Baaaaa !!!! Ala micu e mecea care incearca sa ne ES-plice tainele zembeului !!!
Freezone 11
Scris 04 aprilie 2013 - 06:59
Scris 04 aprilie 2013 - 07:01
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 04 aprilie 2013 - 07:23
Iarta-ma .....
Scris 04 aprilie 2013 - 07:27
dupa tzeapa ce si-au luat-o soferii mioritici cu alea inscrise pe BG,as dori sa dea alesii vostrii vreolege sa interzica pirnaile luate pe 2 bani cu volan pe dreapta....oricum la pret se apropie si cele cu volan pe stinga,din motive de criza....
Scris 04 aprilie 2013 - 08:31
Iarta-ma .....
botanistule, asa ma stii tu pe mine
orice regrete/indoieli existau vizavi de miscare s-au dus/evaporat intr-un mare fel.
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 04 aprilie 2013 - 08:33
Asta ca sa-ti dai seama inca o data ( daca mai era nevoie ... ) ca e bine sa ma asculti ...
Scris 04 aprilie 2013 - 09:48
asta-i relu care explica dizainul si calitatea materialelor din lexusul ala
Scris 04 aprilie 2013 - 10:08
putem zice ca asta-i relu in general cand incearca sa explice ceva pe forum
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 aprilie 2013 - 10:16
Mancami-ati kuku !
Scris 04 aprilie 2013 - 10:17
d'aia te iubim noi pe tine mosule
Scris 04 aprilie 2013 - 11:27
Mentenanţa limbii române: trecerea de la "să-ţi fac şi să-ţi dreg", "la implementare"!
Andrei Plesu
Îmi plac cuvintele străine naturalizate.
Mai dezmorţesc limba.
În timp, unele rezistă, altele dispar.
A ieşit din uz cea mai mare parte a turcismelor şi grecismelor aclimatizate, de sus în jos, în Ţările Române.
Franţuzismele din limbajul administrativ al secolul al XIX-lea au rezistat fiindcă era nevoie de ele, ca şi cuvintele nemţeşti din limbajul tehnic.
Rusismele din anii '50 ai veacului trecut au avut viaţă scurtă. Nici nu se potriveau cu româna şi aveau şi conotaţii nasoale...
După 1989, cine voia să pară pro-occidental începuse să anvizajeze şi să achieseze. Îl mai ţineţi minte pe Adrian Severin?
Au apărut apoi multinaţionalele, ai căror manageri nu ştiau româneşte, românul întors de la burse, fotbalistul de 2 bani si menajera hoata care vroia să-şi marcheze lingvistic întoarcerea din străinătate şi reclamele (advertaizingurile) vazute în engleză.
Adjuncţii autohtoni ai şefilor de multinaţionale au început să vorbească o română pigmentată cu feed-back-uri şi locaţii.
Secretarele nu-şi mai spun decât manager assistant. Cizmarii sunt designeri.
Mă aşteptam să fie vorba de crize de aclimatizare şi de micile noastre snobisme de cetăţeni ai unei ţări mici, dar vioaie.
Nici gând.
S-a ajuns la un nou limbaj de lemn, neologistic, întrebuinţat pe la posturi de radio şi de televiziune, iar cuvinte româneşti cât se poate de utile sunt înlocuite prosteşte de persoane care stau prost şi cu vocabularul limbii române, şi cu gramatica ei.
Tot soiul de absolvenţi şi absolvente de Spiru Haret, cărora li se adaugă politicieni inepţi şi comentatori care par să-şi fi luat doctoratul la un sprit, înainte de a lua notă de trecere la română în liceu se dau în bărcile neologismelor, cu dezinvoltura prostului fudul.
Potrivit lor, nu mai avem prilejuri, avem doar oportunităţi.
Nu mai suntem hotărâţi să facem ceva, ci determinaţi.
Nu mai realizăm, ci implementăm.
Nu ne mai ducem într-un loc, ci într-o locaţie.
Nu mai luăm în considerare, fiindcă anvizajăm.
Nu mai consimţim, ci achiesăm.
Serviciul de întreţinere a devenit mentenanţă.
Ceva care ţi se pare obligatoriu e un must!
Nu mai avem speranţe, deoarece am trecut la expectaţiuni.
Nu ne mai concentrăm, pentru că ne focusăm.
Şi nu mai aşteptăm un răspuns, ci un feed back.
Nu mai avem frizeri si croitorese, avem hair stilisti si creatoare de fashion.
Cu alte cuvinte, deţinem o oportunitate pe care suntem determinaţi să o implementăm într-o locaţie pe care am anvizajat-o, achiesând la o mentenanţă care e un must şi asupra căreia ne focusăm in expectaţiunea unui feed-back pozitiv.
Altfel, când ies din rol, îi auzi cu câte un neaoş şi superior "Hai să-mi bag..." sau cu concluzia absolut academica:"Un căcat!".
Scris 05 aprilie 2013 - 07:21
Mentenanţa limbii române: trecerea de la "să-ţi fac şi să-ţi dreg", "la implementare"!
Andrei Plesu
aveau şi conotaţii nasoale...
Chiar asa sa fi scris uica Plesu ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 05 aprilie 2013 - 07:22
Asa s-ar parea ...
Scris 05 aprilie 2013 - 09:31
Cine-i Plesu?
Scris 05 aprilie 2013 - 09:53
Din ce zice Relu bacsi inteleg ca ar fi cel care a scris rindurile de mai sus
Scris 05 aprilie 2013 - 10:19
Relu stiu cine e, dar bacsi?
Scris 05 aprilie 2013 - 12:31
ma oaspete,trecind peste ocupatiile noastre,ideea e EU NU TE FAC CRETIN CA SUSTII DE CONSOARTA LUI MARUTA CA ARE VOCE,DAR TU MA FACI PARALEL CU MUZICA DEOARECE SUSTIN CA FEMEIA N-ARE NICI O TREABA CU MUZICA...Asta-i tot...
asta era deci. tu stiai cu un an inainte ca eu o sa zic despre aia ca are voce (dar piesle sunt de kakao).
esti simpatic. cateodata. tot mai rar.
cretin nu te-am facut.
dar cel mai mult te tufe faptu ca eu sunt farmacist. smardoiule, nu ca ma dau rotund, dar putine scoli sunt mai grele. si nu, nu fac parte din conspiratia mondiala a celor care vand vaccinuri.
Scris 05 aprilie 2013 - 12:47
Scris 05 aprilie 2013 - 01:13
Oaspete, vezi ca se apropie Pastele, poate vine omul la prieteni pe aici, si-ti face o vizita de smardoiala :-)))
Scris 05 aprilie 2013 - 01:33
oaspetele are "spate" in bistrita, nu i frica !!!
Scris 05 aprilie 2013 - 02:09
da-ti un leu pentru ateneu > daa-ti un plus la oaspete ca merita fara numar....
Scris 05 aprilie 2013 - 04:54
http://www.hotnews.r...re-probleme.htm
"Mi-au sclipit ochii in cap cand am vazut BMW-ul. USL-ul ma iubeste, chiar daca sunt PDL-ist.Dar mi-am cam luat-o, masina are niste probleme. Nu stiu exact ce fel de probleme. L-am adus de la Suceava, l-am tinut doua ore in fata Primariei si apoi in garaj. O sa il repar, depinde de costuri. Din pacate, m-am bucurat degeaba si apoi m-am desumflat. Nu stiu ce zic satenii, ca eu nu am pus masina la expozitie. Erau numai masini de lux, ce era sa fac, m-am ales cu un BMW", a declarat pentru Infobraila primarul Meirosu.
Scris 05 aprilie 2013 - 05:52
Scris 05 aprilie 2013 - 06:16
Lasa, sa-si repare bmw-ul la dealer, sa mai scoata si dealerul un ban, sa mai traiasca si economia ))
Crap, oriunde intorc capul, vad doar bmw-uri stricate
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi