Imediat trece si iunie
Freezone 11
Scris 19 martie 2013 - 07:55
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 19 martie 2013 - 08:55
Nu te-ai inecat mah ?
Si lasa vrajeala, strange bani de bere, ca-ti dau "interzis" la oras !!!
Scris 19 martie 2013 - 09:02
Ce-as manca o saorma buna. N-am mai bagat una de vreun an
Scris 19 martie 2013 - 09:02
Bai Relu, tu-ti dai seama ca daca vine in Bucuresti tre' sa treaca inai pe la RAR sa-i dea omologare ?
Scris 19 martie 2013 - 09:20
Ii explica mecea cum se face !
Ce-as manca o saorma buna. N-am mai bagat una de vreun an
Du-te mah pe calea floreasca unde ti-am zis eu, ca au de multi ani ( poate ) cea mai buna shaorma din Bucuresti !
Scris 19 martie 2013 - 09:31
unde pe Floreasca?
mie de ani buni de zile tot Dristor mi se pare cea mai reusita.
Scris 19 martie 2013 - 09:36
Wax albina. Pe Floreasca dupa Dinamo la vreo 200 metri pe partea stanga mergand dinspre St. Cel Mare.
Scris 19 martie 2013 - 09:47
Genin.
Geniala.
Scris 19 martie 2013 - 09:48
Nu te-ai inecat mah ?
Si lasa vrajeala, strange bani de bere, ca-ti dau "interzis" la oras !!!
Ai vrea tu sa scapi de dat barea aia ...
Swiby ... de omologare n'am nevoie, c'am fost 2 ani "bucurestean"
Scris 19 martie 2013 - 09:51
Ai fost.... sa traiesti !
Acum n-auzi, ca pentru orice modificare tre' sa faci raru'.
Scris 19 martie 2013 - 10:10
Wax albina. Pe Floreasca dupa Dinamo la vreo 200 metri pe partea stanga mergand dinspre St. Cel Mare.
Confirm. Am un lapsus la cum ii zice dar e vis'a'vis de Dinamo pe un colt. Imposibil sa-l ratezi ca e mereu lume prin zona pe acolo.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 19 martie 2013 - 10:21
Sefu, Genin, am zis mai sus.
Scris 19 martie 2013 - 10:21
Trag ca mustele?
@Swiby ... nu'mi trebe reomologare, ca inca's in dimensiunile aprobate ... Da poate dau de shaworma asta atat laudata aici
Scris 19 martie 2013 - 11:45
Am auzit de Genin, dar parca la un moment dat se 'stricase'.
Scris 19 martie 2013 - 11:49
Incearc-o, ca nu-i departe de facultatea ta.
Scris 20 martie 2013 - 01:20
Informatii aditionale Fuel Shark:
- creste puterea motorului;
- imbunatateste acceleratia;
- prelungeste durata de viata a bateriei;
- reduce consumul de combustibil de la 10 - 30 %, in functie de modelul si vechimea masinii;
- ajuta mediul inconjurator, facand masina sa emita mai putine emisii nocive;
- se foloseste la priza pentru bricheta de 12 V nu si de 24 V;
... in poze vad ca instalatia e albastra ... oare se poate folosi si in loc de pilula de aceeasi culoare ???
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 20 martie 2013 - 01:24
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 20 martie 2013 - 10:13
As lua unul sa il desfac sa vad cat de departe s-au obosit sa mimeze "ca face ceva".
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 20 martie 2013 - 10:51
L-a facut muci pe tauregul ala de tragea avionul dupa el, Nissan-ul asta a mers cu vreo 300 la ora, i-a sustinut greutatea si l-a si oprit!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 20 martie 2013 - 11:53
Nissan-ul este o masina japoneza, rezista.
In acelasi registru, au fost filmati delfini pe Dambovita.
Scris 20 martie 2013 - 11:54
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 20 martie 2013 - 12:02
Ca sa nu se interpreteze eronat, vreu sa precizez ca:
- sunt total impotriva oricarui montaj artizanal facut pe masini, in special care tine de instalatia de iluminare, rulare, franare, directie, vizibilitate, etc.
- cu toate astea, accept ca un foarte mic procent de utilizatori fac mici modificari acceptabile si care nu pun in pericol ceilalti participanti la trafic.
- discutam teoretic, din punct de vedere legal, ce este permis si ce nu.
- daca legea este interpretabila, sa discutam ambele variante
Si un alt exemplu, acum mi-a "venit": foliile autorizate, se monteaza la un service autorizat RAR folie omologata RAR si nu este necesara omologarea individuala a masinii.
Si la intrebarea de mai sus: ce legatura are omologarea pentru comert cu cea RAR nu am idee.
ce-ti mai place sa aberezi de lucruri pe care nu le cunosti, clar ai stat cam mult pe langa relu in ultima perioada, te-ai molipsit grav
pentru folii "EZISTA" o explicatiune > foliile sunt reglementate de o directiva europeana, noi fiind tara membra EU, sau daca preferi (m)UE, trebuie sa tinem cont de acea reglementare, mai exact chiar daca legea romana are ceva contrar prevazut aia castiga > opacitate 30% fata/spate sau daca masina are oglinzi retrovizoare pe ambele parti opacitate 30% fata si fara limita pe spate, eu asa tin minte, nu bag mana in foc insa, dar daca vrei te las pe tine sa cauti
http://eur-lex.europ...92L0022:EN:HTML
referitor la zenoane insa eu cel putin nu stiu sa existe asa ceva de la (m)UE, asa ca legea noastra e cea care se aplica, aceeasi lege din care tu cu manuta ta ai citat ca modificarile neomologate se sanctioneaza ...
bafta
ps : evident daca aduci tu o reglementare de la (m)UE referitoare la zenoane similara cu aia de folii treaba se schimba, eu nu stiu sa existe insa, asta nu inseamna ca nu am mai gresit si ca le-as stii pe toate, dar pana nu apari cu asa ceva am un citat celebru pentru tine, dar mai ales pentru ala mic,rau si fara varsta care te tot atata/impinge de la spate, "ciocu mic"
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 20 martie 2013 - 01:22
Pai as acum vrei sa-mi dai tu peste ochi cu R82, asa iti spun si eu, citeste R98 si R99.
Bine, e mai simplu sa spuneti "betmen, betmen".
In alta ordine de idei, am fost la fast-food-ul ala de pe Duca. Interesant, dar urmatoarea (peste o luna-doua) va fi de la Genin.
Scris 20 martie 2013 - 01:46
deocamdata zici pe chinezeste si mie imi suna a betmen betmen > pune linkuri, explica pe romaneste si imi fac mea culpa
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 20 martie 2013 - 01:57
Le-am pus in repetate randuri, daca nu aveti bunavointa sa le cititi nu le mai cereti.
Astept urmatorul mesaj cu, citez: "sistemul de autoleveling e OBLIGATORIU".
Bine, pe alea cu "xenon = OBLIGATORIU sistem de spalare + OBLIGATORIU autoleveling + OBLIGATORIU LUPA" le-as incadra mai repede la "fun".
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi