Pana si natura s-a impotrivit ieri intalnirii noastre . M-a cam speriat ploaia de ieri din Iasi, abia conduceam (rational ar fi fost sa trag pe dreapta) si-am plecat din calea pericolelor naturii( te includ). Glumesc, dar va veni si ziua...nu prea am chef de nimic, desi pozez hlizandu-ma...Ieri ar fi trebuit sa stau la niste prieteni sa ma infrupt din niste preparate, moca, dar nu prea am chef, gandul imi tot zboara la tanci...plus ca voiam sa montez o piscina .
Deci, moldoveanule(tinand cont de cat sazi prin Iasi), are sa vina si ziua aia...Erai cumva cu Foresterul sau nefiind peco-uri prea dese intre Bucuresti si Iasi nu-l poti aduce extraurban...
Am ajuns in Iasi cu vreo 3 masini diferite, tren si avion insa cu Forester-ul inca n-am ajuns. Acum am venit cu o Mazda 3 pe motorina si plec cu trenul. Nu vin cu foresterul pentru ca am carnetul suspendat si a trebuit sa conduca altcineva. Altfel nu as avea nici o problema atata vreme cat mi se deconteaza benzina
Ieri seara am crezut ca ne inecam. La un moment dat intr-o intersectie era o coloana de apa de aproape un metru inaltime care tasnea dintr-o gura de canal iar intersectia era plina de apa de zicei ca esti cu barca nu cu masina.
cre` ca-i piton, ca si chinezaria lui cica e posedata, asa de grav de posedata incat il lasa fara carnet
Cred ca primul drum pe care il fac dupa ce imi iau carnetul e la o bisera sa o sfinteasca. Poate ii scoate diavolii din motor )