestor produse.
Dupa reomologarea vehiculului la RAR se va mentiona in CIV textul "Echipare retrofit cu surse de lumina cu descarcare in gaz".
-----Mesaj original-----
De la: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Trimis: Thursday, February 14, 2013 12:16 PM
Către: Intrebari si sugestii
Subiect: Intrebare pe RARom.ro
Name: xxxxxxxxxxxxx
Email: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Message: Montarea unei instalatii Xenon aftermarket, instalatia omologata pentru comert, necesita omologare suplimentara la RAR ?
Daca da, care sunt criteriile necesare obtinerii acestei omologari ?
Multumesc
odata si pentru totdeauna, orice modificare la sistemul de lumini impune o vizita la rar pentru omologare, indiferent daca este sau nu omologata instalatia pentru comert.
Aceasta postare a fost editata de mecea: 26 februarie 2013 - 12:15
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.