Faza adineauri. Defapt 3 faze !
Ma gandesc eu ( nu conteaza motivele ) sa-mi schimb simul din vodafone. Cobor din bloc, traversez strada !!! ( ) si intru la voda.
Pe drum ma gandeam ca daca-mi cer astia stamplila, n-o am la mine. Insa tot mintea mea proasta a zis ca daca io sunt titular de cont, bolitinu tre sa fie suficient. OHA, a trebuit stamplia ! Vin acasa ( mai am o stampila acasa ), ma intorc cu stampila si evident iar trec strada de 2 ori ( ), IMI FAC singur o procura pe numele MEU, imi da simul nou ( moment in care-mi dau seama ca era cel tarziu din 2001, ca era verde .... ), ia semnal, verific daca merg si datele, merge tot si plec acasa.
Acasa fiica-mea vrea s-o sune pe maica-sa, o apeleaza si suna telefonul meu ! Ii zic, baga tati dejtu pe cifra corecta de apelare rapida, ca m-ai sunat pe mine. Saracu copil imi zice : tati, dar eu pe mami am sunat-o ! Verific si asa era
Clar, blonda cu tzatze ( mici de data asta ) , mi-a schimbat simul pentru numarul nevesti-mi !
Iar ma duc la ei ( a 3-a oara, inca doo traversari ), ii zic lui tanti ca avem o mica problema, verifica, isi cere scuze ( evident ca i le-am acceptat ca stateam aproape de shop ), si plec acasa.
Evident ca nevasta-mea pana vine acasa nu mai are telefon, dar salvarea ei e ca-l are pe cel de servici.
Si toate astea s-au intamplat pentru ca nu mai stiu unde PANA MEA am pus prin casa blankurile de voda !