Se gaseste, dar cine are bani de asa ceva, doar oamenii sunt acolo sa faca un ban si ei, ca in RO nu se putea ))
Freezone 11
#1251
Scris 08 aprilie 2013 - 11:25
#1252
Scris 08 aprilie 2013 - 06:39
Aici nu se consuma asa ceva,de aceea nu gasesti nicaieri.Negre sau rosii gasesti doar minarite,scrie clar pe eticheta ca au doar miros de icre.Dar icrele bob mic care le stim noi nu sunt,deoarece NU LE CAUTA NIMENI.....cele ce seamana,adica de ton sunt facute o pulbere,apoi pasta,o mizerie,se cheama bottarga,SUNT DIN LAPTI FACUTE....Dar se pare ca kng stie mai bine,daca conclude ca exista si nu imi pot permite si ca am preferat sa fac bani (CINSTITI,adaug eu) in afara si nu in tara(el a gasit reteta dupa care face bani in tara)
#1253
Scris 08 aprilie 2013 - 06:46
Mie imi este greu sa cred ca in Italia exista doar icre "manarite". La naiba, se mananca peste acolo, ce fac cu icrele la pestele ala? Nu imi zice ca pestii din Italia n-au icre
M-ai facut curios, o sa vin in concediu curand, o sa ma uit si eu in magazine, asa de curios.
#1254
Scris 08 aprilie 2013 - 06:55
intre tine care preconizezi sa vii aici si mine care stau aici din 99 care e mai credibil?De gasit gasesti adevarate daca cumperi online din afara IT,dar NUMAI caviar sau Manciuria.Dar nu gasesti icrele cu care am crescut....asa-zisele tarama.......gasesti un surogat romanesc,in magazine romanesti...adica caserolele sau borcanele ce sunt si la voi prin magazine,citesti ca au numai 3-5 la suta icre...Esti sigur ca faci diferenta intre caviar,Manciuria,Malossol,beluga?sau vorbesc singur?
#1255
Scris 08 aprilie 2013 - 07:08
Nu ma intereseaza sa fiu credibil Altetza Ta, doar imi e greu sa cred ca la aia nu gasesti icre daca vrei si ca tot ce e in magazine e fake sau 3%.
#1256
Scris 08 aprilie 2013 - 07:27
poate am fost inexact............in magazine italiene gasesti doar lapti de ton,adica bottarga,sau caviar si icre rosii minarite,adica 3-5 la suta...icre de crap gasesti doar minarite,adica salata de icre ce contine 3-5 la suta icre.Daca vrei caviar sau icre rosii neminarite cumperi online de unde se produc .Eu maninc caviar si icre rosii dar femeia nu,ca sa mincam amindoi trebuie sa gasesc alea de are Relu...Ironia,pentru mine este ca e mai simplu sa dai 7-10 euro pe un borcan de caviar sau rosii online,sa-ti faci pofta,decit sa procuri alea mai ieftine gen Relu...E de mentionat si ca dintr-un ca un borcan de icre de crap in frigider,iti faci de mai multe ori pofta....capisci?
#1257
Scris 08 aprilie 2013 - 08:04
Chiar daca s-ar gasi prin magazinele de acolo, icrele cumparate si scoase din pestii de crescatorie nu vor avea acelasi gust ca cele din pestii crescuti in salbaticie. In plus de asta, nu cred ca alea din magazin nu contin conservanti, sau ca sunt 100% icre.
Insa, imi spune acum nevasta-mea ca icrele nici nu se pot prepara cand sunt proaspete, ci trebuiesc puse cu sare la borcan si tinute minim 2 saptamani inainte de a le prepara.
Eu sper sa ies pe balta saptamana asta sau cealalta ( o sa vorbesc si cu amicii mei pescari cand vor iesi ei ) si voi strange ceva icre sa le pot trimite.
#1258
Scris 08 aprilie 2013 - 08:10
Cand cumpar un crap de la piata se intampla sa il mai gasesc cu icre. In Italia nu se gaseste crap la magazin? Omul are balta in spatele casei dar ii e greu sa dea cu dinamita in balta daca vrea un peste, icre?
#1259
Scris 08 aprilie 2013 - 09:05
Crapul ala pe care-l cumperi tu, n-are nicio legatura cu crapul salbatic !
N-ai de unde sti daca balta aia ce fel si daca are peste ....
#1260
Scris 08 aprilie 2013 - 09:58
Chiar daca s-ar gasi prin magazinele de acolo, icrele cumparate si scoase din pestii de crescatorie nu vor avea acelasi gust ca cele din pestii crescuti in salbaticie. In plus de asta, nu cred ca alea din magazin nu contin conservanti, sau ca sunt 100% icre.
Insa, imi spune acum nevasta-mea ca icrele nici nu se pot prepara cand sunt proaspete, ci trebuiesc puse cu sare la borcan si tinute minim 2 saptamani inainte de a le prepara.
Eu sper sa ies pe balta saptamana asta sau cealalta ( o sa vorbesc si cu amicii mei pescari cand vor iesi ei ) si voi strange ceva icre sa le pot trimite.
eu folosesc cam 150-200gr icre crap sarate de fiecare data cand fac o salata de icre. asta inseamna cam 250-300gr icre proaspete, care dupa 2 sapt trag sare dar cedeaza apa si se 'strang'. dintr-un crap de 5-6 kile abia daca scot 50-60gr de icre proaspete..... asa ca mai are muuuult de asteptat Mihnea pana strangi tu icre de crap 'salbatic' prins in baltile noastre care numai salbatice nu sunt.
ca sa nu i se strice lamaiile doamnei Mihnea, sugerez sa trimitem icre de crap de la pescarie, ca nu au conservant decat SARE si nu sunt nici manarite decat ca sunt mai zemoase - eu le mai tin la sare cam 1 sapt inainte sa le prepar.\
io le cumpar si tu le trimiti. ii dam drumul?
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 08 aprilie 2013 - 10:00
#1261
Scris 08 aprilie 2013 - 10:01
Io ti-am zis sa nu mai mergi la pescuit pe Dambovita in zona Unirii, da nu vrei sa m-asculti ...
Bai tati, sa vad daca mai am poze cu vreo juma de kil de icre scoase din 2 crapi d-aia salbatici de care zic, anul trecut pe vremea asta !
#1262
Scris 08 aprilie 2013 - 10:08
ce zici tu se mai intampla, dar extrem de rar. eu am patit-o doar la exemplare peste 7-8 kile, pe care tu la feeder nu prea le prinzi
in alta ordine de idei, cu toate ca sunt un mare consumator de icre de crap, nu am simtit nicio diferenta intre icrele de la pescarie si cele de la capturiile proprii. pentru simplul motiv ca pestii provin fix din acelasi loc - din baltile private unde noi platim sa pescuim si din dunare.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 08 aprilie 2013 - 10:08
#1263
Scris 08 aprilie 2013 - 10:26
Mergem pe reteta Relu,doar daca nu se concretizeaza apelam la comertul mioritic.....apreciez implicarea,indiferent de unde vine.....va pun miine un movie cu balta,sa va dati cu parerea...............
#1264
Scris 08 aprilie 2013 - 10:29
ce zici tu se mai intampla, dar extrem de rar. eu am patit-o doar la exemplare peste 7-8 kile, pe care tu la feeder nu prea le prinzi
in alta ordine de idei, cu toate ca sunt un mare consumator de icre de crap, nu am simtit nicio diferenta intre icrele de la pescarie si cele de la capturiile proprii. pentru simplul motiv ca pestii provin fix din acelasi loc - din baltile private unde noi platim sa pescuim si din dunare.
1- sa te umilesc iar cu pozele pestilor prinsi de mine ?
2- crapi de dunare la magazin ????
#1265
Scris 08 aprilie 2013 - 10:33
2. Si la pescaria mea mai gasesc astfel de crapi. Acum eu m-am gandit ca asta inseamna ca au ingradit o bucata de dunare cu plasa si au crescut acolo crapii, deci se cheama ca acei pesti au baut pishat de dunare in loc de pishat de bazin. Dar pe eticheta zice "crap de dunare". Si am scos un bors lipovenesc tare bun din el.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#1266
Scris 08 aprilie 2013 - 10:42
Cand vei manca un crap salbatic, vei intelege de ce EU nu cumpar niciodata crap din magazin
Intreaba-l pe swiby daca si care e diferenta ...
La prima pescuiala la care voi lua peste acasa, promit sa trec intai pe la tine sa-ti aduc un ciortan, sa-ti dai cu pererea
Aceasta postare a fost editata de Relu: 08 aprilie 2013 - 10:42
#1267
Scris 08 aprilie 2013 - 10:48
1 - alooo, eu vorbeam de icre, nu de crap. la icre nu am simtit diferente.
2 - crapul care ajunge la REAL, Auchan etc etc provine intradevar de la cele cateva mari crescatorii din RO, daaar crapul de la pescariile independente (mici) provine de la producatorii zonali care exploateaza baltile ce sunt deschise si pescuitului sportiv. inclusiv de pe baltile unde isi arunca Relu feederul
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 08 aprilie 2013 - 10:49
#1268
Scris 08 aprilie 2013 - 10:56
Cine ti-a spus mah prostiile astea ??
Aia care navodesc intr-adevar baltile ( proaste dealtfel ) vand crapii NU la magazine, ci altor patroni de balti !
Daca n-ai simtit diferenta inseamna ca era vinul nasol ...
#1269
Scris 08 aprilie 2013 - 11:20
Atlassib vrea 10 euro pentru pachet de 5kile......Hai sa adunam ceva de 5 kile............Stai sa-ti ajunga cardul si vorbim,Relu...
#1270
Scris 08 aprilie 2013 - 11:38
stai bre Mihnea, ca nu mai ai mult de asteptat si nu platesti nici Atlasib: au pus wireless pe balta SALBATICA a lui Relu, iti trimite icrele salbatice prin internet, via garajul.ro of course
#1271
Scris 08 aprilie 2013 - 11:42
asa impartasim emotiile lu Relu cind prinde vreun ciortan......
#1272
Scris 09 aprilie 2013 - 06:41
Am o mizerie de zembeu in curte...un 328xi, cu pachet de M3. Cica vreo 245CP.
Sa arunc niste vopsea de la etaj pe el?
Mai e si alb pe deasupra si-i face concurenta salvarii.
#1273
Scris 09 aprilie 2013 - 06:55
N-ai ghivece cu flori ?
#1274
Scris 09 aprilie 2013 - 07:40
aaaa, tocmai a avut 2 !
#1275
Scris 09 aprilie 2013 - 08:09
Din ce-mi aduc aminte, intr-unul avea un ficus d-ala mare !
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi