@kng: oierul facuse dreptul cum a facut si Hagi ASE-ul. Degeaba Influenta lui Nastase este foarte mare, iar el a fost intotdeauna suficient de inteligent cat sa acopere ce a facut, s-a asigurat avandu-i la mana pe altii. Stii cum e, degeaba bunul simt ne spune ca Nastase merita puscarie, daca tot ceea ce se poate dovedi e un nimic.
s-o crezi tu p-asta cu acoperitul urmelor. astia 3 ani sunt o nimica toata, e un fel de praful de pe pusca. cineva nu si-a primit partea, cum se intampla de obicei pe la noi.
daca oierul ar fi fost vreun fraier, infunda demult puscaria la cate 'invarteli' a facut! omul asta e orice, numai prost nu. intradevar nu prea imi explic de ce-i place sa faca pe papagalul prin presa/tv si da, Mihnea are dreptate - putea folosi banii pentru a se educa.
@bleu: Datul partii are mare legatura cu acoperitul urmelor. Vazand cu ce dosare a intrat el la puscarie, penibilitatea cu sechestrarea de persoane si asta, imi dau seama ca el e un fel de pacaliciul de serviciu care si-o ia ori de cate ori vor astia sa mai agite un pic apele, tocmai pentru ca vorbeste mai mult decat sa gandeasca. Apropo de gandit, voi stiati ca a bagat in faliment absolut TOATE firmele in care a fost implicat? Cred ca ii acordati mai mult credit decat merita in privinta priceperii si intelegerii mecanismelor din spate .
Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 21 mai 2013 - 07:10